Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vyras nebuvo nė dienos per 17 metų be žiedo - net nenusiima jau nuo piršto blink.gif . O aš nenešioju - pradeda pasiutusiai pirštą niežėt - pasirodo, po pirmo gimdymo tapau alergiška auksui - tai grandinėlę ar žiedą auksinį renkuosi laaabai retomis progomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 03 05, 17:09)
Vyras nebuvo nė dienos per 17 metų be žiedo - net nenusiima jau nuo piršto blink.gif . O aš nenešioju - pradeda pasiutusiai pirštą niežėt - pasirodo, po pirmo gimdymo tapau alergiška auksui - tai grandinėlę ar žiedą auksinį renkuosi laaabai retomis progomis 4u.gif

Visada abu. Teko viename darbe klientui parodyti, kad atstotu biggrin.gif . Nereikia net teisintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįžęs namo vakare ar eidamas į dusa, sportuodamas nusiimdavau. Po skyrybu kazkaip emiau nesioti, grazus.
Atsakyti
paskutiniu metu abu nesiojam(pries tai vyras dirbo statybose tai nusiimdavo eidamas i darba)
Atsakyti
vyras nesioja,o as nenesioju,vaidinu netekejusia lotuliukas.gif .o jei rimciau,tai sukudo pirstai ir nukrenta,niekaip neprisiruosiu nuvest sumazint.nes ziedus pirkom,kai nescia buvau. ax.gif
Atsakyti
as kartais pamirstu ji uzsimauti,bet vyras niekada blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Zieda as nesioju, vyras ne.
Atsakyti
abu nenešiojam mirksiukas.gif
Atsakyti
aš visada nešioju,o vyras tai savaitgaliais biggrin.gif dirba statybose,tai į darbą neina su žiedu smile.gif
Atsakyti
abu nenesiojam 4u.gif
ne zieduose esme juk mirksiukas.gif
Atsakyti
Abu muvim ziedus visada
Atsakyti
Mes abu nesiojam(vyras grįždamas namo tik nusiima, iš ryto užsimauna.)
Atsakyti