Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nešiojam abu. tik susituokus vyras bandė nenešiot. tada ir aš numečiau žiedą ant lentynos bei pareiškiau: jei tu nevedęs, aš netekėjusi, neieškok durnių. užuominą suprato ir daugiau dėl to nesusipratimų nėra. tai ne papuošalas, o šeimos simbolis, todėl jei yra šeima turi būti ir žiedai.
Atsakyti
nešiojam abu, nei vienam kolkas nebuvo kilusi mintis nuimti, nors vyrui ne labai patogu dirbti su žiedu
Atsakyti
nenesiojam nei vienas, mes ju neturim lotuliukas.gif santuoka buvo civiline ir ziedais nesimainem (abu taip nusprendem).
Atsakyti
Taip, nesiojame abu smile.gif , abu juos rinkomes, daremes, abiems patinka. wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 03, 22:10)
nešiojam abu. tik susituokus vyras bandė nenešiot. tada ir aš numečiau žiedą ant lentynos bei pareiškiau: jei tu nevedęs, aš netekėjusi, neieškok durnių. užuominą suprato ir daugiau dėl to nesusipratimų nėra. tai ne papuošalas, o šeimos simbolis, todėl jei yra šeima turi būti ir žiedai.

Oho smile.gif))
O man žiedas visai nereikšmingas. Pamirštu užsimaut po dušo tai pamirštu, ne tai ne. Tiesa vyras tai pykdavo kai pamiršdavau. Ir nelabai džiūgavo kai buvau pametusi.
Dabar išsiskyriau. Kiek žinau eks iš karto nusimovė žiedą. Aš nešioju, nepaisant to, kad turiu draugą. Nes man šiaip žiedai patinka. O maniškis man gražus.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2009 02 09, 15:52)
Oho smile.gif))
O man žiedas visai nereikšmingas. Pamirštu užsimaut po dušo tai pamirštu, ne tai ne. Tiesa vyras tai pykdavo kai pamiršdavau. Ir nelabai džiūgavo kai buvau pametusi.
Dabar išsiskyriau. Kiek žinau eks iš karto nusimovė žiedą. Aš nešioju, nepaisant to, kad turiu draugą. Nes man šiaip žiedai patinka. O maniškis man gražus.

Iziureciau tam tikra zenkla...ziedo nenesiojote, tai ir issiskyrete, nevertinote seimos... Kartais tokie dalykai atrodo bereiksmiai, bet reiksmes turi dideles... Kiek zinojau poru, kurios numesdavo ziedus i koki stalciu, dabar, deja, jau issituoke. ax.gif Gal sutapimas. ax.gif
Mes su ziedais ir maudomes ir miegame, mums tikrai netrukdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 09, 19:51)
Iziureciau tam tikra zenkla...ziedo nenesiojote, tai ir issiskyrete, nevertinote seimos... Kartais tokie dalykai atrodo bereiksmiai, bet reiksmes turi dideles... Kiek zinojau poru, kurios numesdavo ziedus i koki stalciu, dabar, deja, jau issituoke.  ax.gif Gal sutapimas.  ax.gif
Mes su ziedais ir maudomes ir miegame, mums tikrai netrukdo.  smile.gif

Na juk nesunku ženklus įžiūrėti ten kur nori, ar ne? Dabar žiedą nešioju, tai jau reiškia vertinu šeimą?
Man šeima iš vis keistas žodis. Kažkodėl su televizorium asocijuojasi. Bet čia gal aš tiesiog paplaukus nesubrendelė menininkė.
Atsakyti
abu nešiojame žiedus, gražūs žiedai, tai negi stalčiuje laikysi smile.gif
Atsakyti
Nesiojame abu ir nebuvome nusieme dar
Atsakyti
Taip nešiojame,aš dar kartais pasikeičiu žiedus į sidabrinius,bet vyras -visada bigsmile.gif
Atsakyti
Abu NEnesiojame. Kadangi vyras teisinosi jog ziedas trugdo dirbti tai jo nenesiojo. Po to nusiemiau ir as. Po puses metu gal pastebejo kad as be ziedo ir paklause kodel nenesioju. Pasakiau mano vyras nevedes o as irgi netekejus. Pyktelejo tai as pasakiau kad irgi pykstu bet ziedo juk vistiek neuzsidedi. Tai ramia sazine toliau nenesioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 05 kovo 2009 - 12:31
QUOTE(juraciux @ 2009 03 05, 12:30)
Abu NEnesiojame. Kadangi vyras teisinosi jog ziedas trugdo dirbti tai jo nenesiojo.  Po to nusiemiau ir as. Po puses metu gal pastebejo kad as be ziedo ir paklause kodel nenesioju. Pasakiau mano vyras nevedes o as irgi netekejus. Pyktelejo tai as pasakiau kad irgi pykstu bet ziedo juk vistiek neuzsidedi. Tai ramia sazine toliau nenesioju.

oho, kokie jus principinigi blush2.gif
bent jau taip pasirode.. 4u.gif
Atsakyti