Įkraunama...
Įkraunama...

Grūdų košės. Kokios, kaip virti?

na manoji nekaip valgo šitas košytes, tai gal tiksliai neskaniai išverdu ji išvis atsisako grūdų košyčių ir valgo tik daržovių, tai kaip man jas skaniai išvirti doh.gif
Atsakyti
As perku koses, kuriuos verdamos 1-3 min., pvz. Myllin Paras arba Nordic. Dazniausia verdu mikrobangei. Uzpilu vandieniu, 2 min ir gatava. Paskaninu tyrele.
Atsakyti
Aš perku iškart sumaltas įvairias kruopas- jų miltus"ekologiškas pradas". Į verdantį vandenį pilu miltus ir maišau, kol išbrinksta -apie 3 minutes, po to įpilu Mp arba mišinio ir įdedu vaisių tyrelių Hipp. rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi neturiu kuo sumalti, tai perku jau kruopų miltus"ekologiškas pradas", juos pilu maišydama į verdantį vandenį, per 3 min išbrinksta, po to įpilu Mp ar mišinuko ir vaisinių tyrelių
Atsakyti
QUOTE(linytes @ 2006 03 30, 14:53)
Kadangi neturiu kuo sumalti, tai perku jau kruopų miltus"ekologiškas pradas", juos pilu maišydama į verdantį vandenį, per 3 min išbrinksta, po to įpilu Mp ar mišinuko ir vaisinių tyrelių

Arba galima duoti "Pukio " kose, ten tik ne miltai, o siek tiek rupesnio malimo kruopytes, virimas aprasytas, nors virdavau idedama didesni arb.sauks. kieki nei nurodytas. Mano vaikams buvo thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat perku įvairiausius dribsnius ir verdu. Ypač mažylei patinka Nordic dribsniai, taip pat ir kt firmų verdu (Herkules, Myllin Paras, Fasma).Dribsniai greit išverda. Jeigu valgo daržovių tyres, tai pabandyk pamaišyti išvirus dribsnius su daržovėmis, pvz.,du šaukštus dribsnių ir du šaukštus daržovių. Maniškė taip labai mėgsta. Taip pat aš košes dar paskaninu sviestu (labai nedaug), druskytes taip pat nedaug. Žinok, jei tau bus ta košė skani, tai ir dukrytei bus skani. Vaiko skonio receptoriai panašūs į mamos.
Atsakyti
As taip pat verdu koseles is nordic ar galinta dribsniu.Bet niekada nematuoju kiek to vandens ipilti,tiesiog dvigubai daugiau nei dribsniu,kai vanduo uzverda ipilu dribsniu,po to karves pieno ir ant galo sviestuko.Angsciau dar itarkuodavau obuoli.
Atsakyti
Aš perku ryžių, avižų dribsnius ir verdu. Kartais įtarkuoju obuoliuko, banano, įdedu varškės arba pagardinu šviežių žemuogių uogiene essen.gif
Atsakyti
Maniskiui 6,5 men. Darzoviene valgo kuo puikiausiai, o su kruopu kose - beda. Savo pienuko neturiu tiek, kad balinciau koses, o tik su vandeniu jam labai nepatinka. Su tyrele sumaisyta irgi spjauna. Kazkaip ranka nekyla balinti su misiniu, nes vis dar maitinu savo pienu. Nors siaip viena karta meginau - tai labai skaniai suvlage. Ka manot?Gal kas irgi taip pat maitinat?
Atsakyti
Aš tai perku gatavai sumaltas košytes: Bebi, Milupa.

Tik tas, kur be vaisių ir daržovių priedų - tik į miltus sumaltos kruopos, +vitaminai.
Tai tik užpili MP, mišiniu ar vandeniu, išmaišai ir psio.

Man tai pačiai thumbup.gif , o mažės iki kruopų nelabai ką valgė, o pradėjus nuo BEbi avižų - kai įsivažiavo, tai tik essen.gif

Tik dedu šaukštu daugiau, nei parašyta - tirštesnę geriau sumaitint.
Atsakyti
As irgi perku MILUPA ir BEBI koseles. Bet aviziniu dribsniu mano ponaitis nevalgo, ir pati viriau, turbut jam neskanu.
Atsakyti
Maniškė griežtai atisako pirktinių vaikiškų košių schmoll.gif ...O labi mėgsta įvairius dribsnius: ryžių, avižų, grikių, rugių, kviečių, miežių ir įvairių grūdų, taip pat verdu kartais manų ir kukurūzų košes. pagardinu vaisiais, daržovėmis thumbup.gif
Atsakyti