Maniškė jau ragavo ryžių, grikių, kukurūzų, avižinių dribsnių, visas valgo noriai ir alergijos joms neturi
Baigiant virt visada įpilu lašelį pieno ir įdedu mažą gabaliuką sviesto
Užpilamų nebandžiau nė karto ir tikriausiai nebandysiu, nes sūnui buvau nupirkusi, tai skonis feeee, saldi baisiai
O be jokių priedų nesu mačiusi, kad būtų vien tik kruopos

Mes jau 4virta diena valgome HOLLE košytes mažyliam nuo 4 mėn., dabar valgome avižų košę,po 3jų dienų mėginsime sorų košę ragauti,poto speltos, poto grikių ir t.t.
Tai ekologiškos košės sudėtyje tik tos kruopos ir nieko kito, tik kas ten man patinka,kad jos sumaltos pilnai,nereikia dar pertrint..

QUOTE(isora @ 2012 04 17, 14:06)
Mes jau 4virta diena valgome HOLLE košytes mažyliam nuo 4 mėn., dabar valgome avižų košę,po 3jų dienų mėginsime sorų košę ragauti,poto speltos, poto grikių ir t.t.
Tai ekologiškos košės sudėtyje tik tos kruopos ir nieko kito, tik kas ten man patinka,kad jos sumaltos pilnai,nereikia dar pertrint.. 

Mano dukryte irgi tokias koses valge, labai jai patiko

QUOTE(Eivaite @ 2011 10 28, 08:53)
as ir noreciau suzinoti, kaip mamytes verda kukuruzu kose
zinau tik tiek kad labai ilgai reikia virti

Mes labai megstam kūkurūzu košę, perku ekologiska iš maximos, tai verda labai greitai - kaip manų gaunasi.
QUOTE(- Fashion - @ 2012 02 28, 20:53)
mano dukrytei 8men. niekaip neikisu nei sauksto kruopu koses, net ziaugcioja paragavus net nzn. ka daryti, o milupos kerta pasigardziuodama, nes jos saldzios, bet taip norisi paciai paruosti, parasykite issamiai kaip pagaminti gardzia kruopu kosyte, aciu

Papildyta:
ir kokiame piene verdate kruopu kose? tai musu pirma kruopu kose...

Papildyta:
ir kokiame piene verdate kruopu kose? tai musu pirma kruopu kose...

I košes pieno kažkaip nededu, iki metu manau kad nereikėtu duoti, o dedu mišinuko, tada ir skonis geresnis, bei kartais duodu su vaisiais ir uogom