Įkraunama...
Įkraunama...

Kreipimasis į anytą

O aš į MB tėvelius kriepiuosi "mamyte" ir "tėveli", nes man jie kaip antri tėvai smile.gif ir, kad taip vadinčiau juos jie tikrai nusipelno, man kaip tik neapsiverčia liežuvis juos vardais vadinti cool.gif
Atsakyti
Į akis kreipiuosi Jūs,o jei kažkam kažką pasakoju naudoju vardus.
Atsakyti
Kreipiuose arba Jūs, arba vardu. Bet ir vardu vadinadama visada pridedu Jūs. O mama turbūt niekada negalėsiu pavadinti, nes mano manymu gali būti tik viena mama ir vienas tėtis ax.gif
Atsakyti
Kreipiuosi tik Jus i abu vyro tevus, kazkaip vardu man nesivadina jie, labai jau skamba kaip draugui kokiam sakytum kazka smile.gif
Atsakyti
Sakau "Jūs" arba vardu, anyta yra sakiusi svainei, kad taip labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
Jūs, arba vardu. kartais kai daugaiu kompanijoje zmoniu susimaisius pavadinu ir "tu". Uosviene kartais susimaisius mama pavadinu, bet mano uosviai paprasti siuolaikiniai zmones slieku siknoj neiesko.
Atsakyti
Sakau Jus, bet kai kazkam apie juos pasakoju tai vadinu vardais. Anytos negaliu vadinti mama, nes mama yra tik viena smile.gif
Atsakyti
tu,uosviene,vardu[10metu isdirbom vienoje darbovieteje]
Atsakyti
Kadangi vaikai auga kaip sakant ant vieno kiemo prie uošviukų , su seneliais kiekvieną dieną sustinkam tai vadinu arba močiute arba Jūs...
Atsakyti
Nevadinu nei jūs nei mama, tiesiog kalbant naudoju prie veiksmažodžių galūnes lyg kreipčiaus į jūs. Mama nevadinau niekad jos ir tikrai nevadinčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 20 rugsėjo 2012 - 23:41
arba vardu arba Jūs 4u.gif
Atsakyti
Į anytą kreipiuosi "mamyte" ir man visai nei keblu, nei nepatogu, o tai tiesiog natūralu ir priimtina, gal todėl, kad mūsų santykiai labai šilti ir artimi. wub.gif
Nors uošviams nėra skirtumo galiu ir Tu ir vardu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobi: 06 spalio 2012 - 11:49