busimai anytai sakau Jus tiktai kai su savuoju kalbu, tai sakau mama, bet jis supranta kad apie jo mama kalbu
siaip visada buvau tokiu paziuru, kad niekada mama jos nevadinsiu, vardu irgi ir nelabai ji man patinka kad taip galeciau pavadint tycia.. bet sveciuodamasi pas ja keleta kartu vos nepagavau saves noredama i ja kreiptis mama pati stebiuosi
MB brolio drauge jo mama ir teva vardais vadina, man kazkaip neapsivercia liezuvis tai vis stengiuos taip suformuluot sakini, kad kreipinio Jus pakaktu o kaip toliau bus matysim
aš irgi ilgai mėtliojaus, niekaip negalėjau susiprotėt, kaip čia man į anytas (turiu dvi ) kreiptis... MAMA man yra viena, todėl jų taip vadint nenorėjau. na ir laikui bėgant gavos taip, kad kreipiuos vardu arba Jūs...
Aš tai pat kreipiuosi Jūs ir niekaip daugiau. MB į mano tėvus taip pat kreipiasi Jūs. Vardais vadiname tik draugus, brolius, seses ir t.t., tai čia tikrai netinka
O vadinti "mama" griežtas ne
O vadinti "mama" griežtas ne
o as vadinu saviskio tevus - mama ir teciu man jie lb artimi ir musu santykiai lb grazus gal kai kurioms atrodys nepriimtina bet tokia as esu
savo mamytes ir tevelio jokiu budu nenustumiu i sali bet nematau problemos saviskio tevu vadinti mama ir tete
savo mamytes ir tevelio jokiu budu nenustumiu i sali bet nematau problemos saviskio tevu vadinti mama ir tete
QUOTE(mergyte822 @ 2012 06 29, 14:47)
Aš irgi nemanau, kad vyro tėvų pavadinimas "mama ir tėčiu" sumažintų mano pačios tėvų svarbą ir reikšmę man
QUOTE(merope87 @ 2012 06 29, 08:41)
Aš tai pat kreipiuosi Jūs ir niekaip daugiau. MB į mano tėvus taip pat kreipiasi Jūs. Vardais vadiname tik draugus, brolius, seses ir t.t., tai čia tikrai netinka
Aš irgi panašiai galvoju Tik susimąsčiau, o jei būtų situacija, kad norėčiau anytą pvz. iš kito kambario (kuriame ji ne viena) pakviesti. Juk nesakysi "Jūs ateikite". Tektų ir vardą pradėt vartoti
QUOTE(Linciukinas @ 2006 08 07, 22:09)
Manau tik Jus kreipiniu arba isvengti visai kazkaip kreiptis. Mama jokiu budu nevadinsiu, turiu viena ir nepakartojama ir kitu negali buti
visiskai pritariu
QUOTE(aridax @ 2012 06 29, 23:46)
Aš irgi nemanau, kad vyro tėvų pavadinimas "mama ir tėčiu" sumažintų mano pačios tėvų svarbą ir reikšmę man
teisingai!! ! musu paciu tevu nieks nepakeis, o kad i brangiausio zmogaus tevus kreiptis taip, kaip kreipiasi Jis, nematau nieko blogo
tik, be abejo, prie ''mama'' sakau Jus...