kad ir kokia ji butu super duper drauge niekada nepavadinsiu jos "mama" ji net ne gimine, tai kaip gali buti mama? nesamone atrodo, kad taip savo mama išduociau vadinu tik kreipiniu "JŪS"
Aš jau neturiu mamytės, bet uošvienės negaliu vadinti mama (tiksliau būsimos uošvenės), vadinu ją vardu.
vardu, nes turiu superine anyta.. O mama net nekilo mintis pavadinti..
o as vadinu mama, nes man ji lyg mama, kuri nuosirdziai rupinasi manimi... per tiek metu isitikinau, kad myli kaip dukra, tad nekyla minciu kitaip ir vadinti
O as irgi nemanau kad galeciau ja vadinti mama... Nors mes sutareme idealiai (7 metelius), bet si savaitgali pasielge nelabai graziai, todel nemanau kad galeciau ja vadinti kaip nors siltai isskyrus vardu ar Jus..
as negaliu anytos mama vadinti, nors keturius metus jau po vestuviu, o pazistami septinius vadinu vardu nors jinai tai labai norejo, kad mama vadinciau
o as is viso teta kelis kartus pavadinau, tai juokesi visi kas girdejo , tai dabar issiverciu su zodeliu Jus, o "mama" tai tikrai nevadinciau na kokia ji gali buti dar man mama.
Bandysiu vadinti "mama", nes ji man tikrai labai gera Bet kol kas dar nepatogu, tai sakau Jus
Sakau "Jūs", mama ar tėčiu niekada nevadinau
As vadinu mama, o savaja - mamyte Tik kai jos abi vienoj vietoj, tai tada uztenka kreipinio Jus