Pasidarė įdomu, kaip jus kreipiates į anytą, (uošvienę)? Man tai nesąmone kažkokia anytai sakyti "mama" Galėčiau kreiptis tik vardu arba sakyti "Jus".
Na, o kaip jus jas vadinat?
As tai irgi kreipiuosi "Jus". Kitaip net ir neisivaizduoju kaip butu galima kreiptis
QUOTE(maziulele @ 2006 08 07, 20:36)
As tai irgi kreipiuosi "Jus". Kitaip net ir neisivaizduoju kaip butu galima kreiptis
As irgi taip pat. Absurdas butu sakyt mama... nu vardu dar galimetu, bet musu santykiai ne tokie.
Manau tik Jus kreipiniu arba isvengti visai kazkaip kreiptis. Mama jokiu budu nevadinsiu, turiu viena ir nepakartojama ir kitu negali buti
As taip pat vadinu Jus, niekada nesu pavadinusi vardu, tik jau prie kitu tai ja vardu vadinu, bet visu kitu broliu zmonos tai jau ja mama vadina, bet man tai dar neapsivercia liezuvis, gal cia su metais turi ateiti tas galejimas Bet nors ir ateis, nelabai as noriu ja mama vadinti...
niekada savo anytos nevadinsiu mama nera ji tokia man artima, kad ja taip galeciau vadinti, be to mano supratimas, kokia turi buti mama toli grazu neatitinka nei ketvirtadalio tokia kokia ji yra mama netgi mano brangiajam... Niekada negaleciau net per klaida jos mama pavadint visada i ja kreipiuosi JUS gal su laiku nebent vardu i ja pradesiu kreiptis, jeigu ji taip pageidaus bet mama NIEKADA
Aš tai irgi kreipiuosi "JŪS" arba išvis stengiuosi išvengti kreipinio...Mama jos niekada nepavadinsiu
mano vyro šeimoj ji vadinama MAMUTE taip ir vaikai, ir anūkai, ir marčios, ir žentai vadina tai arba taip, arba JŪS kreipiuosi
o as tai irgi kol kas i anyta - Jus - kreipiuosi..
bet manau ateity vadinsiu mama + vardas, pvz mama Onute, mama Maryte.
kzkaip atrodo pats geriausias variantas.
bet manau ateity vadinsiu mama + vardas, pvz mama Onute, mama Maryte.
kzkaip atrodo pats geriausias variantas.
QUOTE(lijo @ 2006 08 09, 13:03)
mano vyro šeimoj ji vadinama MAMUTE taip ir vaikai, ir anūkai, ir marčios, ir žentai vadina tai arba taip, arba JŪS kreipiuosi
na kazkaip atrodo, kad ji turetu but faina
man maniske tiesiog super bet kol kas sakau "Jus",sakyti tu (nors ji ir prase) kol kas nejauku