Pasidarė įdomu, kaip jus kreipiates į anytą, (uošvienę)? Man tai nesąmone kažkokia anytai sakyti "mama" Galėčiau kreiptis tik vardu arba sakyti "Jus". Na, o kaip jus jas vadinat?
As taip pat vadinu Jus, niekada nesu pavadinusi vardu, tik jau prie kitu tai ja vardu vadinu, bet visu kitu broliu zmonos tai jau ja mama vadina, bet man tai dar neapsivercia liezuvis, gal cia su metais turi ateiti tas galejimas Bet nors ir ateis, nelabai as noriu ja mama vadinti...
niekada savo anytos nevadinsiu mama nera ji tokia man artima, kad ja taip galeciau vadinti, be to mano supratimas, kokia turi buti mama toli grazu neatitinka nei ketvirtadalio tokia kokia ji yra mama netgi mano brangiajam... Niekada negaleciau net per klaida jos mama pavadint visada i ja kreipiuosi JUS gal su laiku nebent vardu i ja pradesiu kreiptis, jeigu ji taip pageidaus bet mama NIEKADA
O aš vadinu "mama". Gal todėl, kad mūsų santykiai tikrai šilti ir kad ji man taip pat brangi, nes ji mano vyro mama. Pačioje pradžioje, kai dar nebuvom susituokę, kreipdavausi "Jūs", bet ji pati paprašė taip nesikreipti, nes sako, kad jaučiasi nejaukiai. Ji į mane kartais kreipiasi "dukrele".