Sveiki, turiu problema, sekmadieni su puse puodelio dar nevirusio vandens apsiplikiau dali kaklo ir krutine (siek tiek maziau nei delno dydzio, bet ilgesne linija, kur bego vanduo), 30 min ar net daugiau saldziau vandeniu, pradejusi ramiu ir vis mazinau temperatura, o kur vis dar skaudejo ir leduku buvau i medvilnine skara suvyniojus ir pridejus. Pusles nesusidare, didzioji dalis raudonumo dingo (buvo net smakras raudonas, kaklas ir krutine, dabar tik ant krutines like), bet toks jausmas kad ten kur liko, dabar raudioniau nei buvo is pradziu. Kadangi esu Ispanijoj, vaistinej dave tepaliuka pavadinimu Linitul. Dabar 4 diena, kai nusiplikiau ir tos vietos kur vis dar raudona pradejo ZIAURIAI niezeti. Negaliu apsirengti, nes kur tik prie raudonos vietos prisiliecia drabuzis - niezti, negaliu net maudytis - kur tik bega vanduo per raudonas vietas, ten niezti. Jei kas arti kalba ir vejo gusiai "paliecia" raudonas vietas - niezti. Uzsitepiau to kremo, kad oda butu drekinama - dabar net eit greiciau negaliu - nuo bet kokio pasikeitimo, jei yra nors menkas vejelis - man niezti
Ar tai yra normalu, kad taip niezti? Cia reiskia kokia infekcija (nors atviro nudegimo nera, "neslapuoja") ar kad gyja? Ir ka daryt man su tuo niezejimu dabar, kai einu miegot, kadangi kol nemiegu, kontroliuoju save nesikasyti (siaip negerai ir oda po nudegimo jautri, kasantis siek tiek persintis jausmas), bet kai uzmigsiu, jauciu kasysiuosi?