QUOTE(foox @ 2009 08 04, 19:17)
o čia kalba apie špasragines pupeles? su ankštimis? štai šiame recepte:
Papildyta:
Noriu jums pasiūlyti puikų paprastų pupelių koncervavimo receptą. Jau daug metų taip daro mano tėtis,tokių skanių koncervuotų pupelių daugiau niekur nesu valgiusi.
Pupelių 2kg
pomidorų 2,5kg
paprikų iki 0,5kg
druskos 2 šaukštai
cukraus 2 šaukštai
1 stiklinė acto 0,9proc.
1,5 stiklinės aliejaus
po 200g česnako, petražolių šaknų
Pomidorus, česnakus, papriką, petražoles sumalti per mėsmalę, supilti aliejų, actą, cukrų, druską ir pakaitinti iki užvirimo.Tą masę užpilti šaltas - virtas pupeles. Viską kaitinti ant mažos ugnies 35 - 45 min. Supilstyti į stiklainius ir uždaryti. Skanaus!
Papildyta:
Noriu jums pasiūlyti puikų paprastų pupelių koncervavimo receptą. Jau daug metų taip daro mano tėtis,tokių skanių koncervuotų pupelių daugiau niekur nesu valgiusi.
Pupelių 2kg
pomidorų 2,5kg
paprikų iki 0,5kg
druskos 2 šaukštai
cukraus 2 šaukštai
1 stiklinė acto 0,9proc.
1,5 stiklinės aliejaus
po 200g česnako, petražolių šaknų
Pomidorus, česnakus, papriką, petražoles sumalti per mėsmalę, supilti aliejų, actą, cukrų, druską ir pakaitinti iki užvirimo.Tą masę užpilti šaltas - virtas pupeles. Viską kaitinti ant mažos ugnies 35 - 45 min. Supilstyti į stiklainius ir uždaryti. Skanaus!
Kai skaičiau iš eilės visą forumą, supratau, kad apie šparagines kalba sukas