Vat MB prasidare slonikeli pupeliu ,ir beveik visa suvalge ,sake labai skanu reiskias turi truputi pastovet jos ,nes skonis siandien liuks aciu uz receptuka
Gal zinot koki recepta kaip paprastas baltas pupeles isaizytas konservuoti ziemai su pomidorais ar pomidoru padazu?Na kad gautus kazkas panasaus kaip pardej perki indeliuose.
Sveiki. Šiemet šparagines pupeles užšaldžiau šaldymui skirtuose indeliuose, supjausčius nedideliais gabaliukais. Žiemą dėsiu į troškinius ir sriubas. Taip pat marinavau, bet marinatui skirtus ingridientus dėjau pagal savo skonį, paskui sterilizavau (visada taip gaminu), puikiai laikosi kambario temperatūroje iki vasaros ir skonis neblogas būna (namiškiams patinka). Galima imti bet kokį receptą ir reguliuoti pagal savo skonį. Beveik visada mažinu acto kiekį,nurodytą marinavimo receptuose, bet visada stiklainius su tam tikru turiniu sterilizuoju.
vis del to turguj dar gavau pupeliu ir jau stovi stiklainiuose konservuotos!!! taip as ju noriu, kazin kada jau galima ragaut uzsukus stiklainius? per kiek laiko jos pasimarinuoja>?