Įkraunama...
Įkraunama...

Dirbtinsi intelektas: chatGPT, Gemini, Copilot kt.

Nu va , bent vis kazka atsiminet 😂

Gyvenime , gyveni ir mokais.O sakyt ir noret, kad baigiau ir dirbu pagal specialybe -retenybe😊 taip nebuna nes ,laikai keiciasi ir reikia keistis,mokytis tobulet .

O dar geriausia,kai darbdaviai iesko valytoju su aukstuoju 

Tikrai taip : kartais grįštu į praeityje užfiksuotus momentus - tai vadinama, atrodo, sielos fragmentacija - kaip į karminį mazgą, rebusą - kurį reikia išspręsti.
Reikia labai "pataikyti" su profesija - joje rasti save ir savyje rasti ją... Gal dar planetų konsteliacija turi būti palanki  :D 

Gal žmonės  nori duoti šansą būtent tokiems žmonėms..? Sunkus darbas geriau nei jokio darbo... nauja galimybė ne visada atrodo kaip deimantas, vis tiek ji vertinga.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 04 26, 12:32)
taip nebuna nes ,laikai keiciasi ir reikia keistis,mokytis tobulet .</p>
<p>O dar geriausia,kai darbdaviai iesko valytoju su aukstuoju </p>

būna, pas mane taip
Atsakyti

būna, pas mane taip

Jo nu nezinau,kam valytojai aukstasis .Mano manymu ,svarbu gerai valytu .O koks tas isilavinimas nesvarbu.Vieni ieskojo kazkokio inzinieriaus  smaluotis su visokiais mazgais. ir niekaip neranda ,as jiem pasiuliau paprastesni varijanta be aukstojo isilavinimo ...ir rado.  Jie uzkelia kartele iki negaliu ,ir galvoja ,kad tas zmogus turi buti toks.O tas ,,toks,, i meslinus darbus neziuri 😁

Dabar ,jei moki kalbas ,sveikas- geriau isvaziuoti i uzsieni. Nei, kad cia atitikti kazkokius perdetus reikalavimus. Reikia savo laika irgi skaiciuoti . pvz . susirgus,atejus senatvei -tampi niekam neidomus .

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 04 26, 16:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73185823" data-time="1745664127"><div><p>būna, pas mane taip</p></div></blockquote><p>Jo nu nezinau,kam valytojai aukstasis .Mano manymu ,svarbu gerai valytu .O koks tas isilavinimas nesvarbu.Vieni ieskojo kazkokio inzinieriaus  smaluotis su visokiais mazgais. ir niekaip neranda ,as jiem pasiuliau paprastesni varijanta be aukstojo isilavinimo ...ir rado.  Jie uzkelia kartele iki negaliu ,ir galvoja ,kad tas zmogus turi buti toks.O tas ,,toks,, i meslinus darbus neziuri 😁</p><p>Dabar ,jei moki kalbas ,sveikas- geriau isvaziuoti i uzsieni. Nei, kad cia atitikti kazkokius perdetus reikalavimus. Reikia savo laika irgi skaiciuoti . pvz . susirgus,atejus senatvei -tampi niekam neidomus .</p>

čia jau darosi neįmanoma gyvent. Viena, dėl karo grėsmės, o kita, kad aplink sostinę kasmet bliac dega. Arba tik į pajūrį tada
Atsakyti

čia jau darosi neįmanoma gyvent. Viena, dėl karo grėsmės, o kita, kad aplink sostinę kasmet bliac dega. Arba tik į pajūrį tada

Nu sostine perpildyta 😁   Idomu ,kuom baigsis tas gaisras,Panasiai kaip Alytuje 😁  

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 04 27, 18:38)
Nu sostine perpildyta 😁 

Zhiurkes sulindo i nedideli slojka ir verkia. Vilnius tiesiog baisus, net priemiesciai kraupus, primena filmus apie kokia Lotynu Amerika.

Gyvenu nuo Vilniaus 40+km tai reikia i kokia parduotuve kartais, tai jauciuosi kaip zhiurke imesta i slojka, baisu ten viskas... Centre buvau gal pries 3 metus. Kaunas gimtasis irgi yra padaryta kazkoks suspaustas getas zhiurkems. Uzhaugau Zhaliakalnyje tai ten buvo kaip kaimas, dabar ten viskas taip sugrusta.

Na ko ten spraustis? Juk galima kokia mazhiau apmokama darba susirasti, kad ir uzhsienyje nutoliniu, bet gyventi kaip zhmogui, o ne kaip zhiurkei slojke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: [b!]Vakar[/b!], 21:23