Prasau padekit, rengiames namus bet tuo tarpu su zmona ir dukryte apsistojom pas uosviene. Nesvarbu ka bedaryciau ar kaip meginciau itikti as vistiek turiu padaryti 100 darbu kad matytu kaip 1 o zmona 1 darba kad uosvene vertuntu kaip 100.
Naturalu jog jos akyse esu patapes "savanaudziu" nors toks nesu ir tai mane be protoskai skaudina bei varo is proto.
Jei po darbo zmona prigule tai neduok dieve nekliudyk ilsisi, o jei as pervarges gryztu ir uzmiegu tai paskutinis lodorius vel kiausinius isvertes miegi ka?
Buvau apsirges su 39C gulejau drebedamas, tai sako nevaidink eik i apacia lidl maisus uznest. o jei jos sunelis sloga pasigauna tai pergyvena nezmoniskai,
Ji man yra pasakus yra tik man dukra ir anukele jas labai myliu o tu zentas kas? NIEKALAS.
Kaip man gyventi toliau ten ? jei visus pinigus del namu paskolos atiduodu ir dienos gale vistiek lieku savanaudis? visame kame, savo daigtu net susidetliot negaliu nes sukauja va va ziuri tik savus daigtus, nors tai nera tiesa tiek zmonos tiek vaiko daigtus saugau ir vertinu.
Iseiti is pradet nuomotis bendrabuti uz 500eur irgi ne variantas.