Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(lucja @ 2007 05 03, 17:09)
Va tokia spalvyte grazu butu pirslienei thumbup.gif
user posted image

vau kokia spalvyte wub.gif wub.gif wub.gif mono megstamiausia wub.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif As jau issinuomavau persikine suknele. Ilga, papusta, gelem papuosta. Na, o bordo suknes, tai visai nenoriu..man tamsi. Parodysiu rugsejo pradzioj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 21 birželio 2007 - 20:57
O aš būsiu graikiško riešuto kevalo (taip radau pavadintą spalvą spalvų paletėje biggrin.gif ) spalvos, už kaklo surišama suknele, basutes tokias holivudines laugh.gif nusipirkau. Kaip aš paeisiu g.gif , dzieve dzieve biggrin.gif , nupjaus man pirštus tie plonyčiai dirželiai........na matysim ax.gif , po to pasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 06 21, 21:04)
O aš būsiu graikiško riešuto kevalo (taip radau pavadintą spalvą spalvų paletėje biggrin.gif ) spalvos, už kaklo surišama suknele, basutes tokias holivudines laugh.gif nusipirkau. Kaip aš paeisiu g.gif , dzieve dzieve biggrin.gif , nupjaus man pirštus tie plonyčiai dirželiai........na matysim ax.gif , po to pasakysiu.

ot geras pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
mano tai bus sita zydra tik truputeli pusta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 22 birželio 2007 - 09:15
QUOTE(rosvile @ 2007 06 22, 10:10)

superine!!! o kur nuomavaisi???
Papildyta:
QUOTE(lucja @ 2007 05 02, 13:46)
Man tokios patiktu svociai thumbup.gif  su ta kur perrista galima paderinti atspalvius ir su svotu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

matau, kad esi is Vilniaus. o kur cia tokias grazias sukneles nuomoja?
Atsakyti
[quote=Gucci XX,2007 06 27, 12:25]
Papildyta:

nuomavausi Kedainiuose ir tikrai labai pigiai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rosvile,2007 06 27, 10:58]
[quote=Gucci XX,2007 06 27, 12:25]
Papildyta:

nuomavausi Kedainiuose ir tikrai labai pigiai thumbup.gif
[/quote]
Na būtų labai įdomu, kiek gi tas pigiai? Kaune populiariausia kaina šiemet turbūt 250lt.
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 22, 11:10)

as sias zalias buvaus pasiruosus pamergytems siuti,bet radau pirkti uz tiek pat,tai neapsimokejo biggrin.gif bet man jos labai patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as asmeniskai noreiciau kad mano pirsliene but su kazkuo tokiu ar bent jau panasiu... blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 29 birželio 2007 - 02:19
QUOTE(remisita @ 2007 06 29, 02:16)
as asmeniskai noreiciau kad mano pirsliene but su kazkuo tokiu ar bent jau panasiu... blush2.gif

O aš asmeniškai norėčiau tokių figūryčių būt, tada jau nors ir maišą ant galvos vilkčiausi, by tik jaunajai įtikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 29, 02:57)
as sias zalias buvaus pasiruosus pamergytems siuti,bet radau pirkti uz tiek pat,tai neapsimokejo biggrin.gif bet man jos labai patinka thumbup.gif  wub.gif

O kur pirkt jas radai?? ax.gif
Atsakyti