Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Prince @ 2007 05 02, 19:02)
mergaites ju negali liudininke buti grazesne nei jaunoji blush2.gif

buvau 9 kartus pamerge,bet ne vienose vestuvese uz jaunaja grazesniu nebuvo 4u.gif ,man atrodo,kad bet ka apsirengus nebusi grazesne uz nuotaka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 05 02, 19:38)
man atrodo,kad bet ka apsirengus nebusi grazesne uz nuotaka blush2.gif

Pritariu..............vien dėl nepakartojamo akių spindesio. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va tokia spalvyte grazu butu pirslienei thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 05 03, 17:09)
Va tokia spalvyte grazu butu pirslienei thumbup.gif
user posted image

as manau, kad svociai ir pamergems tinka viskas tik kad nebutu balta ar sampanine spalva, nes tada tikrai atrodys kaip nuotakos...drauges vestuvese viena pamerge gudruole buvo su sviesiai zydra beveik balta suknele... na tai tikrai as tai supykciau jei man pamerge toki bajeri iskretu...
doh.gif
Atsakyti
del to sutinku 100%!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 05 03, 23:46)
del to sutinku 100%!!!  drinks_cheers.gif

ir as pritariu. man tai buvo tokia situacija, buvau pamerge pusseseres vestuvese, atvaziuoju pas ja, kur visos pamerges rinkomes, ieinu i kambari, o gi ziuriu dvi jaunosios, net pasimeciau doh.gif viena is pamergiu buvo pasirinkusi sviesiai violetine ilga pusta suknele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramda @ 2007 05 04, 21:10)
ir as pritariu. man tai buvo tokia situacija, buvau pamerge pusseseres vestuvese, atvaziuoju pas ja, kur visos pamerges rinkomes, ieinu i kambari, o gi ziuriu dvi jaunosios, net pasimeciau  doh.gif  viena is pamergiu buvo pasirinkusi sviesiai violetine ilga pusta suknele  unsure.gif

jau ant tokios pamerges tai tikrai ilgam supykciau....
nu bet kaip nemasto - tai as nesuprantu....
doh.gif
Atsakyti
nu jo, siaip as kai buvau sesers vestuvese pamerge, tai jaunoji nutare, kad visos pamerges renkasi pacios kokias tik nori sukneles, vienintelis prasymas, kad butu pasteline spalva..tai visos atejo tai su rozines spalvos suknelem, tai su dangiskos spalvos...tik viena vistiek nusprende ateiti su ryskiai oranzine spalvos suknele, jos komentras- man prie veido oranzine labiausiai tinka schmoll.gif tai ir galvoju, tinka netinka, bet kaip jaunoji pasake, taip ir turetu buti...nu ka as zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 05 08, 15:44)
nu jo, siaip as kai buvau sesers vestuvese pamerge, tai jaunoji nutare, kad visos pamerges renkasi pacios kokias tik nori sukneles, vienintelis prasymas, kad butu pasteline spalva..tai visos atejo tai su rozines spalvos suknelem, tai su dangiskos spalvos...tik viena vistiek nusprende ateiti su ryskiai oranzine spalvos suknele, jos komentras- man prie veido oranzine labiausiai tinka  schmoll.gif  tai ir galvoju, tinka netinka, bet kaip jaunoji pasake, taip ir turetu buti...nu ka as zinau  g.gif

Butent, jei negali rengtis taip kaip nori jaunoji - tai geriau isvis neik i pamerges.....

P.S. Gija2 o musu sventes ta pacia diena smile.gif
Sveikinu - jau greitai musu dziaugsmeliai smile.gif
Atsakyti
o, tai JUSU SVENTE labai labai greit! bigsmile.gif kaip nuotaikos? rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 05 08, 17:22)
o, tai JUSU SVENTE labai labai greit!  bigsmile.gif  kaip nuotaikos?  rolleyes.gif

idomios smile.gif
ir laukiu ir nelaukiu, nes dar daug ka pasiruosti reikia smile.gif
na bet mes cia ne i tema jau kalbam smile.gif
sorry smile.gif
Atsakyti