Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(gala @ 2007 04 20, 23:10)
man tai svociom bordo spalva graziausia. taip is karto solidziai atrodo

O kodel svocia turi solidziai atrodyti? Ar cia del to, kad svocia dazniausiai buna nuo 40 + (cia as apie amziu)?Tada suprantu. Na bet jeigu mane kas nors pakviestu i svocias biggrin.gif , tikrai nesisendinciau ir nebandyciau solidziai atrodyt, kai tokia toli grazu nesu tongue.gif Na bandau ikelti kas man grazu
Atsakyti
oi, kaip man ta svociu bordo spalva atsibodusi. vos ne kiekvienose vestuvese. viena svocia tai dvi dienas su bordo suknelem sugebejo but, kai kurie net pamane, kad su ta pacia. g.gif negi nera kitokiu spalvyciu? biggrin.gif
Atsakyti
tokia va thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 27 balandžio 2007 - 10:57
oi, kokia graziii... bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 04 27, 11:50)
tokia va thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sita wub.gif labai elegantiska
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Welkom1 labai man padejai su vestuviu scenarijum aciu tau ax.gif bet siandien suzinojau kad visas pulkas rengsis rozinem suknelem, oju 7poros:)) smile.gif as busiu svocia patarkite merginos ar man verta issiskirti is minios blink.gif ar nuomuotis kazka panasaus i pamergiu rolleyes.gif
Atsakyti
mano manymu tikrai nesisteng apsirengti panasiai kaip pamerges. as tai bandysiu siutis sita o pamerges bus su trumpon ivairiu spalvu suknytem.as issiskirsiu tuo, kad busiu su ilga smile.gif
Atsakyti
dar viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 02 gegužės 2007 - 10:41
Man tokios patiktu svociai thumbup.gif su ta kur perrista galima paderinti atspalvius ir su svotu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 04 27, 10:50)
tokia va thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mergaites ju negali liudininke buti grazesne nei jaunoji blush2.gif
Atsakyti