svociutes gal atvaivinam sita temele,nemanau jog taip paprasta nuspresti ka renktis. padiskutuokim ir pasidalinkim nuomonemis.
Matuški, šiemet eisiu jau antrąkart .....................oi koks galvos skausmas laukia
QUOTE(snickers @ 2007 04 19, 19:08)
Matuški, šiemet eisiu jau antrąkart .....................oi koks galvos skausmas laukia
tai pasidalink patirtim del drabuziu. as tai galvoju siutis stai kazka panasaus
niekaip neleidzia nuotraukos ikelti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 20, 09:51)
visos labai grazios,bet pustos tikrai nenoriu. ir labai grazi bordo spalvyte
Man tai visos tragiskos, pries 10 metu gal ir grazu buvo
QUOTE(rosvile @ 2007 04 20, 07:45)
tai pasidalink patirtim del drabuziu. as tai galvoju siutis stai kazka panasaus
Pasidalinčiau, jei savo figurytę paskolintum. Mąstau eit į nuomą ir prašyt, kad ten kažką siūtų,(po to ją pasiliks sau salonas), nusinešiu kelis modeliukus. Aišku mokėsiu daugiau, kadangi vilkėsiu pirma, bet nors bus tai , ko noriu, o ne tai, ką turi . Nemėgstu "prifirfyrintų", auksu/sidabru/karoliukais "puoštų", prašysiu nepūstos, iš kokios nors lengvos medžiagytės.
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 04 20, 13:46)
Tai prašyčiau įdėt šiųmetinių paspoksot.
QUOTE(rosvile @ 2007 04 20, 14:09)
visos labai grazios,bet pustos tikrai nenoriu. ir labai grazi bordo spalvyte
MAN IRGI BORDO SPAVYTE LABAI PATINKA
QUOTE(snickers @ 2007 04 20, 17:26)
Tai prašyčiau įdėt šiųmetinių paspoksot.
MAN IRGI IDOMU, NES CIA NAUJOS KOLEKCIJOS, TAI SIOLAIKISKOS GAL KOKIOS ATVIRESNES, SEKSOVOS TIPO, KUR VOS PAPUS AR UZPAKALI UZDENGIA
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 20, 17:08)
MAN IRGI BORDO SPAVYTE LABAI PATINKA
MAN IRGI IDOMU, NES CIA NAUJOS KOLEKCIJOS, TAI SIOLAIKISKOS GAL KOKIOS ATVIRESNES, SEKSOVOS TIPO, KUR VOS PAPUS AR UZPAKALI UZDENGIA
Oj kur vos ka dengia tai tikrai ne mano stilius, man tos ispustos, blizgancios su kvarbatkem labai jau turginio pigaus stiliaus, gal ir siu metu kolekcijos, bet itariu is kokios Lenkijos veztos O kadangi svocia nei buvau nei ruosiusi buti tai ir pavyzdziu ideti neturiu, nebent pamergems. Man kuo maziau visokiu navarotu tuo graziau, bet del skonio nesigincijama
QUOTE(Joa @ 2007 04 20, 14:46)
va va ir as noreciau pamatyt kas jums grazu ir nesenamadiska
man tai svociom bordo spalva graziausia. taip is karto solidziai atrodo