Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(hamid @ 2006 04 13, 21:04)
Sveikutes,
as savo svociai pasiuliau keleta sukneliu, kurios ma patiktu. Kadangi mano pamergeles tures zalias sukneles todel ir svocios turi truputi zalio.

Svocios
http://www.perla.lai...ad/image001.jpg

http://www.perla.lai...ad/image005.jpg

http://www.perla.lai...ad/image025.jpg
Pamergiu suknele

va anytra ir trecia dailios..pirmoji jau labai pusta....
bet siaip kiek teko pastebet vestuvese kartais svocios save per daug nusendina su solidziom suknem. aisku reikia rngtis pagal metus ir figura, bet visitke, man tai tokia keista nuomone kad svocia turi buti raudona, bordo ar melyna suknia...

nors pas mane bus liudininkai, jos suknele neisikirs is pamergiu suknes...tiesiog visos bus vienodos!

Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 21, 18:17)
va anytra ir trecia dailios..pirmoji jau labai pusta....
bet siaip kiek teko pastebet vestuvese kartais svocios save per daug nusendina su solidziom suknem. aisku reikia rngtis pagal metus ir figura, bet visitke, man tai tokia keista nuomone kad svocia turi buti raudona, bordo ar melyna suknia...

nors pas mane bus liudininkai, jos suknele neisikirs is pamergiu suknes...tiesiog visos bus vienodos!

Aisku, kad gali buti ir atvirkscias variantas: pamerges raudonos, o svocia svelniai rausva biggrin.gif
Cia gal tokios tradicijos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir as pagaliau issinuomavau suknele. A&R salone Tvirtoves alejoj. Beje, bordo spalvos, bet spalvos pasirinikimas neturi nieko bendro su jokiom kazkokiom tradicijom. Paprasciausiai kai pasiule pagal mano pageidavimus ta modeli, as pasimatavau, ir viskas....nebenorejau nieko kito. Buvau dar keliose nuomose, bet ta stovejo man akyse.
Kainuos 250 su visais priedais: papuosalas ant kaklo, auskarai, a-pyranke, rankinukas, slipsas vyrui, ir dar toks pusiau megztinis - tokiso daugiau tik rankoves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 23, 12:20)
Kainuos 250 su visais priedais: papuosalas ant kaklo, auskarai, a-pyranke, rankinukas, slipsas vyrui, ir dar toks pusiau megztinis - tokiso daugiau tik rankoves  thumbup.gif

250, ar 2500? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 23, 10:20)
Nu ir as pagaliau issinuomavau suknele. A&R salone Tvirtoves alejoj. Beje, bordo spalvos, bet spalvos pasirinikimas neturi nieko bendro su jokiom kazkokiom tradicijom. Paprasciausiai kai pasiule pagal mano pageidavimus ta modeli, as pasimatavau, ir viskas....nebenorejau nieko kito. Buvau dar keliose nuomose, bet ta stovejo man akyse.
Kainuos 250 su visais priedais: papuosalas ant kaklo, auskarai, a-pyranke, rankinukas, slipsas vyrui, ir dar toks pusiau megztinis - tokiso daugiau tik rankoves  thumbup.gif

gal nuotraukele turi?
as irgi is ten pamergems nuomavau ir sau vestuvine

QUOTE(Devita @ 2006 04 24, 10:51)
250, ar 2500? unsure.gif

nu itariu 250...kodel taip klausi?
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 04 24, 11:51)
250, ar 2500? unsure.gif

Tikrai 250 lt, juk cia progine suknele. biggrin.gif Man suknele su papuosalais kainuos 180lt, jei buciau emusi ir kitus priedus tai irgi butu tokia suma.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 24, 14:42)
kodel taip klausi?

Nepaskaiciau temos pavadinimo ir pagalvojau kad apie vestuvines kaina raso blush2.gif Spalva nenustebino, ypac po sestadienio, kai maciau jaunaja su ryskiai rozine suknele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 24, 13:42)
gal nuotraukele turi?
as irgi is ten pamergems nuomavau ir sau  vestuvine
nu itariu 250...kodel taip klausi?

Pacios sukneles neturiu, taciau po sio savaitgalio turesiu 4u.gif
Taip, kaina 250 Litu mirksiukas.gif

Ten siaip maciau labai daug garziu vestuviniu sukneliu thumbup.gif O kokia tavo? ir kokios pamergiu?
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 24, 19:48)
Pacios sukneles neturiu, taciau po sio savaitgalio turesiu  4u.gif
Taip, kaina 250 Litu  mirksiukas.gif

Ten siaip maciau labai daug garziu vestuviniu sukneliu  thumbup.gif  O kokia tavo? ir kokios pamergiu?

mano tokia gifiurine su uodega undineles stiliaus..o pamergiu tokios gifiurines auskines spalvos..ten buvo trumpos iskabintos..ilgas joms tokio modelio siuvo!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 25, 13:43)
mano tokia gifiurine su uodega undineles stiliaus..o pamergiu tokios gifiurines auskines spalvos..ten buvo trumpos iskabintos..ilgas joms tokio modelio siuvo!

O nuotrauku neimanoma pamatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 09, 18:53)
Hmm, o as balandzio gale busiu paprasta liudininke. Bet beda tame, kad nors vestuves mazutes, vos 19 zmoniu, taciau jaunoji uzsitriedusi reikalauja nesirengti tamsiai. Saip noreciau rengtis akzka bordo spalvos, ar tamsiai melynos, bet vat tas reikalavimas mane biesina, kaip kokiose princeses vestuvese.

O AS RUGSEJO MEN PABAIGOJE BUSIU SVOCIA thumbup.gif PERZIUREJAU SIA TEMA IR JOKIO GERO ATSAKYMO NERADAU DEL SUKNIOS.NENORIU AS NEI RUDOS,NEI BORDO,NEI TO LABIAU RAUDONOS...LABIAU LINKUSI PRIE ZYDROS,SVESIAI RUDOS (SMELIO) SPALVOS,JUROS SPALVOS.....NA NENORIU AS RENGTIS KAIP TARYBINIAIS LAIKAIS...NESU SENA KAD RINKCIAUSI TAMSES SPALVAS lotuliukas.gif KOLKAS NIEKO IDOMAUS NERADAU,VISUR KAZKOKIOS TAMSIOS NIUROS SUKNIOS SVOCIOM ( NA MAZDAUG 40METEM)... doh.gif
Atsakyti
O aš einu į vestuves po dviejų savaičių, ir būsiu svočia. ir tikrai nesirengsiu tokiom suknelėm, kaip čia mačiau. Kaip iš Holivudo, nėra jokio gyvumo, tokiom pagyvenusiom moterim, ale arti pensija. lotuliukas.gif
Aš suknelę nusipirkau Palangoje, mokėjau 300 litų. Labai originali. Smėlio spalvos su karpiniais tamseniais ir šviesesniai. Suknelė lygi, niekas neišpūsta, tik nuo kelių prasideda karpymai. Vieni ilgi, kiti trumpi. Prie jos užsidėsiu masyvius karolius ir apyrankę iš karolių, ir įdomius batelius. Ir viliuosiu, kad neatrodysiu kaip per 40 ax.gif
Atsakyti