o kaip jums čia jaunoji su svočia susiderinusios
Eruge-gal ir dera, bet man abi suknelės negražios
Sveika,kas is to,kad tu nuvaziuosi ten ziopsoti joms gal tiks tas rubas,o tau gal ne as buvau svocia pasirinkau tokia suknyte,kad neuzgosciau jaunosios,bet buciau riskesne uz pamerges kur vaziuosi nomuotis,jai pasakyk,kas esi vestuvese ji tau parinks suknyte,o puokste pasirink is orchideju atrodydi.
sekmes
sekmes
svočiutės visos nutilusios...aš ieškausi suknelės, tik dar net neįsivaizduoju, kokios norėčiau
va man nieko...spalva tokia patinka, tik petnešėlių norėčiau dviejų arnba per kaklą vienos
Lengva rinktis, kai figuryte daili. Man, deja, gerokai yra ka slept
О аs issirinkau stai tokia:
Kaip Jums?
Kaip Jums?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 02, 14:37)
brangu, bet suknele grazi
QUOTE(Mari @ 2009 05 02, 14:39)
nu man nelabai nelabai
ir cia kur idejot nuotraukas tai modeliai visai nieko, bet ta spalva man kazkaip norisi ryskios puosnios, gi ne i laidotuves einam ir ne pensininkes esam einu paieskosiu kokia man grazi parodysiu
as zadu nuomotis provincijoj, ten nuoma 40-150lt. Kazi ka pavyks rasti man ten
QUOTE(Mari @ 2009 05 02, 23:12)
Lengva rinktis, kai figuryte daili. Man, deja, gerokai yra ka slept
Kaip Jums?
Kaip Jums?
man tai žinok graži o tai čia irgi tokia pakankamai aptempta ar ne?
QUOTE(pekutis @ 2009 04 16, 18:53)
o aš tokią išsinuomavau suknia ten po apačia aukso spalvytės medžiaga,natūroj daug gražiau atrodo pamergės bus auksinės manau,turėtų derėti.
Kur tokia nuostabia suknele radot?
QUOTE(Archideja @ 2009 05 03, 00:27)
Kur tokia nuostabia suknele radot?
Marijampolėj ,"Tiara" nuomoj:ax: ten labai stilingos ir tvarkingos suknios,visokio"kalibro" moterytėm
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 02, 21:04)
va man nieko...spalva tokia patinka, tik petnešėlių norėčiau dviejų arnba per kaklą vienos
Labai grazios sukneles