Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

o kaip jums čia jaunoji su svočia susiderinusios
user posted image
Atsakyti
Eruge-gal ir dera, bet man abi suknelės negražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 04 28, 12:08)
o kaip jums čia jaunoji su svočia susiderinusios

Sunku pasakyti ar cia grazu.reiketu pamatyti sukneles visu ugiu ir be tu puoksciu.Bet is esmes as esu uz derejima. smile.gif
Atsakyti
Sveika,kas is to,kad tu nuvaziuosi ten ziopsoti biggrin.gif joms gal tiks tas rubas,o tau gal ne smile.gif as buvau svocia pasirinkau tokia suknyte,kad neuzgosciau jaunosios,bet buciau riskesne uz pamerges ax.gif kur vaziuosi nomuotis,jai pasakyk,kas esi vestuvese ji tau parinks suknyte,o puokste pasirink is orchideju thumbup.gif thumbup.gif atrodydi.
sekmes bye1.gif
Atsakyti
svočiutės visos nutilusios...aš ieškausi suknelės, tik dar net neįsivaizduoju, kokios norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image va man nieko...spalva tokia patinka, tik petnešėlių norėčiau dviejų arnba per kaklą vienos

user posted image

Atsakyti
Lengva rinktis, kai figuryte daili. Man, deja, gerokai yra ka slept blush2.gif
О аs issirinkau stai tokia:
Kaip Jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 02 gegužės 2009 - 21:15
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 02, 14:37)
mano sukneles nuo klaipedoj 300 lt

brangu, bet suknele grazi biggrin.gif

QUOTE(Mari @ 2009 05 02, 14:39)
as va tokia desiuos.  ax.gif

Paskui galesiu nuomot biggrin.gif

nu man nelabai nelabai g.gif

ir cia kur idejot nuotraukas tai modeliai visai nieko, bet ta spalva doh.gif man kazkaip norisi ryskios puosnios, gi ne i laidotuves einam ir ne pensininkes esam g.gif einu paieskosiu kokia man grazi parodysiu smile.gif

as zadu nuomotis provincijoj, ten nuoma 40-150lt. Kazi ka pavyks rasti man ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 05 02, 23:12)
Lengva rinktis, kai figuryte daili. Man, deja, gerokai yra ka slept  blush2.gif
О аs issirinkau stai tokia:
Kaip Jums?

man tai žinok graži smile.gif o tai čia irgi tokia pakankamai aptempta ar ne?
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 04 16, 18:53)
o aš tokią išsinuomavau suknia ten po apačia aukso spalvytės medžiaga,natūroj daug gražiau atrodo wub.gif  pamergės bus auksinės ax.gif manau,turėtų derėti.

Kur tokia nuostabia suknele radot?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 05 03, 00:27)
Kur tokia nuostabia suknele radot?

Marijampolėj ,"Tiara" nuomoj:ax: ten labai stilingos ir tvarkingos suknios,visokio"kalibro" tongue.gif moterytėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 02, 21:04)
user posted image va man nieko...spalva tokia patinka, tik petnešėlių norėčiau dviejų arnba per kaklą vienos

user posted image

Labai grazios sukneles 4u.gif
Atsakyti