Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Sagre @ 2009 04 15, 14:02)
Man irgi ne uz kalnu pirsliavimas laukia.. turiu suknute, kuri patinka nuotakai ir sake, kad busiu grazi pirsliene.. Bet kazkaip vis abejoju ar ji tiks tokiai progai.. ar nebus per daug atvira ir t.t... kaip manot?
http://www.public.fo...le/suknele.html

Daug kas priklauso nuo vestuvių pobūdžio, vietos.Taip pat pačio žmogaus.Aš, kaip konservatorė į vestuves su tokia suknele neičiau.Bet, jau kaip minėjau, daug kas priklauso ir nuo to, ką nuotaka rengsis, bus balius, ar tik vakarienė, ar apskritai piknikas...
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 15, 14:07)
Daug kas priklauso nuo vestuvių pobūdžio, vietos.Taip pat pačio žmogaus.Aš, kaip konservatorė į vestuves su tokia suknele neičiau.Bet, jau kaip minėjau, daug kas priklauso ir nuo to, ką nuotaka rengsis, bus balius, ar tik vakarienė, ar apskritai piknikas...

Jei butu dvieju dienu tradicines vestuves, kokioje nors kaimo turizmo sodyboje, manau net nesvarstyciau - suknele netiktu..
Bet musu atveju bus vienos dienos pokylis restorane, nuotakos suknele panasi tik, kad ilga ir balta..
Tradicijas jaunieji atidejo i sali, rengtis "tortais" uzdraude:)
Tai galvoju, gal ir tinka toks variantas. Be to kai ir patinka ir patogi ji man..
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2009 04 15, 14:28)
Jei butu dvieju dienu tradicines vestuves, kokioje nors kaimo turizmo sodyboje, manau net nesvarstyciau - suknele netiktu..
Bet musu atveju bus vienos dienos pokylis restorane, nuotakos suknele panasi tik, kad ilga ir balta..
Tai galvoju, gal ir tinka toks variantas. Be to kai ir patinka ir patogi ji man..

Na, tuomet viskas gerai. smile.gif Svarbu, kad pačiai patogu būtų.Su "tortu" tikrai patogumo nėra. schmoll.gif
Atsakyti
Viena taisyklė - kad svočia nebūtų puošnesnė už nuotaką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(victory-d @ 2009 04 15, 21:41)
Viena taisyklė - kad svočia nebūtų puošnesnė už nuotaką  blush2.gif

Na, cia jau nuotakos problema. lotuliukas.gif Kiekviena moteris turi pasipuosti, kad atrodytu graziai, o nuotaka ir taip jau visada issiskiria. ax.gif
Atsakyti
o aš tokią išsinuomavau suknia ten po apačia aukso spalvytės medžiaga,natūroj daug gražiau atrodo wub.gif pamergės bus auksinės ax.gif manau,turėtų derėti.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 04 16, 17:53)
o aš tokią išsinuomavau suknia ten po apačia aukso spalvytės medžiaga,natūroj daug gražiau atrodo wub.gif  pamergės bus auksinės ax.gif manau,turėtų derėti.

labai daili suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 16, 08:30)
Na, cia jau nuotakos problema. lotuliukas.gif  Kiekviena moteris turi pasipuosti, kad atrodytu graziai, o nuotaka ir taip jau visada issiskiria.  ax.gif

Na, aš turėjau omenyje, kad jeigu nuotaka pasirenka trumpą suknelę, tai svočiai nederėtų būti su ilga; jeigu nuotaka su siaura suknele - tai svočia neturėtų būti su pūsta.... ir pan. Manau, kad svočios vietoj būtų labai sąžininga nepersistengti peršokti nuotakos.
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 16, 08:30)
Na, cia jau nuotakos problema. lotuliukas.gif  Kiekviena moteris turi pasipuosti, kad atrodytu graziai, o nuotaka ir taip jau visada issiskiria.  ax.gif

pritariu visu 100% nuotakos niekada nepranoksim mes svocios,jos visada bus pacios graziausios,bet ir mes turim teise pasipuosti ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 04 17, 13:42)
pritariu visu 100% nuotakos niekada nepranoksim mes svocios,jos visada bus pacios graziausios,bet ir mes turim teise pasipuosti ... mirksiukas.gif

ir as sutinku simtu procentu smile.gif

Taciau esu maciusi dvejas vestuves.. kuriose svociutes atrode taaaaaaaaaip........ jog niekas i nuotaka net nezvilgteledavo, iskart akys i svocia, o tik paskui kazkur ta blanki jaunoji. Buvo gaila mergaiciu balta suknele smile.gif nes viena svocia buvo neispasakytai dideliu pustu ryskios rozines spalvos "tortu", o antroji berods sviesiai melyna, nu bet jau tokia atvira, kad matesi viskas, ko siaip neturetu matytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2009 04 15, 15:28)

Manau, viskas tvarkoj mirksiukas.gif. Siaip suknele grazi, man patinka. Na, svocia budama gal ir nesirengciau tokios, bet pritaikiuosi kokia proga - butinai pasipuosciau biggrin.gif. O jei patinka ir tau ir jaunajai, tai manau puoskis ir nesuk galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2009 04 15, 15:02)
Man irgi ne uz kalnu pirsliavimas laukia.. turiu suknute, kuri patinka nuotakai ir sake, kad busiu grazi pirsliene.. Bet kazkaip vis abejoju ar ji tiks tokiai progai.. ar nebus per daug atvira ir t.t... kaip manot?
http://www.public.fo...le/suknele.html

aš irgi ieškau suknelės...su tokia neičiau, ne mano skonio
Atsakyti