Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(laaara @ 2009 03 10, 08:36)
siaip tai dar nuo senoves laiku is vienos puses yrs pirsliene o is kitos svocia.daug kur maciau kad abi dvi butu.ir musu kraste tai gan populiaru. smile.gif

Tai ne dvi svočios, o piršlienė ir svočia. Čia yra skirtumas.
Atsakyti
atsiprasau,truputi patersiau eteri su tuom zinutem.biski netas strigo. smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o is kur sukneles renkates? Perziurejau skelbimus, nieko gero nerandu. O cia tokiu nematytu... Ar cia nuomotos? blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau va tokia suknele biggrin.gif. Pamerges bus ryskiai geltonos.

user posted image
Atsakyti
LAIMAKP ,sauni suknele ,tokia atrodo lengvute. o kur pirkai ir kaip kainos? As dar sukneles neieskojau ,pasivartau tik internete .
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 04 08, 12:23)
Nusipirkau va tokia suknele biggrin.gif. Pamerges bus ryskiai geltonos.

user posted image

Labai graži suknelė.Tik kodėl nederės su pamergėm?Dabar dažniausiai derinama.
Atsakyti
Ta prasme, kodel ne geltona? Ar apskritai tokia spalva nedera su geltona? g.gif Truputi nesupratau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 08 balandžio 2009 - 16:09
QUOTE(laimakp @ 2009 04 08, 17:08)
Ta prasme, kodel ne geltona? Ar apskritai tokia spalva nedera su geltona? g.gif Truputi nesupratau... ax.gif

Na, kiek pastebėjau, dabar pamergių suknelės derinamos prie svočios, arba svočios derinama prie pamergių.Tai užtat ir klausiu, kodėl pamergės vienaip, o svočia kitaip. smile.gif Geltona su bordo man nei per kur... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Mylia-: 09 balandžio 2009 - 14:11
o man tai kaip tik gerai atrodo, svocia turi iskart issiskirti is pamergiu.
Mano suknele bus ryskiai raudona (as svocia), o pamergiu salotines/zalsvos.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 04 09, 15:16)
o man tai kaip tik gerai atrodo, svocia turi iskart issiskirti is pamergiu.
Mano suknele bus ryskiai raudona (as svocia), o pamergiu salotines/zalsvos.

Kiekvienam pagal skonį. smile.gif Mano vestuvėse apskritai visos pamergės buvo su skirtingom suknelėm. Man individualumas gražiau. O gal kažkam kaip tik makalynė atrodytų. smile.gif
Atsakyti
Na, kazkaip, kad pamergiu sukneles butu tokios pat spalvos kaip ir svocios tai man negrazu. Svocia turi issiskirti ax.gif. Kaip kazkuri sake, turi is tolo matytis kas pulke yra kas biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi ne uz kalnu pirsliavimas laukia.. turiu suknute, kuri patinka nuotakai ir sake, kad busiu grazi pirsliene.. Bet kazkaip vis abejoju ar ji tiks tokiai progai.. ar nebus per daug atvira ir t.t... kaip manot?
http://www.public.fo...le/suknele.html

Atsakyti