Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(eglieska @ 2009 02 03, 15:36)
tai kad visi proginiai rubeliai moterims buna is silko ir be rankoviu arba tik su petneselem. ziemai siltu puosniu turbut nebuna g.gif

nebent ka siutis reiketu arbe megztis smile.gif
Papildyta:
mano vestuvėse svočia thumbup.gif
Atsakyti
Va taip buvau pasipuosusi sausio 24 d.

user posted image

user posted image
Atsakyti
O as pirsliavau sausio 10 d. Kol kas neturiu graziu foto, tai idedu tik tokia.
user posted image
Pati nusimezgiau kostiumeli. Buvo labai patogu ir visai silta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa85 @ 2009 01 27, 18:40)

na as manau kad tokia suknia tik i karnavala doh.gif kaip negrazu tie tortai ir patogumo juk jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 09, 14:55)
na as manau kad tokia suknia tik i karnavala doh.gif kaip negrazu tie tortai ir patogumo juk jokio schmoll.gif

Aš kai rinkausi suknelę, tai man tokiai kūdutei visiškai nerekomendavo pūstos suknelės.Nors, jei jau mano būtų buvęs toks ožiškas noras, tuomet, nuomojančioms sukneles juk tas pats.Bet pasimatavus keletą variantų, žinoma, gražiausiai atrodė ne toji pūsta, o paprasta, lenvai krentanti ilga suknelė.Išsirinkau melsvą, nors siūlė ir matavausi bordo.Bet, kadangi turiu patirties su savo vestuvėmis, kai liudininkė buvo su tamsia raudona suknele, tai nesirinkau jos.Man per didelis kontrastas ir grožio nulis...Bet, kaip sakoma - fantazijos ir skonio nepakeisi ir nepasikeisi.Kas man gražu, tas kitai kitai siaubinga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 02 03, 17:55)

user posted image

user posted image

grazi suknyte ir salis labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
mano abi dvi svocios atrode stai taip

user posted image
Atsakyti
o tai nuo kada cia po dvi svocias vestuvese buna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 02 03, 17:55)

[

Labai gražiai 4u.gif ir spalvytė labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 09, 16:44)

tai nuo senu laiku is vienos puses pirsliene is kitos svocia.musu kraste tai daug pas ka dvi buna. smile.gif
Atsakyti
[quote=rugsti_uoga,2009 03 09, 16:44]
[/quot

siaip tai dar nuo senoves laiku is vienos puses yrs pirsliene o is kitos svocia.daug kur maciau kad abi dvi butu.ir musu kraste tai gan populiaru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 09, 16:44)

siaip tai dar nuo senoves laiku is vienos puses yrs pirsliene o is kitos svocia.daug kur maciau kad abi dvi butu.ir musu kraste tai gan populiaru. smile.gif
Atsakyti