Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 11, 19:38)
Mane pakviete i liudininkus.Ir kaip jus galvojate - ar galiu rengtis kostiumeli, kurio sijonas iki keliu? Ar butina liudininkei ilgas sijonas/suknele?

viskas priklauso nuo taves ir aisku nuo jaunosios,gali ir pas ja paklaust,man kaip jaunoji nekele per dideliu isipareigojimu,tai ir pasirinkau,kas man mieliau,tik aisku per daug neissisokau ax.gif mirksiukas.gif perzvelk cia aprangas ir nuomone susidarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus. Reiks pasitarti su jaunaja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2008 09 09, 18:46)
user posted image

va rodausi atsokau atsitusiau savimi labai patenkinta veliau maz geresnia fotke ikelsiu.

p.s. jei kokiai svotukei stambuolytei reikia suknios rasykit i az. sutarsim mirksiukas.gif

Labai grazi Jusu suknyte wub.gif . Jei ne paslaptis kur nuomavotes ar pirkoe sia suknele ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 11 18, 19:06)
Labai grazi Jusu suknyte  wub.gif . Jei ne paslaptis kur nuomavotes ar pirkoe sia suknele ir kiek kainavo? 4u.gif

Galiu atsakyti už ją blush2.gif Nes čia mano piršlienė 4u.gif
Ji suknelę pirkosi (kiek kainavo nežinau) ir paskui pasitaisė pagal save, šiaip smagi suknelė, nes patogi ir nesiglamžosi mirksiukas.gif Prie jos dar yra šalis toks cool.gif
Geriaujai jai rašyti į pm, nes čia gal nesilanko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 11 20, 17:42)
Galiu atsakyti už ją  blush2.gif  Nes čia mano piršlienė  4u.gif
Ji suknelę pirkosi (kiek kainavo nežinau) ir paskui pasitaisė pagal save, šiaip smagi suknelė, nes patogi ir nesiglamžosi  mirksiukas.gif  Prie jos dar yra šalis toks  cool.gif
Geriaujai jai rašyti į pm, nes čia gal nesilanko  ax.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Parasysiu as jai i az, tikiuosi papasakos man smulkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 11 18, 20:06)
Labai grazi Jusu suknyte  wub.gif . Jei ne paslaptis kur nuomavotes ar pirkoe sia suknele ir kiek kainavo? 4u.gif

grazi suknyte, ir taip tinka jums 4u.gif
Atsakyti
g.gif kur visos svociutes, nejau atostogaujam ?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 10, 22:26)

Tai vat, kad nieks nesiženija biggrin.gif .....O aš jau ax.gif, kaip ir norėčiau pasvočiaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2007 05 08, 15:44)
nu jo, siaip as kai buvau sesers vestuvese pamerge, tai jaunoji nutare, kad visos pamerges renkasi pacios kokias tik nori sukneles, vienintelis prasymas, kad butu pasteline spalva..tai visos atejo tai su rozines spalvos suknelem, tai su dangiskos spalvos...tik viena vistiek nusprende ateiti su ryskiai oranzine spalvos suknele, jos komentras- man prie veido oranzine labiausiai tinka  schmoll.gif  tai ir galvoju, tinka netinka, bet kaip jaunoji pasake, taip ir turetu buti...nu ka as zinau  g.gif

Niekada neičiau su drabužiu, kuris man netinka, su kuriuo atrodau siaubingai.Jei jau nuotakos toks noras, o man tos spalvos netinka, atrodau kaip išblyškusi mumija, tuomet geriau apskritai eiti paprastu svečiu ir rengtis tai, kas tau patinka, neiti pamerge. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 10, 23:26)

Neatostogaujam. biggrin.gif
Aš asmeniškai renku viską, kas suiję su tradicinėm ir netradicinėm vestuvėm.
Teks būti liudininkais, o iki galo neaišku, ar tik neteks atlikti pišlių ir svočių darbus... g.gif Tai ruošiamės blogiausiam, tikimės geriausio.
O gal kas kokį originalesnį scenarijų pamėtėtų?Būčiau dėkinga.Nes kieki nternete ieškau, visur tas pats, su tais pačiais žodžiais ir palinkėjimais. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 06, 07:46)
Na niekaip negaliu apsisprest.. vazineju dar vis po pardes, ziurineju.. Radau dar viena tokia faina, bet noriu jusu nuomones: jinai aptemta, labai prigludusi, paryskina visus moteriskus privalumus i paslepia trukumus  thumbup.gif  ir iki keliu ilgio. Be to zalios spalvos.. g.gif Bet labai daili, grazi ir elegantiska  ax.gif  wub.gif
Vis delto pirma karta tais liudininkais busim, tai tiek parkiu vsokiu  doh.gif

Aš jūsų vietoje rinkčiausi ilgą suknelę.Bet tai priklauso nuo jūsų figūros, ūgio...
Papildyta:
Matau, dominuoja radona, bordo, žalia ir ruda suknelės...Net apsidžiaugiau, nes su šviesia, pasteline suknele pati nelabai norėčiau. O ir man gražu, kai liudininkė arba svočia būna ryškesnė.Tai kaip suprantu, kadangi pamergių nebus, galiu daugiau mažiau derintis pagal savo skonį.Na, nebent nuotaka kokių pageidavimų turės. g.gif
Atsakyti
http://i4.ebayimg.co.../9f/efe6_10.JPG

http://i19.ebayimg.c...30/d0/b4_10.JPG
http://i5.ebayimg.co...37/11/cd_10.JPG

kaip manot ar tinka pirsliauti su tokiom suknelem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa85: 27 sausio 2009 - 19:42
man rodosi, kad pirsliene su tokiom princesiskom sukniom gali net jaunaja aplenkti. o tai nebus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa85 @ 2009 01 27, 20:40)

na mano subjektyvia nuomone tokia suknia apskritai netinka jokiai progai nebent naujametiniam karnavalui... bet visu skoniai skirtingi...
Atsakyti