QUOTE(Gija* @ 2007 05 08, 15:44)
nu jo, siaip as kai buvau sesers vestuvese pamerge, tai jaunoji nutare, kad visos pamerges renkasi pacios kokias tik nori sukneles, vienintelis prasymas, kad butu pasteline spalva..tai visos atejo tai su rozines spalvos suknelem, tai su dangiskos spalvos...tik viena vistiek nusprende ateiti su ryskiai oranzine spalvos suknele, jos komentras- man prie veido oranzine labiausiai tinka
tai ir galvoju, tinka netinka, bet kaip jaunoji pasake, taip ir turetu buti...nu ka as zinau
Niekada neičiau su drabužiu, kuris man netinka, su kuriuo atrodau siaubingai.Jei jau nuotakos toks noras, o man tos spalvos netinka, atrodau kaip išblyškusi mumija, tuomet geriau apskritai eiti paprastu svečiu ir rengtis tai, kas tau patinka, neiti pamerge.
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 10, 23:26)
kur visos svociutes, nejau atostogaujam ?
Neatostogaujam.
Aš asmeniškai renku viską, kas suiję su tradicinėm ir netradicinėm vestuvėm.
Teks būti liudininkais, o iki galo neaišku, ar tik neteks atlikti pišlių ir svočių darbus...
Tai ruošiamės blogiausiam, tikimės geriausio.
O gal kas kokį originalesnį scenarijų pamėtėtų?Būčiau dėkinga.Nes kieki nternete ieškau, visur tas pats, su tais pačiais žodžiais ir palinkėjimais.
Papildyta:
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 06, 07:46)
Na niekaip negaliu apsisprest.. vazineju dar vis po pardes, ziurineju.. Radau dar viena tokia faina, bet noriu jusu nuomones: jinai aptemta, labai prigludusi, paryskina visus moteriskus privalumus i paslepia trukumus
ir iki keliu ilgio. Be to zalios spalvos..
Bet labai daili, grazi ir elegantiska
Vis delto pirma karta tais liudininkais busim, tai tiek parkiu vsokiu
Aš jūsų vietoje rinkčiausi ilgą suknelę.Bet tai priklauso nuo jūsų figūros, ūgio...
Papildyta:
Matau, dominuoja radona, bordo, žalia ir ruda suknelės...Net apsidžiaugiau, nes su šviesia, pasteline suknele pati nelabai norėčiau. O ir man gražu, kai liudininkė arba svočia būna ryškesnė.Tai kaip suprantu, kadangi pamergių nebus, galiu daugiau mažiau derintis pagal savo skonį.Na, nebent nuotaka kokių pageidavimų turės.