Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(IngaKo @ 2008 11 05, 20:10)
O stai ir mano suknyte user posted image

Niu gis labai gražiai 4u.gif atrodei
Papildyta:
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 06, 07:46)
Na niekaip negaliu apsisprest.. vazineju dar vis po pardes, ziurineju.. Radau dar viena tokia faina, bet noriu jusu nuomones: jinai aptemta, labai prigludusi, paryskina visus moteriskus privalumus i paslepia trukumus  thumbup.gif  ir iki keliu ilgio. Be to zalios spalvos.. g.gif Bet labai daili, grazi ir elegantiska  ax.gif  wub.gif
Vis delto pirma karta tais liudininkais busim, tai tiek parkiu vsokiu  doh.gif

Sakei nusižiūrėjai ilgą, dabar radai trumpą, tai su kuria jauties gražiai, patogiai, o tai svarbiausia, tą ir rinkis mirksiukas.gif O, kad žalia, tai koks skirtumas, nebent turi derintis prie pulko ir ji netinka prie bendro kolorito, o jei tinka, tai pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Smagu susitikti ir kitame forume thumbup.gif Kazkaip niekad neuzeidavau cia. Labai visos grazios esate smile.gif As jau svociavau 2 vestuves bandysiu ikelti savo senas nuotraukas (jei gausis) Ir po lapkricio 22 nauja nuotraukyte. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
user posted image

Na meginu.
Papildyta:
clap.gif clap.gif clap.gif Gavosi

Cia mes mazose vestuvese ir atrodome kukliai. Si nuotrrauka buvo pameginimui. Rytoj atsiusiu kai pirslaivom didesnese ir atrodem kitaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 06, 17:08)
user posted image

Na meginu.
Papildyta:
clap.gif  clap.gif  clap.gif Gavosi

Cia mes mazose vestuvese ir atrodome kukliai. Si nuotrrauka buvo pameginimui. Rytoj atsiusiu kai pirslaivom didesnese ir atrodem kitaip tongue.gif

Labai lauksim kitos nautraukytės ax.gif Gražiai atrodei 4u.gif
Atsakyti
na, nepykit, kad ikisiu savo trigrasi ale reklama - tiesiog turiu labai smagu papuosaliuku komplektuka originaliai svociutei :)gal kuri kazko panasaus ieskote, taigi..
user posted image

user posted image

gali buti ir sege, ir kaklo papuosalas:
user posted image
smagiu svenciu visoms wink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Siunciu Jusu teismui kita nuotraukyte. Cia as buvau seses vestuvese. Geresnes nuotraukos neturejau blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 07, 09:23)
Labas rytas,

Siunciu Jusu teismui kita nuotraukyte. Cia as buvau seses vestuvese. Geresnes nuotraukos neturejau blush-anim-cl.gif

user posted image

Nelabai matosi suknelė verysad.gif Bet , matosi, kai graži moteris, tai ir bendrai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Apsisprendziau, nusipirkau ilga smile.gif kai turesiu nuotraukyte, ikelsiu jusu teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 11 05, 20:10)
O stai ir mano suknyte user posted image

thumbup.gif man patinka tokios,puosnios ir neapkrautos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 06, 07:46)
Na niekaip negaliu apsisprest.. vazineju dar vis po pardes, ziurineju.. Radau dar viena tokia faina, bet noriu jusu nuomones: jinai aptemta, labai prigludusi, paryskina visus moteriskus privalumus i paslepia trukumus  thumbup.gif  ir iki keliu ilgio. Be to zalios spalvos.. g.gif Bet labai daili, grazi ir elegantiska  ax.gif  wub.gif
Vis delto pirma karta tais liudininkais busim, tai tiek parkiu vsokiu  doh.gif

kaip tave suprantu mirksiukas.gif man lygiai taip pat buvo,nusipirksi ta,kuri mielesne ax.gif
Papildyta:
doven ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 08, 22:39)
Apsisprendziau, nusipirkau ilga smile.gif kai turesiu nuotraukyte, ikelsiu jusu teismui smile.gif

Kaip lauksim tavo nuotraukyčių 4u.gif
Papildyta:
O kada tu piršliauji? ax.gif
Atsakyti
Mane pakviete i liudininkus.Ir kaip jus galvojate - ar galiu rengtis kostiumeli, kurio sijonas iki keliu? Ar butina liudininkei ilgas sijonas/suknele?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 11, 19:38)
Mane pakviete i liudininkus.Ir kaip jus galvojate - ar galiu rengtis kostiumeli, kurio sijonas iki keliu? Ar butina liudininkei ilgas sijonas/suknele?

Taigi niekur nėra surašytų taisyklių, kaip rengtis mirksiukas.gif Paklausk nuotakos, kokia ji suknele bus, ar labai puošnia, ar kokia paprastesne, kaip rengsis pulkas ir paderink tiks tokia apranga ar ne smile.gif
Atsakyti