Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

Sveikutes
As irgi buvau svocia su raudona suknele, tai pirslys buvo baltais baltinukais ir raudona kaklaskare, labai graziai derejo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
Jaučiu reiks kai rengsimės pabandyt su vienais ir su kitais ir bus aišku, ania ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 31, 17:50)
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
Jaučiu reiks kai rengsimės pabandyt su vienais ir su kitais ir bus aišku, ania ax.gif

Seip siulyciau as baltus, o tai tikrai kad nesigautu kokia misrainyte smile.gif. Ziurek realiai, bet manau balti, nes labai daug spalvu dominuoja pas jus. g.gif
Atsakyti
O kaip rengti ziema? Kazkaip teko dalyvaut vestuvese vasara, ir dabar iskilo probleminiai klausimai del bateliu, saliu, svarkeliu ir t.t. Gal kas turi patirties? Ar batelius persiaudinet, ar su jais pastoviai but? Na palta uzsidejai, nusiemei, gal kiek paprasciau..
Ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 01, 04:43)
O kaip rengti ziema? Kazkaip teko dalyvaut vestuvese vasara, ir dabar iskilo probleminiai klausimai del bateliu, saliu, svarkeliu ir t.t. Gal kas turi patirties? Ar batelius persiaudinet, ar su jais pastoviai but? Na palta uzsidejai, nusiemei, gal kiek paprasciau..
Ka manot? 4u.gif

Na ir man tas pats galvos skausmelis doh.gif Sakiau pasiimsiu atsargai šiltus batus, jei bus labai šalta, tai persiausiu, kai važinėsim, o jau salėj persiausiu batelius. Turbūt taip bus geriausia g.gif Turėsiu ir švarkelį prie suknelės, bet kartu apsivilksiu ir tokius kailinukus, turiu bordinius, tai nesipjaus spalvos, o šalt tikrai neketinu, kad paskui savaitę po vestuvių nereikėtų gulėti lovoj doh.gif
Atsakyti
o man dar vienas klausimas iskiles: Kaip rengtis, nes vestuvese nebus poru (tik jaunieji ir mes), bet sveciu apie 50. Turiu laisve rinktis, kaip noriu, bet nesinori issisokti.. Radau labai grazia ilga suknele, tokia elegantiska labai, bet galvoju ar nebus ji per daug prabangi..
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 03, 17:58)
o man dar vienas klausimas iskiles: Kaip rengtis, nes vestuvese nebus poru (tik jaunieji ir mes), bet sveciu apie 50. Turiu laisve rinktis, kaip noriu, bet nesinori issisokti.. Radau labai grazia ilga suknele, tokia elegantiska labai, bet galvoju ar nebus ji per daug prabangi..

jei jums suteikta laisve rinktis sau ruba . tai as uz elegantiska , ilga suknele. prabangu , bet grazu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 03, 16:58)
bet galvoju ar nebus ji per daug prabangi..

mirksiukas.gif o kiek progų gyvenime turi pasipuošti? Va čia viena iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2008 11 03, 17:58)

Niu gi būsi antra po jaunosios, tai jau ir puoškis mirksiukas.gif Nereikia bijot būt elegantiškai ir gražiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linele179: 03 lapkričio 2008 - 17:45
Aciu labai uz nuomone! Padejote apsispresti.. 4u.gif
Atsakyti
O stai ir mano suknyte user posted image
Atsakyti
Na niekaip negaliu apsisprest.. vazineju dar vis po pardes, ziurineju.. Radau dar viena tokia faina, bet noriu jusu nuomones: jinai aptemta, labai prigludusi, paryskina visus moteriskus privalumus i paslepia trukumus thumbup.gif ir iki keliu ilgio. Be to zalios spalvos.. g.gif Bet labai daili, grazi ir elegantiska ax.gif wub.gif
Vis delto pirma karta tais liudininkais busim, tai tiek parkiu vsokiu doh.gif
Atsakyti