Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

[quote=laaara,2008 10 05, 17:10]
[quote=vixiuke,2008 07 29, 10:16]
niu ar matosi?

user posted image
user posted image
idomu butu suzinoti kuriam mieste ir salone nuomavai sia suknele?is anksto aciu 4u.gif
[/quote]
graziai atrodei foto thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 24, 19:25)
Aū, svočiutės, kur visos dingot verysad.gif  buvo piršliaujančių šį savaitgalį ir neparodot savo pastrajų kaip atrodėt ax.gif  Taigi taip smalsu, kokios gražios buvot  wub.gif

as nuotrauku neturiu, tik antros dienos, tai negaliu ideti sad.gif
Atsakyti
As galiu ideti foto kaip graziai atrode loretita2
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2008 10 06, 20:23)
As galiu ideti foto kaip graziai atrode loretita2

Loretita2, labai gražiai atrodei 4u.gif Spalva suknelės graži
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 10, 12:58)
Loretita2, labai gražiai atrodei 4u.gif Spalva suknelės graži

biggrin.gif blush2.gif dekui,dekui . man ir paciai patiko
Atsakyti
user posted image
pasirodau,kaip buvau pasipuosus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimute: 20 spalio 2008 - 13:09
QUOTE(vilimute @ 2008 10 20, 14:07)
user posted image

Idomus sukneles dizainas. thumbup.gif atrodei, o kas ten ant rankos pas tave , juoda apyranke g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 20, 17:09)
Idomus sukneles dizainas.  thumbup.gif atrodei, o kas ten ant rankos pas tave , juoda apyranke  g.gif

aciuks ax.gif cia tipo ne suknele,o sijonas su tipo korsetuku mezymiu tokiu rolleyes.gif as labai nenorejau visiskai ilgo apredo,tai teko pavargt,kol radau ax.gif bet buvau pati l.patenkinta thumbup.gif jo,ten apyranke,gali paspaust ant nuotraukos pasididins,gal labiau matysis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimute: 20 spalio 2008 - 18:04
QUOTE(vilimute @ 2008 10 20, 19:02)
aciuks ax.gif cia tipo ne suknele,o sijonas su tipo korsetuku mezymiu tokiu rolleyes.gif as labai nenorejau visiskai ilgo apredo,tai teko pavargt,kol radau ax.gif bet buvau pati l.patenkinta thumbup.gif jo,ten apyranke,gali paspaust ant nuotraukos pasididins,gal labiau matysis rolleyes.gif

aha paziurejau apyranke. bet gerai atrodo ir nepaskysi , kad cia ne sukne biggrin.gif . Prisimenu vargsele kaip jeskojai apranga , bet matai kaip graziai atrodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 10 20, 14:07)
user posted image

Na gi labai labai liuks piršlienytė buvai 4u.gif Nuomojaisi ar siuvaisi? Šiaip nebūčiau pasakius, kad čia ne vientisa suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 23, 14:49)
Na gi labai labai liuks piršlienytė buvai 4u.gif Nuomojaisi ar siuvaisi? Šiaip nebūčiau pasakius, kad čia ne vientisa suknelė thumbup.gif

aciu 4u.gif pirkau turguj rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu su jumis pasikonsultuoti, neapsisprendžiu, kokiais marškiniais rengti vyrą blush2.gif Mano suknelė bus raudona, puokštė oranžinė, vyro kaklaskarė raudona. Tai ar tiktų jam oranžiniai marškiniai, ar vis dėlto balti gražiau g.gif Patarkit, ką 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 30, 12:14)
Sveikos merginos. Noriu su jumis pasikonsultuoti, neapsisprendžiu, kokiais marškiniais rengti vyrą blush2.gif Mano suknelė bus raudona, puokštė oranžinė, vyro kaklaskarė raudona. Tai ar tiktų jam oranžiniai marškiniai, ar vis dėlto balti gražiau g.gif Patarkit, ką 4u.gif  blush2.gif

g.gif je turetum oranzinius marskinius,tai galetum paziuret ar ne per marga bus,bet man atrodo,kad jau geriau tada butu kokie rausvi nei oranziniai,kad slipsas ryskesnis uz marskinius butu,arba jau tada balti,kazkaip realiai tos spalvos kitaip atrodo ax.gif smile.gif pabandyk ir prie baltu pridet,ar ne be rysio bus,visai galva susisuko,reliai reik ziuret,o tai prisnekesiu cia pievu blush2.gif
Atsakyti