Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

Labukas. Na,cia labai priklauso,ko reikalauja is svocios jaunieji - sventes kaltininkai. Pries savo vestuves savo liudininkes (liudininkais buvo musu draugai) tik paklausiau ka ruosiasi rengtis,tai pasake - ka nors is turimu... Na,ir buvo apsivilkus tokia vasarine - pliazine suknele biggrin.gif bet as nesu priekabi,jei zmogus taip gerai jauciasi... per drauges vestuves jos svocia buvo su aukso spalvos 2 daliu suknia - korsetu ir ilgu sijonu,l liuks atrode,o stai per kitos drauges vestuves svocia tai siek tiek ishshaukianchiai atrode - amziaus virs 30,simpatiska,bet apvaloka,o suknios dekolte iki bambos,visi grazumai virsta... kazkaip nekaip,kai visu zvilgsniai (ypac vyriskos lyties atstovu) krypsta ne i jaunuosius,o i svocios iskirpte... na,bet kaip kas jauciasi savam kaily,nes svociom tenka nelengvas darbas per vestuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 09, 19:25)
Labai girdetas tas MJ salonas  g.gif  Cia ne Savanoriu ri TAikos kampas?
Aciu  4u.gif  Reikes pasiziureti kita savaite. O ka idomaus tu issinuomavai ir kiek kainavo? Dar nesu gyvenime niekada nuomavusi rubo  blush2.gif

Cia prie Pliuso parduotuves daugiaaukstyje Taikos/Studentu kampas. Ten kainos proginiu rubu nuo 100lt iki ......nezinau, gal kokiu 300lt. Tikrai yra visokiu, kiek stebejau tai visas didziulis kambarys(4 varstomos spintos) , o ir modeliukai nevienodi: tiesaus silueto; korsetas+sijonas ivairaus plocio; priekis trumpesnis uz uodega. Tikrai nenetampyti drabuzeliai ax.gif
Tiesa, daug kas priklauso nuo figuros..... biggrin.gif , putlesnem mazesnis pasirinkimas kaip ir visur beje.
Atsakyti
Va sita tokia rami, tikrai tiktu nedidelem vestuvem liudininkei, jei reikia ilgos
user posted image
O antroji jau kitokia, tiesaus silueto, jei toks patinka.
user posted image
Dar viena, jeigu dailios kojytes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 10 balandžio 2006 - 14:41
Nu man ta pirmoji suknia tai labai liuks.thumbup.gif Tik virsaus as nenoriu tokio. Noriu giliai dekoltuoto rolleyes.gif biggrin.gif
Dar niekur nebuvau jokiu sukneliu. Sveisios sukneles nenoriu, nors to reikalauja nuotaka sad.gif Bet kai vestuvese 18 zmoniu, manau, akd nesazininga ir neteisinga to reikalauti.
Atsakyti
Sveikutes,
as savo svociai pasiuliau keleta sukneliu, kurios ma patiktu. Kadangi mano pamergeles tures zalias sukneles todel ir svocios turi truputi zalio.
Gal kuriai kuri nors patiks mirksiukas.gif
Pirmoji tai mano pamergiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 13, 21:12)
Nu man ta pirmoji suknia tai labai liuks.thumbup.gif  Tik virsaus as nenoriu tokio. Noriu giliai dekoltuoto  rolleyes.gif  biggrin.gif
Dar niekur nebuvau jokiu sukneliu. Sveisios sukneles nenoriu, nors to reikalauja nuotaka  sad.gif Bet kai vestuvese 18 zmoniu, manau, akd nesazininga ir neteisinga to reikalauti.

O as specialiai pasirinkau truputi uzdaresne suknele, kad gerai jausciausi ir prie stalo, ir zaidimus organizuodama ir kitokius fintus darydama. Visokiais ten saliais dangstytis man ne prie sirdies, o ir galvot apie tai nebeliks laiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as savo svociai pasiuliau keleta sukneliu, kurios ma patiktu. Kadangi mano pamergeles tures zalias sukneles todel ir svocios turi truputi zalio.

Svocios
http://www.perla.lai...ad/image001.jpg

http://www.perla.lai...ad/image005.jpg

http://www.perla.lai...ad/image025.jpg

Pamergiu suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 13 balandžio 2006 - 22:05
Hamid, grazu, isivaizduoju, kad atrodytu mazdaug taip. Bent jau labai panasiai, jei svocia issirinktu ta antraja tavo ideta. Trys pamerges ir svocia thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
Va sita laaaabai elegantiska

user posted image
Papildyta:

Sita irgi manau svociai tinkama

user posted image
Papildyta:

O Macarena, radau ir su gilia iskirpte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 13 balandžio 2006 - 22:39
Aa, ta nieko man paskutine thumbup.gif Tik reikia, akd petnesos per pecius eitu g.gif O del iskirptes tai as nebijau, nes nesiruosiu nieko organizuoti ir lakstyti per vestuves. schmoll.gif Nes ir sutikom dalyvauti su ta salyga, kad mes tik paliudijam, ir viskas.
Vienzo, jau susitariau su kirpeja, o ta liepia atsinesti suknios nuotrauka, akd spetu sugalvoti kaip sukuoti blush2.gif O as net sukneles neturiu...ot grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šio mėn pabaigoje būsiu svočia. Taigi jau išsirinkau raudoną ilgą suknelę.
Visą gyvenimą svajojau apie ryškiai raudona suknutę. Manau svočia turi būti ryški.
Bėja nuoma iš salono Žeiga.
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 14, 10:11)
Aa, ta nieko man paskutine  thumbup.gif  Tik reikia, akd petnesos per pecius eitu  g.gif O del iskirptes tai as nebijau, nes nesiruosiu nieko organizuoti ir lakstyti per vestuves.  schmoll.gif  Nes ir sutikom dalyvauti su ta salyga, kad mes tik paliudijam, ir viskas.
Vienzo, jau susitariau su kirpeja, o ta liepia atsinesti suknios nuotrauka, akd spetu sugalvoti kaip sukuoti  blush2.gif  O as net sukneles neturiu...ot grazu  bigsmile.gif

Oi, jei tik tokios patinka, tai nuomotis tikrai tokia gausi salonuose. Na gal spalva bus kitokia, bet tokio tipo pilna, tik bek greiciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrxxx @ 2006 04 14, 13:32)
Šio mėn pabaigoje būsiu svočia. Taigi jau išsirinkau raudoną ilgą suknelę.
Visą gyvenimą svajojau apie ryškiai raudona suknutę. Manau svočia turi būti ryški.
Bėja nuoma iš salono Žeiga.

O as zvengiau, zvengiau ir irgi issinuovavau raudona suknele doh.gif biggrin.gif biggrin.gif . Esu visai ja patenkinta. Kazkaip pabijojau buti zalia.....
Atsakyti