Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Linele179 @ 2008 09 18, 16:11)
Nu ta viršutinė tai super thumbup.gif . Aš irgi eisiu piršliaut už poros mėnesiukų, tai vis ieškau suknutės nuomose, tik jei man kas patinka, tai sako, kad problematiška unsure.gif , nes aš mažytė, sako nestandartas, atseit netrumpins verysad.gif

seip gi nuomos punktuose galima ir pasisiuti suknele pagal savo figurele
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 15:19)
seip gi nuomos punktuose galima ir pasisiuti suknele pagal savo figurele

Ačiū dievui jau radau sau suknelę ir jokių problemų nebus dėl sutrumpinimo thumbup.gif . Pasirodo čia Kaune tik vienas nuomos salonas tame mato problemą, tai jei kada reiks, sakiau tą saloną aplenksiu 500m mirksiukas.gif Radau tokią žuvytės formos suknelę, esu labai labai patenkinta. Ištikrųjų rezgiau mintį, kad jei jau bus taip problematiška, kaip atrodė iš pat pradžių, tai siūsiuos, bet nereiks
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 09 19, 14:02)
Ačiū dievui jau radau sau suknelę ir jokių problemų nebus dėl sutrumpinimo thumbup.gif . Pasirodo čia Kaune tik vienas nuomos salonas tame mato problemą, tai jei kada reiks, sakiau tą saloną aplenksiu 500m mirksiukas.gif  Radau tokią žuvytės formos suknelę, esu labai labai patenkinta. Ištikrųjų rezgiau mintį, kad jei jau bus taip problematiška, kaip atrodė iš pat pradžių, tai siūsiuos, bet nereiks

saunu kad issprendei sukneles klausima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 21, 20:32)
saunu kad issprendei sukneles klausima thumbup.gif

Na jau vienas galvos skausmas atkrito rolleyes.gif, kaip akmuo nuo dūšelės nusirito, o tai jau buvau puolus į neviltį doh.gif
Atsakyti
Aū, svočiutės, kur visos dingot verysad.gif buvo piršliaujančių šį savaitgalį ir neparodot savo pastrajų kaip atrodėt ax.gif Taigi taip smalsu, kokios gražios buvot wub.gif
Atsakyti
pagaliau ir as issirinkau ax.gif nusipirkau ir tikrai ko norejau,tokia dabar patenkinta yahoo.gif yahoo.gif liko tik sulaukti kito savaitgalio ir pasipuosti rolleyes.gif
Atsakyti
as tai siuvausi, drauge nuomos punkte dirba ir pasiuvo, pagal mano apvalaina figurike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 09 24, 22:14)
pagaliau ir as issirinkau ax.gif nusipirkau ir tikrai ko norejau,tokia dabar patenkinta yahoo.gif  yahoo.gif liko tik sulaukti kito savaitgalio ir pasipuosti rolleyes.gif

Oi lauksim nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos, ateinanti savaitgali mudu su vyru busim liudininkais, suknele jau turiu, o geliu man nereikes? Cia gal tik svocioms tas galioja?
Atsakyti
[quote=juraciukaslt@,2008 09 27, 11:28]
sveikos visos, ateinanti savaitgali mudu su vyru busim liudininkais, suknele jau turiu, o geliu man nereikes? Cia gal tik svocioms tas galioja?
[/quona man tai gražiai kai ir liudininkai būna su gėlėm, bet čia jau nuo jaunųjų norų priklauso, pasiklauskit jų.
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 09 27, 11:28)

man tai ir grazu butu nors kokia maza puokste kad laikytum 4u.gif
Atsakyti
[quote=vixiuke,2008 07 29, 10:16]
niu ar matosi?

user posted image
user posted image

idomu butu suzinoti kuriam mieste ir salone nuomavai sia suknele?is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti