Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(IngaKo @ 2008 09 04, 12:48)
o svarkeli toki rudai leopardini siule, bent jau mano akiai nesizurejo visiskai, toks kip murzinas atrode prie tos raudonos suknes smile.gif

blink.gif blink.gif o prie ko tas leopardinis svarkelis,nepasiduok provokacijom mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pirsliene buvo juodai apsirengus ir man visai grazu thumbup.gif nors skonio reikalas kita gal nesidetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julliax @ 2008 09 05, 20:30)
mano pirsliene buvo juodai apsirengus ir man visai grazu  thumbup.gif  nors skonio reikalas kita gal nesidetu schmoll.gif

na manau kaip nori pirsliene taip ir apsivilks, o jei ir nores derinsis prie pamergiu.as buvau vienose vestuvese, tai labai susiderino pirsliene, jaunoji buvo su balta suknele, pamerges su ruzavom,o pirsliene su sviesiai violetine, tai labai graziai susiderino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 08 28, 18:44)
Mano drauge buvo taip pasipuosusi smile.gif Suknele buvo visa nuseta tamsios spalvos swarovski kristalais, tik cia ant foto nesimato

na zinote turiu pripazinti, kad didesne beskonybe sunku ir sugalvot mastau.gif
kazkaip net keista kaip ismasto zmones taip apsiredyt....anei elementariausio supratimo apie skoninguma...
Atsakyti
user posted image

va rodausi atsokau atsitusiau savimi labai patenkinta veliau maz geresnia fotke ikelsiu.

p.s. jei kokiai svotukei stambuolytei reikia suknios rasykit i az. sutarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2008 09 09, 18:46)

va rodausi

wub.gif liuks atrodei thumbup.gif
Atsakyti
Šitos, manau, tiktų svočiai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
http://public.fotki....es/darkita.html
http://public.fotki....s/pakeista.html
QUOTE(Sugarlee @ 2008 09 05, 15:58)
lotuliukas.gif  turbūt nieko nesuprantu  doh.gif  kaip iš kokio kardebaleto  blink.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai turbut kad nelabai lotuliukas.gif
Isties labai graziai ir ispudingai atrode. Ne kaip eiline svocios apranga buvo smile.gif
O svarbiausia kaip atrode, tokia su nuotaika, linksma, uzvedanti publika ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 12 rugsėjo 2008 - 09:04
Na, sia vasara man irgi teko pabuvoti pirsliene smile.gif kadangi esu is tokiu, kurios negali sedet vietoj, buvau visokiu linksmybiu prigalvojus, tai iskart apsisprendziau, kad ilga suknele ne man, nes tiesiog bus nepatogu visur lakstyt ir linksmint jaunuosius. Pamergytes buvo rozinem suknelem, as pasirinkau raudona "a la statkeviciaus" suknele, kuria nebrangiai pirkau gariunuose. Ta diena susilaukiau tikrai nemazai komplimentu, o ir maniskis negalejo atsiziuret 4u.gif ir be to, buvo labai patogu vesti visa vakara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2008 09 16, 18:23)
Na, sia vasara man irgi teko pabuvoti pirsliene  smile.gif  kadangi esu is tokiu, kurios negali sedet vietoj, buvau visokiu linksmybiu prigalvojus, tai iskart apsisprendziau, kad ilga suknele ne man, nes tiesiog bus nepatogu visur lakstyt ir linksmint jaunuosius. Pamergytes buvo rozinem suknelem, as pasirinkau raudona "a la statkeviciaus" suknele, kuria nebrangiai pirkau gariunuose. Ta diena susilaukiau tikrai nemazai komplimentu, o ir maniskis negalejo atsiziuret  4u.gif  ir be to, buvo labai patogu vesti visa vakara  ax.gif

tai gal būtų galima foto pamatyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2008 09 16, 19:23)
"a la statkeviciaus" suknele, kuria nebrangiai pirkau gariunuose. Ta diena susilaukiau tikrai nemazai komplimentu, o ir maniskis negalejo atsiziuret  4u.gif  ir be to, buvo labai patogu vesti visa vakara  ax.gif

foto gal galima blush2.gif ir nuorodu kokioj eilej ar dar ten kur,bo ir as ieskau ne ilgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2008 09 11, 19:28)
Šitos, manau, tiktų svočiai.
user posted image
user posted image

Nu ta viršutinė tai super thumbup.gif . Aš irgi eisiu piršliaut už poros mėnesiukų, tai vis ieškau suknutės nuomose, tik jei man kas patinka, tai sako, kad problematiška unsure.gif , nes aš mažytė, sako nestandartas, atseit netrumpins verysad.gif
Atsakyti