Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

šiaip, neturint daikto šalia juokingai spalvos tokios atrodo, bet nuomoj apsirengus ir pamačius save dideliame veidrody wub.gif Tas spalvas todėl ir rašiau kabutėse, kad tikslios spalvos neįmanoma nusakyt, bet svočiai tinka mirksiukas.gif
Pvz, kad ir welkom1 įdėtos suknelės spalva. Žodžiais parašius, ir pati sakyčiau, kad briedas visiškas, bet pamatai foto ir visai nepapūgiška gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 28, 15:35)
bet ar nebus papūginų susirinkimas??? bet jau spjoviau į viską - bus kaip bus....su sidabrinem auksinem ir kitokiom panasiom bateliu problema kyla į viršų  ax.gif
nu žodžiu, bele gera veselė būt  4u.gif
o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....

blink.gif visai nieko,netgi temine vestuve butu-papuginu lotuliukas.gif ne o rimtai,tai is tikro rektu rengtis kaip paciai gerai atrodo,ane mirksiukas.gif

zinoma,kad gali,tai cia ar su pusilge ar su tamsia g.gif blush2.gif

nu vienu zodziu tos veseilios tai skausmas,eiciau sveciais tai vargo nematyciau,o dabar,tai sukneles nerandi,tai scenarijaus nesusidelioji,tai vel bile kas... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano drauge buvo taip pasipuosusi smile.gif Suknele buvo visa nuseta tamsios spalvos swarovski kristalais, tik cia ant foto nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 28 rugpjūčio 2008 - 16:54
man tos plunksnos kazkaip be rysio... ar ten jos ne prie sukneles:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitacka: 28 rugpjūčio 2008 - 17:21
QUOTE(Gitacka @ 2008 08 28, 18:21)
man tos plunksnos kazkaip be rysio... ar ten jos ne prie sukneles:)

Prie sukneles smile.gif
Atsakyti

http://www.tiza.com/...8849200.jpg.jpg
Atsakyti
na jei ne plunksnos butu dailu
Atsakyti
Rudeniui, kiek vyresnei svočiai.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 28, 15:43)
šiaip, neturint daikto šalia juokingai spalvos tokios atrodo, bet nuomoj apsirengus ir pamačius save dideliame veidrody  wub.gif Tas spalvas todėl ir rašiau kabutėse, kad tikslios spalvos neįmanoma nusakyt, bet svočiai tinka  mirksiukas.gif
Pvz, kad ir welkom1 įdėtos suknelės spalva. Žodžiais parašius, ir pati sakyčiau, kad briedas visiškas, bet pamatai foto ir visai nepapūgiška gaunasi.

supratau aš tas spalvas, jos gražios, bet kas link papūginų tai turėjau omeny ar nebus taip, kad nesipaišysiu aš prie tų raudonų pamergių?? mirksiukas.gif

QUOTE(Archideja @ 2008 08 28, 17:44)
Mano drauge buvo taip pasipuosusi smile.gif Suknele buvo visa nuseta tamsios spalvos swarovski kristalais, tik cia ant foto nesimato

labai atsiprašau, gal mano skonio receptoriai susibarę, bet manęs tokios iš namų neišvilktum schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 30, 12:19)
supratau aš tas spalvas, jos gražios, bet kas link papūginų tai turėjau omeny ar nebus taip, kad nesipaišysiu aš prie tų raudonų pamergių??  mirksiukas.gif
labai atsiprašau, gal mano skonio receptoriai susibarę, bet manęs tokios iš namų neišvilktum  schmoll.gif  schmoll.gif

O visiems, kas buvo vestuvese, labai patiko jos suknele, aplinkiniai zmones irgi akiu negalejo atitraukt, nes tikrovej ji atrode super thumbup.gif
Atsakyti
As issinuomojau visgi raudona sukne su juodais, nors pamerges bus raudonos ir persikines. Rinkaus rinkaus tuose nuomos punktuose, matavaus iv spalvu, bet issirinkau ta, su kuria patogiai jauciaus.
Ta suknyte su svarovskiais ir plunksnom man visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2008 08 30, 23:23)
As issinuomojau visgi raudona sukne su juodais, nors pamerges bus raudonos ir persikines. Rinkaus rinkaus tuose nuomos punktuose, matavaus iv spalvu, bet issirinkau ta, su kuria patogiai jauciaus.
Ta suknyte su svarovskiais ir plunksnom man visai nieko.

na ir saunuole drinks_cheers.gif as ir buvau pries tamsia spalva,bet gali taip atsistikti,kad butent tokia ir isigysiu,isimesiu akcenta koki ryskesni ir .... 4u.gif
Atsakyti