šiaip, neturint daikto šalia juokingai spalvos tokios atrodo, bet nuomoj apsirengus ir pamačius save dideliame veidrody Tas spalvas todėl ir rašiau kabutėse, kad tikslios spalvos neįmanoma nusakyt, bet svočiai tinka
Pvz, kad ir welkom1 įdėtos suknelės spalva. Žodžiais parašius, ir pati sakyčiau, kad briedas visiškas, bet pamatai foto ir visai nepapūgiška gaunasi.
QUOTE(ermute @ 2008 08 28, 15:35)
bet ar nebus papūginų susirinkimas??? bet jau spjoviau į viską - bus kaip bus....su sidabrinem auksinem ir kitokiom panasiom bateliu problema kyla į viršų
nu žodžiu, bele gera veselė būt
o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....
nu žodžiu, bele gera veselė būt
o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....
visai nieko,netgi temine vestuve butu-papuginu ne o rimtai,tai is tikro rektu rengtis kaip paciai gerai atrodo,ane
zinoma,kad gali,tai cia ar su pusilge ar su tamsia
nu vienu zodziu tos veseilios tai skausmas,eiciau sveciais tai vargo nematyciau,o dabar,tai sukneles nerandi,tai scenarijaus nesusidelioji,tai vel bile kas...
Mano drauge buvo taip pasipuosusi Suknele buvo visa nuseta tamsios spalvos swarovski kristalais, tik cia ant foto nesimato
man tos plunksnos kazkaip be rysio... ar ten jos ne prie sukneles:)
QUOTE(Gitacka @ 2008 08 28, 18:21)
man tos plunksnos kazkaip be rysio... ar ten jos ne prie sukneles:)
Prie sukneles
Rudeniui, kiek vyresnei svočiai.
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 28, 15:43)
šiaip, neturint daikto šalia juokingai spalvos tokios atrodo, bet nuomoj apsirengus ir pamačius save dideliame veidrody Tas spalvas todėl ir rašiau kabutėse, kad tikslios spalvos neįmanoma nusakyt, bet svočiai tinka
Pvz, kad ir welkom1 įdėtos suknelės spalva. Žodžiais parašius, ir pati sakyčiau, kad briedas visiškas, bet pamatai foto ir visai nepapūgiška gaunasi.
supratau aš tas spalvas, jos gražios, bet kas link papūginų tai turėjau omeny ar nebus taip, kad nesipaišysiu aš prie tų raudonų pamergių??
QUOTE(Archideja @ 2008 08 28, 17:44)
Mano drauge buvo taip pasipuosusi Suknele buvo visa nuseta tamsios spalvos swarovski kristalais, tik cia ant foto nesimato
labai atsiprašau, gal mano skonio receptoriai susibarę, bet manęs tokios iš namų neišvilktum
QUOTE(ermute @ 2008 08 30, 12:19)
supratau aš tas spalvas, jos gražios, bet kas link papūginų tai turėjau omeny ar nebus taip, kad nesipaišysiu aš prie tų raudonų pamergių??
labai atsiprašau, gal mano skonio receptoriai susibarę, bet manęs tokios iš namų neišvilktum
O visiems, kas buvo vestuvese, labai patiko jos suknele, aplinkiniai zmones irgi akiu negalejo atitraukt, nes tikrovej ji atrode super
QUOTE(IngaKo @ 2008 08 30, 23:23)
As issinuomojau visgi raudona sukne su juodais, nors pamerges bus raudonos ir persikines. Rinkaus rinkaus tuose nuomos punktuose, matavaus iv spalvu, bet issirinkau ta, su kuria patogiai jauciaus.
Ta suknyte su svarovskiais ir plunksnom man visai nieko.
Ta suknyte su svarovskiais ir plunksnom man visai nieko.
na ir saunuole as ir buvau pries tamsia spalva,bet gali taip atsistikti,kad butent tokia ir isigysiu,isimesiu akcenta koki ryskesni ir ....