QUOTE(genuliux @ 2008 08 08, 09:54)
Labai aciu uz pagyrimus

QUOTE(welkom1 @ 2008 08 09, 21:51)
Labai labai grazoi suknute, noreciau tokios (tik zalios). Is kur ja welkom gavai? Tikiuosi cia kokio salono lietuvoje suknele.
Na is kur man gauti tokia suknute?
Sveikos, merginos!
Labai graziu sukneliu cia parodete
Jeigu nesunku gal jus galetumete atsakyti i anketa apie progines sukneles?
http://www.apklausa.....php?form=16485
Buciau labai dekinga!

Labai graziu sukneliu cia parodete

Jeigu nesunku gal jus galetumete atsakyti i anketa apie progines sukneles?

http://www.apklausa.....php?form=16485
Buciau labai dekinga!

mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom
as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga

QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom
as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga 

Tavo vietoj as rinkciausi juoda su kokiu raudonu akcentu

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 08 26, 19:23)
nu jep...gi gele mano "atlape" gali but raudona, arba viena is minciu - gyvu geliu kolje, bet suknute taigi graziausia butu manau juoda vis tik ?

Mano manymu - eik per nuomas ar parduotuves, matuokis, ziurek su kokia graziausiai i patogiausiai Tau butu ir ta rinkis . Gi svocia turetu issiskirt (tik Tavo atveju raudona spalva atkrenta), o siaip spalva kaip ir nesvarbu, svarbiausia, kad Tau paciai butu gerai

QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)

Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru

Ermute nepanikuok,spalvu begale
manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia
bet ka cia patarinet,man ir paciai patarimo reik
ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios
pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 28, 14:08)
Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru 

bet ar nebus papūginų susirinkimas??? bet jau spjoviau į viską - bus kaip bus....su sidabrinem auksinem ir kitokiom panasiom bateliu problema kyla į viršų

nu žodžiu, bele gera veselė būt

QUOTE(vilimute @ 2008 08 28, 14:48)
Ermute nepanikuok,spalvu begale
manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia
ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios
pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda 

o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....