QUOTE(genuliux @ 2008 08 08, 09:54)
labai gražiai atrodei nuostabi svočiutė buvai
Labai aciu uz pagyrimus
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 09, 21:51)
Labai labai grazoi suknute, noreciau tokios (tik zalios). Is kur ja welkom gavai? Tikiuosi cia kokio salono lietuvoje suknele.
Na is kur man gauti tokia suknute?
Sveikos, merginos!
Labai graziu sukneliu cia parodete
Jeigu nesunku gal jus galetumete atsakyti i anketa apie progines sukneles?
http://www.apklausa.....php?form=16485
Buciau labai dekinga!
Labai graziu sukneliu cia parodete
Jeigu nesunku gal jus galetumete atsakyti i anketa apie progines sukneles?
http://www.apklausa.....php?form=16485
Buciau labai dekinga!
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga
QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga
Tavo vietoj as rinkciausi juoda su kokiu raudonu akcentu
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 08 26, 19:23)
Tavo vietoj as rinkciausi juoda su kokiu raudonu akcentu
nu jep...gi gele mano "atlape" gali but raudona, arba viena is minciu - gyvu geliu kolje, bet suknute taigi graziausia butu manau juoda vis tik ? yra labai grazios ale orandzine-auksine... bet
Mano manymu - eik per nuomas ar parduotuves, matuokis, ziurek su kokia graziausiai i patogiausiai Tau butu ir ta rinkis . Gi svocia turetu issiskirt (tik Tavo atveju raudona spalva atkrenta), o siaip spalva kaip ir nesvarbu, svarbiausia, kad Tau paciai butu gerai
QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)
Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru
Ermute nepanikuok,spalvu begale manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia
bet ka cia patarinet,man ir paciai patarimo reik ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda
bet ka cia patarinet,man ir paciai patarimo reik ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 28, 14:08)
Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru
bet ar nebus papūginų susirinkimas??? bet jau spjoviau į viską - bus kaip bus....su sidabrinem auksinem ir kitokiom panasiom bateliu problema kyla į viršų
nu žodžiu, bele gera veselė būt
QUOTE(vilimute @ 2008 08 28, 14:48)
Ermute nepanikuok,spalvu begale manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia
o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....