Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genuliux @ 2008 08 08, 09:54)
labai gražiai atrodei 4u.gif  4u.gif  nuostabi svočiutė buvai ax.gif  ax.gif  ax.gif

Labai aciu uz pagyrimus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 08 09, 21:51)

Labai labai grazoi suknute, noreciau tokios (tik zalios). Is kur ja welkom gavai? Tikiuosi cia kokio salono lietuvoje suknele.
Atsakyti
Na is kur man gauti tokia suknute?
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif
Labai graziu sukneliu cia parodete thumbup.gif
Jeigu nesunku gal jus galetumete atsakyti i anketa apie progines sukneles? blush2.gif
http://www.apklausa.....php?form=16485
Buciau labai dekinga! aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUISA: 21 rugpjūčio 2008 - 19:34
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom doh.gif as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom  doh.gif as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga  cool.gif

Tavo vietoj as rinkciausi juoda su kokiu raudonu akcentu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 08 26, 19:23)
Tavo vietoj as rinkciausi juoda su kokiu raudonu akcentu thumbup.gif

nu jep...gi gele mano "atlape" gali but raudona, arba viena is minciu - gyvu geliu kolje, bet suknute taigi graziausia butu manau juoda vis tik ? g.gif yra labai grazios ale orandzine-auksine... bet g.gif
Atsakyti
Mano manymu - eik per nuomas ar parduotuves, matuokis, ziurek su kokia graziausiai i patogiausiai Tau butu ir ta rinkis . Gi svocia turetu issiskirt (tik Tavo atveju raudona spalva atkrenta), o siaip spalva kaip ir nesvarbu, svarbiausia, kad Tau paciai butu gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2008 08 26, 18:55)
mergaites, sos.....issirinkau jau beveik suknute, siandien turejau vaziuot pasimatuot , BET- suzinojau, kad visos pamerges bus su ilgom raudonom sukniom  doh.gif as gi negaliu but tokia kaip jos....tai kokia spalva tiktu? mano manymu tik juoda, bet visi aplinkiai saukia kad tik belekokia...visvien derinsiuos.... nu nebeismastau....arteja rugsejis nenumaldomai, o as dar nuoga  cool.gif

Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru bigsmile.gif
Atsakyti
Ermute nepanikuok,spalvu begale rolleyes.gif manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia ax.gif

bet ka cia patarinet,man ir paciai patarimo reik g.gif ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios doh.gif pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 28, 14:08)
Svočia gali būti ir "auksinė", "bronzinė", "sidabrinė", "samaninė" - kuri spalva nesipjautų su jaunosios apdaru  bigsmile.gif

bet ar nebus papūginų susirinkimas??? bet jau spjoviau į viską - bus kaip bus....su sidabrinem auksinem ir kitokiom panasiom bateliu problema kyla į viršų ax.gif
nu žodžiu, bele gera veselė būt 4u.gif

QUOTE(vilimute @ 2008 08 28, 14:48)
Ermute nepanikuok,spalvu begale rolleyes.gif manau tiktu kokia ir bronzine ar i ruduma,sampanine kokia ax.gif

bet ka cia patarinet,man ir paciai patarimo reik g.gif ar butina su ilga suknia svociutem buti,niekaip negaliu su tuo susitaikyt,taip norisi pusilges kokios doh.gif pamerges bus iki keliu su suknutem geltonom,tai vis suku galva kuo cia man pasipuosti,kazkaip l.tamsiai nesinori,o jei randu suknute kokios noreciau tai butinai turi but tamsi vos ne juoda schmoll.gif

o kodėl gi ne? žinoma, kad gali....
Atsakyti