Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(sivana @ 2008 07 30, 15:16)
drinks_cheers.gif ir aš šį šeštadienį piršliausiu, jau naktimis košmarus sapnuoju wacko.gif doh.gif

vixiuke nuostabiai atrodei  wub.gif

drinks_cheers.gif as ir sį šeštadienį.
vakar parsiveziau suknele is siuvejos rolleyes.gif

vixiuke, grazu 4u.gif
Atsakyti
[quote=*lile*,2008 07 30, 16:48]

tai butinai pasirodyk,jei ne dabar tai bent po vestuviu. ax.gif
Atsakyti
[quote=blankita,2008 07 30, 16:05]
[quote=*lile*,2008 07 30, 16:48]

tai butinai pasirodyk,jei ne dabar tai bent po vestuviu. ax.gif
[/quote]

gal po vestuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2008 07 30, 21:40)
gal po vestuvių mirksiukas.gif

na gerai smile.gif kaip nors islauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Svociutes, 4u.gif
As jau po vargelio biggrin.gif Viskas praejo puikiai, be jokiu trukdziu, buvo tikrai linksma drinks_cheers.gif
Labai aciu visoms atsiuntusioms scenarijus, aciu Benicei uz sukuosena ir makiaza, aciu Inesak uz gelytes wub.gif
Jei kuriai idomu kaip atrodziau, galiu atsiusti nuotraukyte i az blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2008 08 06, 19:13)
As jau po vargelio biggrin.gif Viskas praejo puikiai, be jokiu trukdziu, buvo tikrai linksma drinks_cheers.gif
Labai aciu visoms atsiuntusioms scenarijus, aciu Benicei uz sukuosena ir makiaza, aciu Inesak uz gelytes wub.gif
Jei kuriai idomu kaip atrodziau, galiu atsiusti nuotraukyte i az blush2.gif  ax.gif

na tai šaunu, kad viskas pavyko thumbup.gif aš norėčiau pamatyti foto smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif As taip pat laukiu..parasiau i az
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2008 08 06, 20:13)
Jei kuriai idomu kaip atrodziau, galiu atsiusti nuotraukyte i az blush2.gif  ax.gif

IR MAN BŪTŲ ĮDOMU PAMATYTI NUOTRAUKYTES
Atsakyti
niu kad nesulaukiam, o taip smalsu smile.gif
Atsakyti
Kiek aš čia praleidau grožių blink.gif mergaitės atrodėt visos fantastiškai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif noriu ir aš būti tokia graži kaip jūs, bet kaip gausisi pamatysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na o as visai nesigailiu kad nesisikyriau is pamergiu! nors kaip atvaziavau i salona radau spalvine gama tinkancia suknele prie paergiu...aciu dievui atvaziavo kelios pamerges..jos uzsidejo savasias, as ta kita...ir norsd spalva tiko, tai modelis labai jau parstas atrode palyginus su pamergiu..tad ir likau prie to seno varianto!

na nelabai likau patenkinta sukuosena ir makiazu, nes makiaza padare per 30 min vietoj 60min, nes velavo visaziste..o sukuosena, tai grynai nesusikalbejom su kirpeja..kaip pamaciau kad viskas vyskta ne ta kryptimi tai jau nebebuvo laiko ka nors keisti..as norejau kad dadetu amn sruodu del turio kaip sakant, o ji grynai priaugino del ilgio....ir labai tokia paprasta gavos sukuosena, gerai kad tas plunksnas turejau..

ikelsiu fotkes kaip si fotografo ateis, nes kur su musu fotiku tai kaip ir nera normaliu....

QUOTE(PUka @ 2008 07 07, 15:39)
vienas minusas kuris nepatiko - spalva  tongue.gif
user posted image

labai grazi sunkute!
QUOTE(plyta @ 2008 07 19, 18:25)
va parodysiu stipriai nepeikit mano suknienka bus ana va tokia ax.gif
user posted image

labai labai grazi, elegantiska suknute!
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2008 08 06, 20:13)

labai gražiai atrodei 4u.gif 4u.gif nuostabi svočiutė buvai ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti