Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Rykute @ 2008 07 15, 16:23)
Na tavo svociute  thumbup.gif  Ta skrybele  wub.gif

man tas šalis ten nepatinka kad taip sukištas smile.gif labai jau atsibodę
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 15, 18:28)

Taip, bet jis labai gelbeja kai rankytes buna nelabai dailios ir reikia pridengti kartais unsure.gif Is foto matau, kad tai puikiai padaryta.
Atsakyti
o man labai patinka kai svociute yra su patirtim moteriske ir jai ir salis ir skrybele labai tinka thumbup.gif Kazkaip tradicines vestuves asocijuojasi su pirsliais, kurie turetu vedybinio amziaus vaiku, o as tokia jauna jauciuosi ir svocia turiu but doh.gif ( nu aisku viskas cia juokais parasyta, bet tikrai labiau noreciau pamerge buti ir visai nesvarbu, kad man jau tuoj 30 biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshka: 15 liepos 2008 - 22:57
o mano liudininke deves irgi raudona suknele,tokia mazdaug iki keliu ilgio. Vestuves nebeuzilgo,kai jau turesiu nuotraukytes,idesiu nuotraukyte kaip ji atrode bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 11, 18:56)
manau juodi nelabai tiks, nes pati išsinuomavau suknelę siuvinėta auksiniais ir rudais siūlais, o iš apačios tiulis dramblio spalvos išlenda tai man nesižiūrėjo juodi bateliai, galvojau ir balti netiks, bet užsidėjau baltus ir visai tinka... Ėjau net tris kartus matuotis suknelę, nes pradžioj labai ji man patiko poto galvoju gal gražesnę rasčiau, na įtampa daro savo... nemoku įkelti foto, parodyčiau jūsų teismui smile.gif

Labai labai graži tavo suknytė wub.gif Tas tiulis šviesus, tai ir balti tinka, mano visa tokia ryškokai auksinė, na juodi gal ir netiks g.gif bet balti irgi vargu. Na, teks ieškoti auksinių, nors ir nelabai noriu schmoll.gif O rankinukas svočiutei, manau labai reikalingas - juk reikia pasiruošti visiems gyvenimo atvejams - jei kam nosis ar ašaros pradės bėgti - nosinuką pakišti, jei kur užsikabins kas ir susiplėšys - siūliuką turėti ir dar visokių smulkmenyčių, kad po ranka būtų. Nelabai noriu tą rankinuką tampytis, bet ko gero teks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 17 liepos 2008 - 08:33
QUOTE(convict @ 2008 07 12, 21:49)
Vixiukės suknytė 4u.gif
Bent jau man labai labai graži wub.gif

user posted image

Tikrai labai labai labai grazi suknele thumbup.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip Jums sita suknele

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 15, 18:28)

Siandien vixiuke svocia ir tikiuosi po vestuviu pasirodys kaip atrode bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,skubiai reikia jusu patarimo-ar liudininkams reikia geliu,ta prasme liudininkei puoksteles o liudininkui atlape geles?
Mano vestuvese bus tik liudininkai,tai dabar nezinau ,patarkit g.gif g.gif
Atsakyti
Mergaites kaip jums mano suknele?
Papildyta:
***** nemoku ykelti foto doh.gif nesuprantu ka netaip darau.
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 07 19, 11:56)
Sveikos,skubiai reikia jusu patarimo-ar liudininkams reikia geliu,ta prasme liudininkei puoksteles o liudininkui atlape geles?
Mano vestuvese bus tik liudininkai,tai dabar nezinau ,patarkit g.gif  g.gif

Kiek zinau tai reikia 4u.gif
Atsakyti
va parodysiu stipriai nepeikit mano suknienka bus ana va tokia ax.gif
user posted image
Atsakyti