Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

sveikos 4u.gif

as būsima piršlienė. suknele siūna siuvėja, na dar nepradejo doh.gif vestuvės uz keliu savičių, na pazadejo , kad spės rolleyes.gif medziaga nupirkta, sodriai raudona spalva,šilkas smile.gif su suknelės modeliuku vargau, bet atrodo jau išsirinkau. kita savaite leksiu pirmam primatavimui.

kas liečia nuomos salonus, nieko neradau kas patiktu, pūstos nenoriu, o kitos tokios arba nuskalbtos, arba tinkancios pamergėm smile.gif
na surizikavau siūtis, žiūresim kas gausis mirksiukas.gif

sėkmės visoms piršlienem 4u.gif būkit gražios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vixiukės suknytė 4u.gif
Bent jau man labai labai graži wub.gif

user posted image
Atsakyti
ačiū 4u.gif convict.
Atsakyti
[quote=convict,2008 07 12, 19:49]
Vixiukės suknytė 4u.gif
Bent jau man labai labai graži wub.gif

labai grazi thumbup.gif man jau nuo tu raudonu svociu doh.gif man nepatinka tas didziulis kontrastas tarp baltos nuotakos ir raudonos svocios.cia daug graziau ziuresis prie nuotakos.
Atsakyti
Vixiukės suknytė grazi wub.gif 4u.gif

mano bus raudona, nedelto , kad visos bordinės ar raudonos. as tokia spalva rinkaus, nes ji man tinka ir patinka. 4u.gif
as spalvos nesureiksminu, svarbu pats modeliukas 4u.gif

cia manau reikia rinktis, kas tinka ir patinka, o ne visos ar nevisos rolleyes.gif

kiekviena savaip graži bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bet raudona/bordo jau yra klasika tapus spalva svočiukėm. Todėl aš jų ir nenorėjau schmoll.gif nesvarbu kokio modelio, nors gal su ravom ryškiai pamergėm būčiau geriau derėjus, negu dabar bus g.gif nes būsiu žalvarinė.

Nors bendrai atsiimu žodžius, pvz. PUka su bordo suknelę atrodo pritrenkiančiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2008 07 13, 10:01)
Vixiukės suknytė  grazi wub.gif  4u.gif

mano bus raudona, nedelto , kad visos bordinės ar raudonos.  as tokia spalva rinkaus, nes ji man tinka ir patinka. 4u.gif
as spalvos nesureiksminu, svarbu pats modeliukas 4u.gif

cia manau reikia rinktis, kas tinka ir patinka, o ne visos ar nevisos rolleyes.gif

kiekviena savaip graži bigsmile.gif  mirksiukas.gif

dėkui merginos už gerus įvertinimus smile.gif
aš irgi matavausi ir raudonas sukneles, bordo, tačiau ši man labiausiai tiko ir patiko... svarbu turbūt ne spalva, bet kaip jautiesi su tuo rūbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 13, 12:17)
Na bet raudona/bordo jau yra klasika tapus spalva svočiukėm. Todėl aš jų ir nenorėjau schmoll.gif  nesvarbu kokio modelio, nors gal su ravom ryškiai pamergėm būčiau geriau derėjus, negu dabar bus g.gif  nes būsiu žalvarinė.

Nors bendrai atsiimu žodžius, pvz. PUka su bordo suknelę atrodo pritrenkiančiai thumbup.gif

tai vat mirksiukas.gif labai graziai atrode PUka. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 07 07, 17:39)
vienas minusas kuris nepatiko - spalva  tongue.gif
user posted image

Nerealiai grazi ir visai nepasakyciau, kad spalva netiktu.... smile.gif
Atsakyti
Svociute mano vilkejo tokia suknele smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 07 15, 13:33)
Svociute mano vilkejo tokia suknele smile.gif

user posted image

Na tavo svociute thumbup.gif Ta skrybele wub.gif
Atsakyti
Maniske svocia deves raudona suknele, tik neisku ar ji bus ryski ar blanki kokio modelio biggrin.gif
Atsakyti