sveikos
as būsima piršlienė. suknele siūna siuvėja, na dar nepradejo vestuvės uz keliu savičių, na pazadejo , kad spės medziaga nupirkta, sodriai raudona spalva,šilkas su suknelės modeliuku vargau, bet atrodo jau išsirinkau. kita savaite leksiu pirmam primatavimui.
kas liečia nuomos salonus, nieko neradau kas patiktu, pūstos nenoriu, o kitos tokios arba nuskalbtos, arba tinkancios pamergėm
na surizikavau siūtis, žiūresim kas gausis
sėkmės visoms piršlienem būkit gražios
Vixiukės suknytė
Bent jau man labai labai graži
Bent jau man labai labai graži
Vixiukės suknytė grazi
mano bus raudona, nedelto , kad visos bordinės ar raudonos. as tokia spalva rinkaus, nes ji man tinka ir patinka.
as spalvos nesureiksminu, svarbu pats modeliukas
cia manau reikia rinktis, kas tinka ir patinka, o ne visos ar nevisos
kiekviena savaip graži
mano bus raudona, nedelto , kad visos bordinės ar raudonos. as tokia spalva rinkaus, nes ji man tinka ir patinka.
kiekviena savaip graži
Na bet raudona/bordo jau yra klasika tapus spalva svočiukėm. Todėl aš jų ir nenorėjau nesvarbu kokio modelio, nors gal su ravom ryškiai pamergėm būčiau geriau derėjus, negu dabar bus nes būsiu žalvarinė.
Nors bendrai atsiimu žodžius, pvz. PUka su bordo suknelę atrodo pritrenkiančiai
QUOTE(*lile* @ 2008 07 13, 10:01)
Vixiukės suknytė grazi
kiekviena savaip graži
kiekviena savaip graži
dėkui merginos už gerus įvertinimus
aš irgi matavausi ir raudonas sukneles, bordo, tačiau ši man labiausiai tiko ir patiko... svarbu turbūt ne spalva, bet kaip jautiesi su tuo rūbu
QUOTE(convict @ 2008 07 13, 12:17)
Na bet raudona/bordo jau yra klasika tapus spalva svočiukėm. Todėl aš jų ir nenorėjau nesvarbu kokio modelio, nors gal su ravom ryškiai pamergėm būčiau geriau derėjus, negu dabar bus nes būsiu žalvarinė.
tai vat labai graziai atrode PUka.
QUOTE(PUka @ 2008 07 07, 17:39)
Nerealiai grazi ir visai nepasakyciau, kad spalva netiktu....
QUOTE(irute1984 @ 2008 07 15, 13:33)
Na tavo svociute Ta skrybele
Maniske svocia deves raudona suknele, tik neisku ar ji bus ryski ar blanki kokio modelio