Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(snickers @ 2006 02 25, 20:49)
Ai cia turbut todel, kad anksciau( tarybiniais metais) bordo laikyta labai prabangi spalva biggrin.gif . Prisimenu, kiekvienuose turtingesniuose namuose kabedavo bordines uzuolaidos svetaineje doh.gif  biggrin.gif, o jei dar ir baldai is bordinio gobeleno....cha-cha.

Geriau pasakykit, kur suknia normalia, ne tarybine, be '"pacukrinimu" Kaune gauti? Gal yra tema, bet as neaptikau doh.gif , kokie nuomos salonai geriausi?

taip tema yra ir net ne viena blush2.gif

o man bordo liuks atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 25, 22:09)
taip tema yra ir net ne viena  blush2.gif

o man bordo liuks atrodo smile.gif

Nerandu cray.gif , visur tik nuotakoms...... gal yra labiau specializuotu proginiu rubu salonu?
Atsakyti
Na o man, žinokit, kažkodėl pati pačiausia svočia- raudona wub.gif Visų atspalvių wub.gif wub.gif wub.gif Pati svočiavau jau kelis kartus, ir kažkodėl raudonai apsirengusi jaučiausi geriausiai ax.gif Beje, tarybiniai laikai įtakos tikrai neturėjo- per jauna esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 02 26, 09:36)
Nerandu cray.gif , visur tik nuotakoms...... gal yra labiau specializuotu proginiu rubu salonu?

taigi jie ir yra vestuviniu-proginiu rubu salonai...

QUOTE(Hestija @ 2006 02 26, 11:23)
Na o man, žinokit, kažkodėl pati pačiausia svočia- raudona  wub.gif  Visų atspalvių :

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 26, 21:22)
taigi jie ir yra vestuviniu-proginiu rubu salonai...
drinks_cheers.gif

As buvau keliuose, tai man toks ispudis , kad 95% visu sukneliu buvo nuotakoms. Gal sakau kuriame yra didesnis pasirinkimas svocioms ar siaip proginiu rubu, kazkaip nesinori gaisti del keliu netinkanciu sukneliu.
Ar turiu labai skubeti, jei reikia uz 2 men? g.gif
Ir noreciau ne siaip saraso, o keliu tikrai labai geru salonu adresu, plyz, merginos! Neturiu daug laiko klaidziojimui help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 26 vasario 2006 - 23:50
QUOTE(snickers @ 2006 02 27, 00:44)
As buvau keliuose, tai man toks ispudis , kad 95% visu sukneliu buvo nuotakoms. Gal sakau kuriame yra didesnis pasirinkimas svocioms ar siaip proginiu rubu, kazkaip nesinori gaisti del keliu netinkanciu sukneliu.
Ar turiu labai skubeti, jei reike uz 2 men? g.gif

Svočiai tikrai rasi per tiek laiko... Pereik Kaune per didžiausius nuomos salonus. Mano draugų kelioms vestuvėms svočios Limarijos salone puošėsi (Ožeškienės gatvėje). O šiaip tai nereikia bijoti raudonos spalvos (nu, nebent ji Tau netinka). Nes šiaip tai svočia, lygiai taip pat, kaip ir nuotaka, turi išsiskirti ir kitų svečių.... Todėl turi būti ryški, kad ją pastebėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 02 26, 23:50)
Svočiai tikrai rasi per tiek laiko... Pereik Kaune per didžiausius nuomos salonus. Mano draugų kelioms vestuvėms svočios Limarijos salone puošėsi (Ožeškienės gatvėje). O šiaip tai nereikia bijoti raudonos spalvos (nu, nebent ji Tau netinka). Nes šiaip tai svočia, lygiai taip pat, kaip ir nuotaka, turi išsiskirti ir kitų svečių.... Todėl turi būti ryški, kad ją pastebėtų  mirksiukas.gif

Pritariu, man raudona spalva visai patinka ir tinka. Ir dar , neisivazduoju, kokios tokiu sukneliu kainu ribos nuo...iki. Nesinori buti kaip is Menulio biggrin.gif
Taigi sarase jau turiu Limarija, dar bent pora mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 26 vasario 2006 - 23:58
Hmm, o as balandzio gale busiu paprasta liudininke. Bet beda tame, kad nors vestuves mazutes, vos 19 zmoniu, taciau jaunoji uzsitriedusi reikalauja nesirengti tamsiai. Saip noreciau rengtis akzka bordo spalvos, ar tamsiai melynos, bet vat tas reikalavimas mane biesina, kaip kokiose princeses vestuvese. Anyway, ar imanoma likus iki svadbos 3 savaitems, kazka stilingo issinuomoti? Nes pirkti ar siutis gaila, bo kur as ta suknia po to kisiu g.gif Visos tos pustos su paraukimais ant sijono suknios man asmeniskai atrodo baisiai blush2.gif O kur KAune galima butu atrasti kazka originalesnio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 09, 18:53)
Hmm, o as balandzio gale busiu paprasta liudininke. Bet beda tame, kad nors vestuves mazutes, vos 19 zmoniu, taciau jaunoji uzsitriedusi reikalauja nesirengti tamsiai. Saip noreciau rengtis akzka bordo spalvos, ar tamsiai melynos, bet vat tas reikalavimas mane biesina, kaip kokiose princeses vestuvese. Anyway, ar imanoma likus iki svadbos 3 savaitems, kazka stilingo issinuomoti? Nes pirkti ar siutis gaila, bo kur as ta suknia po to kisiu  g.gif  Visos tos pustos su paraukimais ant sijono suknios man asmeniskai atrodo baisiai  blush2.gif O kur KAune galima butu atrasti kazka originalesnio?  4u.gif

As tik ana savaite issinuomavau suknele MJ salone, busiu svocia irgi balandzio pabaigoj mirksiukas.gif . Pasiskambink 438899 ir nulek pirmadieni. Ten dirbanti moteris labai taktiska ir maloni, manau kazka rasit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 04 09, 19:17)
As tik ana savaite issinuomavau suknele MJ salone, busiu svocia irgi balandzio pabaigoj mirksiukas.gif . Pasiskambink 438899 ir nulek pirmadieni. Ten dirbanti moteris labai taktiska ir maloni, manau kazka rasit. mirksiukas.gif

Labai girdetas tas MJ salonas g.gif Cia ne Savanoriu ri TAikos kampas?
Aciu 4u.gif Reikes pasiziureti kita savaite. O ka idomaus tu issinuomavai ir kiek kainavo? Dar nesu gyvenime niekada nuomavusi rubo blush2.gif
Atsakyti
Kai kvietem pirslius, pirsliene paklause kokiom suknelem bus pamergytes. Nors tiksliai dar nezinau, bet gal rausvom arba zydrom, tai sako kai zinosiu jai pranest, nes tada ir ji prisitaikys: jei melsvos pamergytes, ji kokia tamsiai melyna, jei rausvos - bordo. Nors pradejau isvis galvot kad prie mano suknutes tiktu kokios rusvos, pienisko sokolado spalvos pamergytes, tai tada kokia svocia turetu rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 04 09, 20:25)
Labai girdetas tas MJ salonas  g.gif  Cia ne Savanoriu ri TAikos kampas?

Nea. MJ salonas yra Taikos pr. 36 mirksiukas.gif
Atsakyti