Puka labai gražiai atrodei,ir spalva man patinka. o as labai nervuojuos kad neradau tokiu gražiu sukneliu kaip jus man mano suknele visai nepatinka,bet neturiu jau kitos iseities
PUka, atrodiai fantastiškai Tikrai žinok nemeluoju, bet svičiukė wo
Nors visad sakiau tik ne bordo suknelė, atsibodusi spalva ir t.t. ir .t.t ir .t.t bet pasirodo galimą ir su bordo atrodyti įspūdingai
Nors visad sakiau tik ne bordo suknelė, atsibodusi spalva ir t.t. ir .t.t ir .t.t bet pasirodo galimą ir su bordo atrodyti įspūdingai
PUka, tikrai labai graži svočiutė buvai Dar ir vestuvės puikiai praėjo, tai dviguba sėkmė. Na taip ir toliau .
Na o kur kitos mergytės kuriom jau šventė praėjusi, pasirodykit kokios gražios buvot
Na o kur kitos mergytės kuriom jau šventė praėjusi, pasirodykit kokios gražios buvot
PUka labai laabai graziai atrodei
Labai labai AČIŪ mergaites, tikrai nesitikėjau sulaukti tiek pagyrimų ... laužiausi ir aš dėl tos spalvos, bet , kad kitos panasios su kita spalva neradau
na svociutes lauksim jusiu nuotraukyciu,is po vestuviu.pasirodykit kaip atrodet.
Merginos, aš tokia solidesnė svočiutė būsiu Ir amžius jau ne dvidešimt penki (toli gražu ) ir figūra ne monekenės . Nusipirkau auksinę suknelę. Viskas su ja gerai, bet patarkit kokius batelius priderinti. Niekaip nesugalcvoju. Auksinių pirkti nenoriu, nes paskui gulės spintoje, o jei juodus lakinius? Kaip jums atrodo? Dar rankinuką lakinį. Gal gerai būtų?
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 12:49)
Merginos, aš tokia solidesnė svočiutė būsiu Ir amžius jau ne dvidešimt penki (toli gražu ) ir figūra ne monekenės . Nusipirkau auksinę suknelę. Viskas su ja gerai, bet patarkit kokius batelius priderinti. Niekaip nesugalcvoju. Auksinių pirkti nenoriu, nes paskui gulės spintoje, o jei juodus lakinius? Kaip jums atrodo? Dar rankinuką lakinį. Gal gerai būtų?
Manau, kad juodi bateliai tikrai nesipjaus (arba net ir balti, jei suknelė ilga nelabai jie ir matysis) . Aš jau kuris laikas su batu paieškom vargstu, šiandien vos "Danijoj" vienų basučių nenusipirkau, bet kadangi jos buvo purkštos jau bestovint dažai eina Bet va su rankinuku nežinau ar jis bus reikalingas, nors gal kaip kas mėgsta. Aš tai tikrai tokio daikto neimsiu, nes puokštę reiks nešiotis, o ir šiaip visokio juk svočiutei lakstymo tai tik maišys jis man ir nežinosiu kur kišt. Bet kaip sakoma, jei stilius reikalauja ko gi dėl jo nepadarysi
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 13:49)
as imciau dramblio kaulo ar kaip pavadint prie auksines sukneles, o juodus imciua, jei kazkoks elementas aprangoj bus juodas - ar skraiste, ar sverkelis, sege kokia arba dailus rankinukas nu cia mano asmenine nuomone, i stilaius konsultantus nepretenduoju
QUOTE(agnieshka @ 2008 07 11, 15:15)
Manau, kad juodi bateliai tikrai nesipjaus (arba net ir balti, jei suknelė ilga nelabai jie ir matysis) . Aš jau kuris laikas su batu paieškom vargstu, šiandien vos "Danijoj" vienų basučių nenusipirkau, bet kadangi jos buvo purkštos jau bestovint dažai eina Bet va su rankinuku nežinau ar jis bus reikalingas, nors gal kaip kas mėgsta. Aš tai tikrai tokio daikto neimsiu, nes puokštę reiks nešiotis, o ir šiaip visokio juk svočiutei lakstymo tai tik maišys jis man ir nežinosiu kur kišt. Bet kaip sakoma, jei stilius reikalauja ko gi dėl jo nepadarysi
as rankine imciau - esu linkusi apsidrausti visiems gyvenimo atvejams, tai man reiks ir pleistriuku (avdrug nuo lakstymo batukai prades trinti ), gal kojine suplys, reiks lupdazio butinai as dar neprimatanti, tai be akiniu net pasirasyt zagse negalesiu nu ir siaip, gal reiks kokiu uzrasiuku apie zaidimus gamtoj ar panasiai tai tokia neypac didele rankine bandysiu paderitn prie aprangos
manau juodi nelabai tiks, nes pati išsinuomavau suknelę siuvinėta auksiniais ir rudais siūlais, o iš apačios tiulis dramblio spalvos išlenda tai man nesižiūrėjo juodi bateliai, galvojau ir balti netiks, bet užsidėjau baltus ir visai tinka... Ėjau net tris kartus matuotis suknelę, nes pradžioj labai ji man patiko poto galvoju gal gražesnę rasčiau, na įtampa daro savo... nemoku įkelti foto, parodyčiau jūsų teismui
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 13:49)
Žinai aš irgi eisiu su auksinę suknele. Tai pirkau basutes auksines irgi. Nu man nors per galvą daužyk, bet jau juodi prie auksinės tikrai ne kas. Nu gal balti ir nieko, bet
Aš jau geriau išmesiu tas basutes, nusipirkau danijoj už 39lt negi gaila paskui bus
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 11, 18:56)
na įtampa daro savo... nemoku įkelti foto, parodyčiau jūsų teismui
Atsiūsk man į iindre@yahoo.com ir įmesiu aš