Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

Puka labai gražiai atrodei,ir spalva man patinka. thumbup.gif o as labai nervuojuos kad neradau tokiu gražiu sukneliu kaip jus schmoll.gif man mano suknele visai nepatinka,bet neturiu jau kitos iseities doh.gif
Atsakyti
PUka, atrodiai fantastiškai wub.gif Tikrai žinok nemeluoju, bet svičiukė wo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nors visad sakiau tik ne bordo suknelė, atsibodusi spalva ir t.t. ir .t.t ir .t.t bet pasirodo galimą ir su bordo atrodyti įspūdingai rolleyes.gif
Atsakyti
PUka, tikrai labai graži svočiutė buvai thumbup.gif Dar ir vestuvės puikiai praėjo, tai dviguba sėkmė. Na taip ir toliau biggrin.gif .
Na o kur kitos mergytės kuriom jau šventė praėjusi, pasirodykit kokios gražios buvot mirksiukas.gif
Atsakyti
PUka labai laabai graziai atrodei thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai AČIŪ mergaites, tikrai nesitikėjau sulaukti tiek pagyrimų blush2.gif ... laužiausi ir aš dėl tos spalvos, bet , kad kitos panasios su kita spalva neradau schmoll.gif
Atsakyti
na svociutes lauksim jusiu nuotraukyciu,is po vestuviu.pasirodykit kaip atrodet.
Atsakyti
Merginos, aš tokia solidesnė svočiutė būsiu ax.gif Ir amžius jau ne dvidešimt penki (toli gražu lotuliukas.gif ) ir figūra ne monekenės blush2.gif . Nusipirkau auksinę suknelę. Viskas su ja gerai, bet patarkit kokius batelius priderinti. Niekaip nesugalcvoju. Auksinių pirkti nenoriu, nes paskui gulės spintoje, o jei juodus lakinius? Kaip jums atrodo? Dar rankinuką lakinį. Gal gerai būtų?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 12:49)
Merginos, aš tokia solidesnė svočiutė būsiu  ax.gif  Ir amžius jau ne dvidešimt penki (toli gražu  lotuliukas.gif ) ir figūra ne monekenės  blush2.gif . Nusipirkau auksinę suknelę. Viskas su ja gerai, bet patarkit kokius batelius priderinti. Niekaip nesugalcvoju. Auksinių pirkti nenoriu, nes paskui gulės spintoje, o jei juodus lakinius? Kaip jums atrodo? Dar rankinuką lakinį. Gal gerai būtų?

Manau, kad juodi bateliai tikrai nesipjaus (arba net ir balti, jei suknelė ilga nelabai jie ir matysis) . Aš jau kuris laikas su batu paieškom vargstu, šiandien vos "Danijoj" vienų basučių nenusipirkau, bet kadangi jos buvo purkštos jau bestovint dažai eina doh.gif Bet va su rankinuku nežinau ar jis bus reikalingas, nors gal kaip kas mėgsta. Aš tai tikrai tokio daikto neimsiu, nes puokštę reiks nešiotis, o ir šiaip visokio juk svočiutei lakstymo tai tik maišys jis man ir nežinosiu kur kišt. Bet kaip sakoma, jei stilius reikalauja ko gi dėl jo nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshka: 11 liepos 2008 - 14:17
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 13:49)
Merginos, aš tokia solidesnė svočiutė būsiu  ax.gif  Ir amžius jau ne dvidešimt penki (toli gražu  lotuliukas.gif ) ir figūra ne monekenės  blush2.gif . Nusipirkau auksinę suknelę. Viskas su ja gerai, bet patarkit kokius batelius priderinti. Niekaip nesugalcvoju. Auksinių pirkti nenoriu, nes paskui gulės spintoje, o jei juodus lakinius? Kaip jums atrodo? Dar rankinuką lakinį. Gal gerai būtų?

as imciau dramblio kaulo ar kaip pavadint prie auksines sukneles, o juodus imciua, jei kazkoks elementas aprangoj bus juodas - ar skraiste, ar sverkelis, sege kokia arba dailus rankinukas ax.gif nu cia mano asmenine nuomone, i stilaius konsultantus nepretenduoju 4u.gif

QUOTE(agnieshka @ 2008 07 11, 15:15)
Manau, kad juodi bateliai tikrai nesipjaus (arba net ir balti, jei suknelė ilga nelabai jie ir matysis) . Aš jau kuris laikas su batu paieškom vargstu, šiandien vos "Danijoj" vienų basučių nenusipirkau, bet kadangi jos buvo purkštos jau bestovint dažai eina  doh.gif Bet va su rankinuku nežinau ar jis bus reikalingas, nors gal kaip kas mėgsta. Aš tai tikrai tokio daikto neimsiu, nes puokštę reiks nešiotis, o ir šiaip visokio juk svočiutei lakstymo tai tik maišys jis man ir nežinosiu kur kišt. Bet kaip sakoma, jei stilius reikalauja ko gi dėl jo nepadarysi  biggrin.gif

as rankine imciau - esu linkusi apsidrausti visiems gyvenimo atvejams, tai man reiks ir pleistriuku (avdrug nuo lakstymo batukai prades trinti blink.gif ), gal kojine suplys, reiks lupdazio butinai rolleyes.gif as dar neprimatanti, tai be akiniu net pasirasyt zagse negalesiu lotuliukas.gif nu ir siaip, gal reiks kokiu uzrasiuku apie zaidimus gamtoj ar panasiai ax.gif tai tokia neypac didele rankine bandysiu paderitn prie aprangos ax.gif
Atsakyti
manau juodi nelabai tiks, nes pati išsinuomavau suknelę siuvinėta auksiniais ir rudais siūlais, o iš apačios tiulis dramblio spalvos išlenda tai man nesižiūrėjo juodi bateliai, galvojau ir balti netiks, bet užsidėjau baltus ir visai tinka... Ėjau net tris kartus matuotis suknelę, nes pradžioj labai ji man patiko poto galvoju gal gražesnę rasčiau, na įtampa daro savo... nemoku įkelti foto, parodyčiau jūsų teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 11, 13:49)

Žinai aš irgi eisiu su auksinę suknele. Tai pirkau basutes auksines irgi. Nu man nors per galvą daužyk, bet jau juodi prie auksinės tikrai ne kas. Nu gal balti ir nieko, bet schmoll.gif
Aš jau geriau išmesiu tas basutes, nusipirkau danijoj už 39lt negi gaila paskui bus biggrin.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 07 11, 18:56)
na įtampa daro savo... nemoku įkelti foto, parodyčiau jūsų teismui smile.gif

Atsiūsk man į iindre@yahoo.com ir įmesiu aš 4u.gif
Atsakyti
mano suknele su daug auksiniu akcentu ir svocia bus auksine thumbup.gif o pamerges bus zalsvos ir gelsvos....man atrodo bus labai grazu blush2.gif
Atsakyti