Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(ooo @ 2008 06 18, 13:41)
plaukai palaidi, bus pabanguoti (jie ilgi tamsus)
makiazas toks alia dieninis - vistik vasara, ryskioj saulej su ryskiu makiazu nelabai kaip atrodo  4u.gif  o temsta velai.
o vakare lupas paryskinsiu ryskesniu lupdaziu.
ir viskas  ax.gif

oi kaip pavydziu pas ka grazus banguoti ilgi plaukai..ir as taip noreciau susisukuoti, bet deja ne mano plaukams garbanos... verysad.gif
as puse kelsiu i virsu, puse bus palaidu, grifka turiu tai vat priekyje bus grifka...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:04)
oi kaip pavydziu pas ka grazus banguoti ilgi plaukai..ir as taip noreciau susisukuoti, bet deja ne mano plaukams garbanos...  verysad.gif
as puse kelsiu i virsu, puse bus palaidu, grifka turiu tai vat priekyje bus grifka...

nu mano tas banguotumas beveik nematomas, bet kirpykloj padarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 18, 14:05)
nu mano tas banguotumas beveik nematomas, bet kirpykloj padarys  mirksiukas.gif

kadangi turu grifka, labai jau netiks tas garbanuotumas....o taio noretus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:11)
kadangi turu grifka, labai jau netiks tas garbanuotumas....o taio noretus  verysad.gif

man garbanos netinka, o va toks lengvas banguotuvas, tai taip
http://www.evalongor...p...um=28&pos=5
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 18, 14:20)
man garbanos netinka, o va toks lengvas banguotuvas, tai taip
http://www.evalongor...p...um=28&pos=5

liabai tokios grazu!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:37)
liabai tokios grazu!

mano plauku ilgis ir spalva labai panasus, tai ir ieskojau realaus pvz. tai visai netycia sita uzmaciau biggrin.gif tik reik rast kirpeja uz 300 km, kuri man vestuviu diena ja padarytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 18, 16:20)

Man išvis Eva Longoria kad ir be makiažo ar susivėlus, labai seksuali moteris wub.gif

O aš tai norėčiau kažko biškį sukelto, ir per šoną kad nueitų kasa ilga ant peties, turiu plaukus gan netrumpus, bet ir priauginimui dar turiu, tai dar juos prisidėsiu.
O makiažo noriu ryškau, dūminio rolleyes.gif
Atsakyti
As ne svociute, bet irgi sukuosiuos kaip toj foto Eva Longoria ax.gif eisiu palaidais plaukais, susuktais tokiom lengom stambiom bangom... wub.gif
Atsakyti
merginos puoliau i nevilti...suknele svocios siaip ne taip radau.Super fantastiska,tik va basuciu prie jos nors su ziburiu ieskok. Niekur kauna nerandu elegantisku aukstu kulniuku basuciu,nu niekur. Merginos kur jus renkates avaline?
Atsakyti
Na kad Eva be makiazo susivelus seksuali, tai dirsciau priestarati. Baisi kai karas doh.gif biggrin.gif

katytee labai fainas tas daiktas i plaukus thumbup.gif ir zinok jei su grifkute tai pagarbanoti plaukai visai tinka... tikrai esu kazkur macius kad labai graziai atrode, eisiu paieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmelyne @ 2008 06 18, 21:27)
merginos puoliau i nevilti...suknele svocios siaip ne taip radau.Super fantastiska,tik va basuciu prie jos nors su ziburiu ieskok. Niekur kauna nerandu elegantisku aukstu kulniuku basuciu,nu niekur. Merginos kur jus renkates avaline?

as tai uzsieny nusipirkau geguze, bet dar neturiu sukneles, tai nezinau ar prie sukneles tiks doh.gif lotuliukas.gif
bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 18, 15:44)
Man išvis Eva Longoria kad ir be makiažo ar susivėlus, labai seksuali moteris wub.gif

O aš tai norėčiau kažko biškį sukelto, ir per šoną kad nueitų kasa ilga ant peties, turiu plaukus gan netrumpus, bet ir priauginimui dar turiu, tai dar juos prisidėsiu.
O makiažo noriu ryškau, dūminio rolleyes.gif

na ar be makiazo ji tokia grazi...nezinau..maciau kames irgi is ryto atsikele nelabai visada jau graziai atrodom...

as irgi vat labai megstu akip plaukai siek tiek ant sono ir ant peties nueina..tik vat man tai labai jau reik kad dadetu kasu mirksiukas.gif gaila mano kirpeja dekrete tai eisiu pas kita..na rekomendavo sake nebloga... tikiuso...
QUOTE(mmelyne @ 2008 06 18, 19:27)

as tai cia Londoen isigysiu, nes labai daug visokiu yra..ir dar ispardavimai prasideda si savaitgali ati is vis gerai thumbup.gif as tokias kaulo spalvos pirksiu...
kazkaip atrodo lietuva batu salis, bet kaip ko reik tai nei su ziburiu nerasi!
QUOTE(DKNight @ 2008 06 18, 20:15)
Na kad Eva be makiazo susivelus seksuali, tai dirsciau priestarati. Baisi kai karas  doh.gif  biggrin.gif

katytee labai fainas tas daiktas i plaukus  thumbup.gif ir zinok jei su grifkute tai pagarbanoti plaukai visai tinka... tikrai esu kazkur macius kad labai graziai atrode, eisiu paieskoti  biggrin.gif

lauksiu fotkes.. dekui 4u.gif kazkaip nesivaizduoju...grifka ir garbanos..nebent ja sonu sekt...bet kad ji tokia pilna girfka iki akiu....

bet jei garbanos ir bsu palaidi tai tas riekalas i galva tada jau nelabai!

o ir galvoju isileis per visa diena, nes susukuota aju busiu nuo 7 ryto! doh.gif
Atsakyti