QUOTE(convict @ 2008 06 18, 15:44)
Man išvis Eva Longoria kad ir be makiažo ar susivėlus, labai seksuali moteris
O aš tai norėčiau kažko biškį sukelto, ir per šoną kad nueitų kasa ilga ant peties, turiu plaukus gan netrumpus, bet ir priauginimui dar turiu, tai dar juos prisidėsiu.
O makiažo noriu ryškau, dūminio
na ar be makiazo ji tokia grazi...nezinau..maciau kames irgi is ryto atsikele nelabai visada jau graziai atrodom...
as irgi vat labai megstu akip plaukai siek tiek ant sono ir ant peties nueina..tik vat man tai labai jau reik kad dadetu kasu
gaila mano kirpeja dekrete tai eisiu pas kita..na rekomendavo sake nebloga... tikiuso...
QUOTE(mmelyne @ 2008 06 18, 19:27)
merginos puoliau i nevilti...suknele svocios siaip ne taip radau.Super fantastiska,tik va basuciu prie jos nors su ziburiu ieskok. Niekur kauna nerandu elegantisku aukstu kulniuku basuciu,nu niekur. Merginos kur jus renkates avaline?
as tai cia Londoen isigysiu, nes labai daug visokiu yra..ir dar ispardavimai prasideda si savaitgali ati is vis gerai
as tokias kaulo spalvos pirksiu...
kazkaip atrodo lietuva batu salis, bet kaip ko reik tai nei su ziburiu nerasi!
QUOTE(DKNight @ 2008 06 18, 20:15)
Na kad Eva be makiazo susivelus seksuali, tai dirsciau priestarati. Baisi kai karas
katytee labai fainas tas daiktas i plaukus
ir zinok jei su grifkute tai pagarbanoti plaukai visai tinka... tikrai esu kazkur macius kad labai graziai atrode, eisiu paieskoti
lauksiu fotkes.. dekui
kazkaip nesivaizduoju...grifka ir garbanos..nebent ja sonu sekt...bet kad ji tokia pilna girfka iki akiu....
bet jei garbanos ir bsu palaidi tai tas riekalas i galva tada jau nelabai!
o ir galvoju isileis per visa diena, nes susukuota aju busiu nuo 7 ryto!