DKNight is kur sits suknutes? Gal netycia is kokio salonu puslapio Lietuvoja istraukei? Man labai reikia tos zalios.
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 17, 13:58)
DKNight is kur sits suknutes? Gal netycia is kokio salonu puslapio Lietuvoja istraukei? Man labai reikia tos zalios.
http://www.jovaniprom.com
kaip supratau is cia
varau ieskot
radau prie info, kur nusipirkt va ka
Name Address City St Zip Phone
BIRUTE MILIELZE BARSAUSKO 51-10 KAUNAS 50381 37068610810
ELESNA UKMERGES 198-40 VILNIUS 07169 37052482579
Mačiau apie juodą spalvą diskutavot, na man tai juoda gražu labai, ir visom moterim tinka.
Aš žinojau jeigu nerasiu to ko norėjau(ir ačiū dievui radau) busiu tik juoda suknelę, juk klasiką gažiausia, o ir svočiai labai tinkama spalva.
Aš žinojau jeigu nerasiu to ko norėjau(ir ačiū dievui radau) busiu tik juoda suknelę, juk klasiką gažiausia, o ir svočiai labai tinkama spalva.
o ka manot apie tokia ne juoda bet labai tamsiai pilka suknele su ali svelniai auksiniais apskritimukais, bet neilga - zemaiu keliu
dar nezianu kokia suknele jaunoji issirinks, bet is principo sueitu ar ne? vestuves bus nedideles, tik patys artimaiusis zmones, o oficialiu pirsliu nebus, tik liudininkai, kurie biski vakare prie stalo kitus paragins, biski pasneket ir t.t.
dar nezianu kokia suknele jaunoji issirinks, bet is principo sueitu ar ne? vestuves bus nedideles, tik patys artimaiusis zmones, o oficialiu pirsliu nebus, tik liudininkai, kurie biski vakare prie stalo kitus paragins, biski pasneket ir t.t.
Manau viskas turi dėrėti tarpusavyje, jeigu tik tinka ir jautiesi pati gerai, tai pats geriausias variantas
QUOTE(plyta @ 2008 06 16, 17:58)
nu siaip tai visai ne kokia ta sukne, bet geriau nei tos kur tortines pustos rauktos blizgancios!
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 16, 19:55)
Gla pirslienei ir tinka, tik ji ne mano skonio, nuosirdziai manau, kad FASONAS is mados isejes ir spalva
fasonas fasonu, siaip tai gan klasikinis fasonas ir kaip kuriems zmonems toks tinka! aisku spalva kitokia galetu buti...ir tie pasiuvinejimai, geles...
QUOTE(DKNight @ 2008 06 16, 21:31)
as jei buciau svocia pati, tai eiciau su tokiomis...
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli..
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli..
grazios tos suknes kur idejai, man ta zalia ir ta juoda su rutuliukais patiko!
as vat siutis nemegstu, nebent galiu pasimatuotita daikta, paziureti kaip atrodo ir tada tegu siuna, bet jei randi pasimatuot tai koks tikslas siutis?
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 10:54)
pupuliukas27, na juk yra skirtingu tipu vestuves. Nebutinai vasaros viduryje, vidurdieni, nebutinai turi buti karsta ir vestuves gali vykti tokioje aplinkoje kur tokia suknele butu pats tas, o su margumynais gelem galima ir labai prasauti
as irgi uz juoda spalva! as manau ji tinka visur!
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 12:18)
http://www.jovaniprom.com
kaip supratau is cia
varau ieskot
kaip supratau is cia
varau ieskot
deja pas Birute kaune tokiu sukniu tikrai nera, yra kelios is to puslapio bet tikrai ne tos graziosios idetos auksciaU..O zinau nes ten mano jaunoji nuomavos sukne, pamergiu nuomavom..ir vat tokiu tikrai nebuvo nes iskodama sau ale svocios suknes, tai tokiu tikrai nebuvo! bet siaip pas Birute yra neblogu suknuciu, tik kaip kurie dydziai labai jau maazi...S ir M labai daug...o sako netinka tai pasiusim,..nu kad tik nepasiutu tokiu...
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 12:33)
o ka manot apie tokia ne juoda bet labai tamsiai pilka suknele su ali svelniai auksiniais apskritimukais, bet neilga - zemaiu keliu
manau jei tau tinka ir patinka ir ner didelio pulko ar kazko, tai tikrai tiks!
va dar man kurios nieko, tik ta balta galetu buti kitokios spalvos, a
na ne tai kad galetyu, bet jau svociai nei per kur su tokia spalva ar netgi pamergei ar sveciui ta diena manau balta yra UZDRAUSTA
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 12:54)
pupuliukas27, na juk yra skirtingu tipu vestuves. Nebutinai vasaros viduryje, vidurdieni, nebutinai turi buti karsta ir vestuves gali vykti tokioje aplinkoje kur tokia suknele butu pats tas, o su margumynais gelem galima ir labai prasauti
Nu tai ka cia kartoji, as irgi uz juoda spalva bent vesiu oru....
betgi dabar arteja vasarinis vestuviu bumas, apie tai lyg ir plepam
nu man kartais ne tik juoda aki rezia, ziauru buna ziuret kai per karscius tortais pasipuosia, arba sukniu medziaga buna is storo audinio.Kad , kaip ir ta bordo su baltu.....nu ji man visai nevasarine :mm
pupuliukas27 as nekalbejau TIK apie vasaros sezona, todel ir idejau sukneles skirtingu spalvu ir modeliu. Parasiau, jei apskritai buciau svocia ka deveciau. Cia lankosi ir tos, kuriu vestuves bus spalio-lapkricio menesi, taip kad nereikia cia uzsiciklinti ties ta viena suknele. O juodu buna ir labai plonyciu vasariniu sukneliu. Nereiskia juk, kad jei jau vasara, tai viskas, juoda spalva atrodys kaip purvina. O dar Lt tokios vasaros tai kad ka zinau. Keletas savaiciu karstu.
katyteee, as pas Birute salone pernai savo vestuvems ziurinejau pamergems sukneles ir sau vestuvine ir antrai dienai, tai ji sake, kad galima tariantis uzsakyti bet kuria suknele is jovani.com Tik aisku jei jai ji patiks ir bus paklausi keleta ten turejo, rode...bet visos buvo is senesniu kolekciju...o nuomos kaina prasideda nuo 400-500 lt
katyteee, as pas Birute salone pernai savo vestuvems ziurinejau pamergems sukneles ir sau vestuvine ir antrai dienai, tai ji sake, kad galima tariantis uzsakyti bet kuria suknele is jovani.com Tik aisku jei jai ji patiks ir bus paklausi keleta ten turejo, rode...bet visos buvo is senesniu kolekciju...o nuomos kaina prasideda nuo 400-500 lt
Mano svocia siuvasi silkine,pilkai melsva suknele, kaip ji pati sako sabalo spalvos su prigesinta rozine detale, man rodos gele bus is to prigesinto rozinio audinio, suknia ilga, be giliu iskirpciu jokiu, be rankoviu, is tiek kiek ji pasakojo manau atrodys super ir siap graziam zmogui viskas tinka
O svočiutės, ką per šukuosenas darysit, ir makiažus?
Aš tai norėčiau ryškaus, dumo afekto akim
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 17:25)
tai vat ir esme tame kad kaip parodai sukne kuri tau patinka, jie sako tokios nepopuliarios, na bet as patenkinta savo pasirinkimu..beje pamergems irgi patiko tos suknes kur mes visos busim pasipuose
na zinai jei grazi sukne ne tokia beda ir tuos 400-500lt sumoketi, bet vat kad daznai kaina neatitinka suknios grozio arba galgeriau sakyti mano skonio
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 17, 18:57)
Mano svocia siuvasi silkine,pilkai melsva suknele, kaip ji pati sako sabalo spalvos su prigesinta rozine detale, man rodos gele bus is to prigesinto rozinio audinio, suknia ilga, be giliu iskirpciu jokiu, be rankoviu, is tiek kiek ji pasakojo manau atrodys super ir siap graziam zmogui viskas tinka
siaip tai labai graziai skamba!
QUOTE(convict @ 2008 06 18, 13:18)
as daraus ir sukuosena ir makiaza, jis butent ir bus duminis..as per naujsu pasibandziau tokia visaziste, tai laibai neblogai gavos!
sukuosena nezinau dar kokia darysiu bet vat ka noriu i plaukus segtis
QUOTE(convict @ 2008 06 18, 15:18)
plaukai palaidi, bus pabanguoti (jie ilgi tamsus)
makiazas toks alia dieninis - vistik vasara, ryskioj saulej su ryskiu makiazu nelabai kaip atrodo o temsta velai.
o vakare lupas paryskinsiu ryskesniu lupdaziu.
ir viskas