Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

user posted image

o sakikit ar tokys rubas svociai tinkamas??? g.gif g.gif
Atsakyti
Plyta, tinkama, bet man jau taip klaikai atgyvenus atrodo ta bordo spalva doh.gif

O aš pagaliau radau savo svajonių suknelę, radau, tokią kaip ir auksinę -žalvarinę, ir iš po apačios išsimuša kaip žalsva ar melsva spalva wub.gif džiaugiuosi kad pagaliau radau kaune ko eiškojau, kad nereikėjo trenktis į kitus miestus.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2008 06 16, 19:58)
user posted image

o sakikit ar tokys rubas svociai tinkamas??? g.gif  g.gif

Gla pirslienei ir tinka, tik ji ne mano skonio, nuosirdziai manau, kad FASONAS is mados isejes ir spalva blink.gif blink.gif

Gal turi kitu variantu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 19:14)
Plyta, tinkama, bet man jau taip klaikai atgyvenus atrodo ta bordo spalva doh.gif

O aš pagaliau radau savo svajonių suknelę, radau, tokią kaip ir auksinę -žalvarinę, ir iš po apačios išsimuša kaip žalsva ar melsva spalva wub.gif  džiaugiuosi kad pagaliau radau kaune ko eiškojau, kad nereikėjo trenktis į kitus miestus.

dziaugiuosi kad radai ko norejai thumbup.gif

QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 16, 20:55)
Gla pirslienei ir tinka, tik ji ne mano skonio, nuosirdziai manau, kad FASONAS is mados isejes ir spalva blink.gif  blink.gif

Gal turi kitu variantu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

niu tai kad jaunoji labai graziai prase tokios spalvos tai ir sukinu makause kaip cia uzsredyti doh.gif nezinau nei ka mastyti nei ka ieskoti doh.gif eisiu dar ziurinetis, man is visokiu ale bordiniu sita tokia labaiusiai prie sirdies nes kitos is vis klaikios be gyvybes doh.gif

aciu mielosios uz nuomones thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oj ne ne... man tai ji net negrazi, bet nu tragiskai negrazi... unsure.gif nesupyk tik, bet toks vaizdas kad is Burda zurnalo istraukta... g.gif
as jei buciau svocia pati, tai eiciau su tokiomis...
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli.. smile.gif
Atsakyti
jo graziu tu cia suknenku pridejai wub.gif eisiu dar ieskoti maz ka rasiu gerai kad jusu nuomones paklausiau kai vel ka atkasiu savo figurai tinkamo pasirodysiu ir lauksiu nuosirdziu komentaru thumbup.gif
as norejau pirktis gatava bet dar ziuresiu ka daryti ar siutis ar pirkti pasieskojus kazka gatavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 16 birželio 2008 - 22:35
QUOTE(DKNight @ 2008 06 16, 23:31)
oj ne ne... man tai ji net negrazi, bet nu tragiskai negrazi... unsure.gif  nesupyk tik, bet toks vaizdas kad is Burda zurnalo istraukta... g.gif
as jei buciau svocia pati, tai eiciau su tokiomis...
Papildyta:
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli.. smile.gif

Zalia tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:25)
Zalia tai super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif man tai patiktų tik žaliai vilkinčios merinos figūra. gražios, bet deja man netiktų blush2.gif
Atsakyti
As tai siutis pradejau, ir dabar neramu darosi, koks bus galutinis variantas g.gif

Tikiuosi nereiks paskui paskubomis nuomotis schmoll.gif

vakar net uzmigti sunku buvo, vestuves arteja, o tiek darbu liko
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:25)
Zalia tai super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O juoda vasarai tai ne tik, kad negrazi(kalbu butent apie cia pateikta sukne), bet tragiska.pagalvoju apie save su tokia, tai net nupurto schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupuliukas27: 17 birželio 2008 - 08:32
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:34)
As tai siutis pradejau, ir dabar neramu darosi, koks bus galutinis variantas g.gif

Tikiuosi nereiks paskui paskubomis nuomotis schmoll.gif

vakar net uzmigti sunku buvo, vestuves arteja, o tiek darbu liko
Papildyta:
O juoda vasarai tai ne tik, kad negrazi(kalbu butent apie cia pateikta sukne), bet tragiska.pagalvoju apie save su tokia, tai net nupurto schmoll.gif  schmoll.gif

O man tai ta juoda labai stilinga ir graži suknelė. O dėl spalvos tai juoda niekada nemirštanti klasika ir nematau jokios blogybės jei taip būtų puošiamasi per vestuves. Pati savo liudininkės paprašiau, kad puoštusi juodai, nes jai labai tinka ta spalva, o be to ir nuo žmodaus priklaauso. Mūsų liudininkė elegantiška moteris, tai jos tikrai neįsivaizduoju su raudona, mėlyna ar kokia kita ryškesne suknele, o tuo labiau su pūsta.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 06 17, 10:05)
O man tai ta juoda labai stilinga ir graži suknelė. O dėl spalvos tai juoda niekada nemirštanti klasika ir nematau jokios blogybės jei taip būtų puošiamasi per vestuves. Pati savo liudininkės paprašiau, kad puoštusi juodai, nes jai labai tinka ta spalva, o be to ir nuo žmodaus priklaauso. Mūsų liudininkė elegantiška moteris, tai jos tikrai neįsivaizduoju su raudona, mėlyna ar kokia kita ryškesne suknele, o tuo labiau su pūsta.

Nu tai cia kaip kam kas.As pati ziema is juodos neissivelku, o vasara, man reikia daug spalvu.....na juoda klasikine...visisskai sutinku, ir tikrai, vasaros naktis, juoda, kokteiline spalva irgi nieko pries, bet vasaros vidury, per pati karsti su tokia suknele, man nepatiktu, man iskart atrodo nesvariai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
pupuliukas27, na juk yra skirtingu tipu vestuves. Nebutinai vasaros viduryje, vidurdieni, nebutinai turi buti karsta ir vestuves gali vykti tokioje aplinkoje kur tokia suknele butu pats tas, o su margumynais gelem galima ir labai prasauti mirksiukas.gif
Atsakyti