o sakikit ar tokys rubas svociai tinkamas???
Plyta, tinkama, bet man jau taip klaikai atgyvenus atrodo ta bordo spalva
O aš pagaliau radau savo svajonių suknelę, radau, tokią kaip ir auksinę -žalvarinę, ir iš po apačios išsimuša kaip žalsva ar melsva spalva džiaugiuosi kad pagaliau radau kaune ko eiškojau, kad nereikėjo trenktis į kitus miestus.
O aš pagaliau radau savo svajonių suknelę, radau, tokią kaip ir auksinę -žalvarinę, ir iš po apačios išsimuša kaip žalsva ar melsva spalva džiaugiuosi kad pagaliau radau kaune ko eiškojau, kad nereikėjo trenktis į kitus miestus.
QUOTE(plyta @ 2008 06 16, 19:58)
Gla pirslienei ir tinka, tik ji ne mano skonio, nuosirdziai manau, kad FASONAS is mados isejes ir spalva
Gal turi kitu variantu
QUOTE(convict @ 2008 06 16, 19:14)
Plyta, tinkama, bet man jau taip klaikai atgyvenus atrodo ta bordo spalva
dziaugiuosi kad radai ko norejai
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 16, 20:55)
Gla pirslienei ir tinka, tik ji ne mano skonio, nuosirdziai manau, kad FASONAS is mados isejes ir spalva
Gal turi kitu variantu
Gal turi kitu variantu
niu tai kad jaunoji labai graziai prase tokios spalvos tai ir sukinu makause kaip cia uzsredyti nezinau nei ka mastyti nei ka ieskoti eisiu dar ziurinetis, man is visokiu ale bordiniu sita tokia labaiusiai prie sirdies nes kitos is vis klaikios be gyvybes
aciu mielosios uz nuomones
oj ne ne... man tai ji net negrazi, bet nu tragiskai negrazi... nesupyk tik, bet toks vaizdas kad is Burda zurnalo istraukta...
as jei buciau svocia pati, tai eiciau su tokiomis...
Papildyta:
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli..
Papildyta:
Plyta, bet juk bordo spalvos galima bet kuri modeliuka padaryti... ar tu sita suknele radai jau kazkokiame salone? Jei siusies tai juk svarbiausia issirinkti modeli..
jo graziu tu cia suknenku pridejai eisiu dar ieskoti maz ka rasiu gerai kad jusu nuomones paklausiau kai vel ka atkasiu savo figurai tinkamo pasirodysiu ir lauksiu nuosirdziu komentaru
as norejau pirktis gatava bet dar ziuresiu ka daryti ar siutis ar pirkti pasieskojus kazka gatavo
as norejau pirktis gatava bet dar ziuresiu ka daryti ar siutis ar pirkti pasieskojus kazka gatavo
QUOTE(DKNight @ 2008 06 16, 23:31)
oj ne ne... man tai ji net negrazi, bet nu tragiskai negrazi... nesupyk tik, bet toks vaizdas kad is Burda zurnalo istraukta...
Papildyta:
Papildyta:
Zalia tai super
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:25)
Zalia tai super
man tai patiktų tik žaliai vilkinčios merinos figūra. gražios, bet deja man netiktų
As tai siutis pradejau, ir dabar neramu darosi, koks bus galutinis variantas
Tikiuosi nereiks paskui paskubomis nuomotis
vakar net uzmigti sunku buvo, vestuves arteja, o tiek darbu liko
Papildyta:
O juoda vasarai tai ne tik, kad negrazi(kalbu butent apie cia pateikta sukne), bet tragiska.pagalvoju apie save su tokia, tai net nupurto
Papildyta:
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:25)
Zalia tai super
O juoda vasarai tai ne tik, kad negrazi(kalbu butent apie cia pateikta sukne), bet tragiska.pagalvoju apie save su tokia, tai net nupurto
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 17, 09:34)
As tai siutis pradejau, ir dabar neramu darosi, koks bus galutinis variantas
Papildyta:
Papildyta:
O man tai ta juoda labai stilinga ir graži suknelė. O dėl spalvos tai juoda niekada nemirštanti klasika ir nematau jokios blogybės jei taip būtų puošiamasi per vestuves. Pati savo liudininkės paprašiau, kad puoštusi juodai, nes jai labai tinka ta spalva, o be to ir nuo žmodaus priklaauso. Mūsų liudininkė elegantiška moteris, tai jos tikrai neįsivaizduoju su raudona, mėlyna ar kokia kita ryškesne suknele, o tuo labiau su pūsta.
QUOTE(Lars @ 2008 06 17, 10:05)
O man tai ta juoda labai stilinga ir graži suknelė. O dėl spalvos tai juoda niekada nemirštanti klasika ir nematau jokios blogybės jei taip būtų puošiamasi per vestuves. Pati savo liudininkės paprašiau, kad puoštusi juodai, nes jai labai tinka ta spalva, o be to ir nuo žmodaus priklaauso. Mūsų liudininkė elegantiška moteris, tai jos tikrai neįsivaizduoju su raudona, mėlyna ar kokia kita ryškesne suknele, o tuo labiau su pūsta.
Nu tai cia kaip kam kas.As pati ziema is juodos neissivelku, o vasara, man reikia daug spalvu.....na juoda klasikine...visisskai sutinku, ir tikrai, vasaros naktis, juoda, kokteiline spalva irgi nieko pries, bet vasaros vidury, per pati karsti su tokia suknele, man nepatiktu, man iskart atrodo nesvariai....