Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(viktory @ 2008 06 09, 21:32)
dar iš tos pačios kolekcijos....  biggrin.gif
Iš kokios kolekcijos, kur tokį grožį galima gauti? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2008 06 11, 20:03)
Iš kokios kolekcijos, kur tokį grožį galima gauti? console.gif

http://www.lafleur.l...se-luis-Novias/
net ir kainytes parasytos doh.gif jokios vilties nepalieka jomis pasipuosti verysad.gif
Atsakyti
na galvoju uzsuksiu paziureti kaip sekas puostis svocioms, pirslienems, liudininkems!

tik vat as vieno nesuprantu kodel svosio/pirslienes save labai skuba pasisedint su lae svocioms tinkamnciomis suknelemis...

iekojau ir as suknes sau...na mes tuo apciu metu iskojom ir jaunajai ir visam pulkui...ir kaip uzsimindavau kad as busiu liudininke ir noriu rengtis taip pat kaip pamerges..tai iskart salono darbuotojos puole itikineti akd as turiu issiskirti ir nesdavo sukneles...nu del kaip uriu tai nezinojau ar juotis ar verkt...o kitos kur dar atrode dar ale neblogos iskart 10 metu mane pasendindavo..nesakau kad esu kazkokia piemen, bet budama 29 nesirruosiu atrodyt per vestuves 39 vien del to kad busiu ale ta vadinama liudininke, o kam daugiau yprasta svocia!
na o kadangi nekarsim pirslio ir apseisim be visu tokiu labai jau tardiciniu reikalu todel visai nesigailiu kad atsodysiu taip pat kaip pamerges, na issikirsiu savo puokste is jaunuju ir tokiu ale anglisko stiliaus reikalu su plunksnom i galva!
siaip tai kiek ziurejus vestuviniu fotkiu, labi daug svociu nusiredo taip kad baisu ziureti! nepykit bet cia mano nuomone!

QUOTE(convict @ 2008 05 29, 08:34)
O sakykit, kokios spalvos suknelė labiausiai tiktų prie ryškiai ružavų-perreinančių į tamsiai ružuvą pamergių suknelių, ir prie jaunosios kurios suknelė bus šampaninė, su ružavom ir auksinėm detalėm g.gif
Raudoną jau manau per daug to viso raudonumo būtų, žalią, mėlyną ir t.t. labai turbūt iškristų iš konteksto, ar ne? O gal kaip tik nea
Na gal jus geriau įsivaizduojat šitą vaizdą?

na as manau visu pirma spalva kuria noretum puostis turetu tikti tau!
nu as su ruzacva kaip kaiulaite atroday ir alyvine visai netinka!
bet manau kokia tamsiai ruzava, ar alyvine ar bijunu spalvos visai tiktu!
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 05, 15:02)
Cia labai grazios sukneles. bet deja jos labai brangios
ir nuoma nuo 400 lt. Galima siutis...bet manau tai rizika

aha sitos dvi labai nieko! ziurejau ten tinklapai ju, tai kitos labai margos jau!
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 05, 15:35)
Noreciau suzinoti, ar yra svocios aprangos stereotipas?
Kai ejau i salonus del nuomos, tai darbuotojos neklause ko noriu, o nese suknias ir sake, va kurios tinka pirslienei...tipo turi solidziai atrodyt ir pan.

Tai ka svocia su trumpa sukne negali eit

as manau suknes kurias siulo svocioms lietuvos salonuose yra labai jau solidzios ir bet man dauguma tragiskos!

manau svocia turetu dereti prie jaunuju ir pulko ir spalva ir modeliu akzkiek!

o manau tokie pasakymai kaip solidziai atrodyti ir pan - visiska nesamone!!! atgyvenes reikalas. kam gi sendintis anksciau laiko!

QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 05, 16:41)
O del aprangos su jaunaja derinates......
Anksciau tai tokiu bajeriu nebuvo, kad sveciai prie seimininko drabuziu derintuju, bet dabar kai svieto pabaiga arteja lotuliukas.gif  smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai del rubu (ne)suderinamumo gali visa fiesta zlugti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o as manau turi siek tiek dereti!

anksciau daug ko nebuvo, o tokie pasikeistimai manau tik i gera!

QUOTE(Ramutuke @ 2008 06 09, 20:15)
Na jei svociai jau gerokai virs 30 metuku tai gal 
ojei svocia dar tik kokiu 26 m tai sijonai verti demesio
bet virsus tai

nemanau kad yra kazkokios amziaus ribos butent sietiems dviems modeliams. man atrodo jauna mergina kaip tik siek tiek sendintu!

o beje kam gerokai virs 30 nemanau kad jau irgi turetu save priskirt prie senuju rato..na nebent taip jauciasi zmogus!
QUOTE(Nijoliux @ 2008 06 11, 13:07)

Norėjau paklaust, ar kaip einate ieškoti suknutės per drabužių nuomas, tai sakotės, kad būtent piršlienei ieškot? Nes mane viena draugė paprotino, kad geriau sakyt, jog pamergei ar šiaip kokiai progai tipo ieškai, nes kai pasakai, kad piršlienei, tai ir kainą iš kart kitą sako 

sakyk kad eisi i vestuves kaip liudininke! tai gal neatnes labai jau bobisku! paprasyk kad parodytu ir is pamergiu serijos ka nors, nes ir is tu buan labai fainu suknuciu! arba jei visos suknes sukabintos, kur jau daugumoje taip, pati viska perziuret gali!

nemanau kad kainoje esme!
Atsakyti
Aciu tau,katyte,uz visada issamius atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik va noreciau papriestarauti, na nenoriu priekaistaut,tik tiesiog issakyti savo nuomone ar pozicija svocios aprangos klausimu.
Manau,pirslienei, kaip irliudininkei visiskai nedera rengtis pamergiu suknelem.Ypac,jei cvocia vadovauja linksmybiu per vestuves paradui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 13, 10:04)
Aciu tau,katyte,uz visada issamius atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik va noreciau papriestarauti, na nenoriu priekaistaut,tik tiesiog issakyti savo nuomone ar pozicija svocios aprangos klausimu.
Manau,pirslienei, kaip irliudininkei visiskai nedera rengtis pamergiu suknelem.Ypac,jei cvocia vadovauja linksmybiu per vestuves paradui. mirksiukas.gif

na kiekvienas zmogus turi teise i savo nuomone!

as kad ir norejau issikirti bet neisejo, o ir visai del to nepergyvenu, man kazkaip netrukdo kad as neissiskirsiu! be to kad net suknios tokios neradau kad man tiktu! nes as labai norejau kad spalva arba modelis butu panasi i pamergiu, ir jei issiskirsiu kad labai nedaug, bet niekur niekas normalaus neturejo, sakau kaip istraukdavo svocioms sukne tai nors griuk is koto!
Atsakyti
Mano nuomone, svocia turi skirtis nuo pamergiu. Turi buti puosnesne, elegantiskesne, ryskesne.

Va, as svocia per sese vestuves. (Pamerges buvo gelvos visos)

user posted image
Atsakyti
labai grazi suknia! viskas gerai, tik vat manau nelabai derinos pri pamergiu sukniu stiliaus, nes jos tokios vasariskos lengvos buvo, o tavo tokia gan sakyciau sunki, prabangi...
mano nuomone, pulkas, jauniej, pirlsiai turetu dereti tarpusavyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 13 birželio 2008 - 16:24
Veidelis gražus, bet suknelė schmoll.gif
Atsakyti
[quote=agnieshka,2008 06 12, 09:36]
http://www.lafleur.l...se-luis-Novias/
net ir kainytes parasytos doh.gif jokios vilties nepalieka jomis pasipuosti verysad.gif
Ohooo blink.gif brangoka kaip vienam vakarui doh.gif reiks ko kukliau pasiieškoti..
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2008 06 13, 17:12)
Mano nuomone, svocia turi skirtis nuo pamergiu. Turi buti puosnesne, elegantiskesne, ryskesne.

Va, as svocia per sese vestuves. (Pamerges buvo gelvos visos)

user posted image

Super atrodei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Kai pamaciau, maniau,kad is zurnalo bigsmile.gif bigsmile.gif
Pritariu tavo nuomonei, del svocios aprangos smile.gif
Atsakyti
svistute, laaaabai graziai atrodei! Suknyte nuostabiai tau tiko! Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu. Malonu girdeti.
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 13, 17:20)
labai grazi suknia! viskas gerai, tik vat manau nelabai derinos pri pamergiu sukniu stiliaus, nes jos tokios vasariskos lengvos buvo, o tavo tokia gan sakyciau sunki, prabangi...
mano nuomone, pulkas, jauniej, pirlsiai turetu dereti tarpusavyje...

is tiesu l. sunku jau visiskai suderinti suknes. As ir taip vazinejau visur po nuomas kartu su sese, issimatavau kruvas pamergiu sukneliu (kad sesei butu lengviau rinktis), kruvas proginiu apziurejau. Kai nereikia - atrodo ju pilna. O siaip tai man asmeniskai jau labai atsibode visos su korsetais, taftos glamzytais sijonais, rozem prisegtom ir pan. O kaip taisykle, visos nuomininkes iskart tokias pradeda svociai siulyti. Norejos kazko kartu ir naujesnio, jaunatviskesnio. Juolab kad pries pora metu buvau jau svocia. Tai man ziauriausia buvo, kad sykart kaip ir pries du metus, kai kurie nuomos punktai tas pacias sukneles siule svociai blink.gif (na jos turbut persiutos per nauja, bet modelis, spalva identiskos doh.gif )
As tik ziurejau, kad labai jau nesipjautu spalviskai.Norint taip idealiai suderint viska, reikia siutis tam paciam salone, kur pamergiu sukneles. Va, buvau praeita savaite vestuvese, tai pamerges buvo zalios sodriai, o svocia - ryskiai geltona, su tokios pat zalios medziagos storu bantu aplink liemeni ir zalios spalvos aksesuarais. Atrode labai graziai.
Atsakyti