Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

parodyciau pamergiu suknutes, bet nemoku nuotraukos ikelt unsure.gif
Nu zodziu jos ilgos ir aksines, o mano bus raudona su aukso detalem
Papildyta:
O del aprangos su jaunaja derinates......
Anksciau tai tokiu bajeriu nebuvo, kad sveciai prie seimininko drabuziu derintuju, bet dabar kai svieto pabaiga arteja lotuliukas.gif smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai del rubu (ne)suderinamumo gali visa fiesta zlugti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 11:13)
va man visai nieko būtų jei svočia taip pasipuoštų... smile.gif

Na jei svociai jau gerokai virs 30 metuku tai gal g.gif
ojei svocia dar tik kokiu 26 m tai sijonai verti demesio
bet virsus tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2008 06 09, 22:15)
Na jei svociai jau gerokai virs 30 metuku tai gal  g.gif
ojei svocia dar tik kokiu 26 m tai sijonai verti demesio
bet virsus tai  schmoll.gif

Nu cia manau ne nuo amziaus, o nuo skonio ir gyvenimo budo priklauso mirksiukas.gif
Tik kazkaip man sios suknutes ne vasarai tongue.gif
Atsakyti
dar iš tos pačios kolekcijos.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 09, 22:32)
dar iš tos pačios kolekcijos....  biggrin.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
KOKYBE, GROZIS, ELEGANCIJA, IR UZ VISA TAI GERI PINIGAI biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
tEN AS DAR TOKIA TRUPUTI VIOLETINE MACIAU...JI MAN GRAZIAUSIA, GAL GALI PRIMINTI ADRESIUKA
Atsakyti
Aš tai nusprendžiau kad noriu kažkokios auskinė suknelės, manau iš konteksto neiškrisiu, o ir prie visų ir pulko ir jaunosios prisiderinsiu rolleyes.gif
Tik va bėda kur man ją gaut, čia vienas mano mylimas salonas turi gaut naujų suknelių, tai sakė lyg ir bus auksinių, o jeigu ne tai pasiūs, bet ar spės per porą mėnesių? g.gif
Norėčiau su atvira krutine, bet pilvu ir klubai kaip nors prislėpti, nes yra ką slėpt tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 09, 22:57)
Aš tai nusprendžiau kad noriu kažkokios auskinė suknelės, manau iš konteksto neiškrisiu, o ir prie visų ir pulko ir jaunosios prisiderinsiu rolleyes.gif
Tik va bėda kur man ją gaut, čia vienas mano mylimas salonas turi gaut naujų suknelių, tai sakė lyg ir bus auksinių, o jeigu ne tai pasiūs, bet ar spės per porą mėnesių? g.gif
Norėčiau su atvira krutine, bet pilvu ir klubai kaip nors prislėpti, nes yra ką slėpt tikrai blush2.gif

Viska jos suspes...mirksiukas.gif
O kodel pas siuveja nesisiuni.....Juk gali igiventinti savo svajone ir finansiskai apsimokiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas27 @ 2008 06 10, 11:37)
Viska jos suspes...mirksiukas.gif
O kodel pas siuveja nesisiuni.....Juk gali igiventinti savo svajone ir finansiskai apsimokiau mirksiukas.gif

Net neįsivaizduoju kur ieškoti siūvėjos blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 10, 12:18)
Net neįsivaizduoju kur ieškoti siūvėjos blush2.gif  verysad.gif

Internete, per drauges, koleges, bendramoksles rolleyes.gif .
As is Vilniaus, bet siusiuos Birstone, ten turiu patikima ir tiek
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklaust, ar kaip einate ieškoti suknutės per drabužių nuomas, tai sakotės, kad būtent piršlienei ieškot? Nes mane viena draugė paprotino, kad geriau sakyt, jog pamergei ar šiaip kokiai progai tipo ieškai, nes kai pasakai, kad piršlienei, tai ir kainą iš kart kitą sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 06 11, 15:07)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklaust, ar kaip einate ieškoti suknutės per drabužių nuomas, tai sakotės, kad būtent piršlienei ieškot? Nes mane viena draugė paprotino, kad geriau sakyt, jog pamergei ar šiaip kokiai progai tipo ieškai, nes kai pasakai, kad piršlienei, tai ir kainą iš kart kitą sako  g.gif

bent jau tame salone, kur aš nuomuojuosi tai kaina priklauso nuo suknelės, o ne kam ieškai.
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 06 11, 15:07)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklaust, ar kaip einate ieškoti suknutės per drabužių nuomas, tai sakotės, kad būtent piršlienei ieškot? Nes mane viena draugė paprotino, kad geriau sakyt, jog pamergei ar šiaip kokiai progai tipo ieškai, nes kai pasakai, kad piršlienei, tai ir kainą iš kart kitą sako  g.gif

Man, kai pasakiau, kad pirsliausiu, siule solidesnes sukneles.... doh.gif man l.nepatiko.
Todel kviesciau nesakyti kam...........tiesiog issirinkti kas patinka tau mirksiukas.gif
Atsakyti