Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(convict @ 2008 05 29, 10:34)
O sakykit, kokios spalvos suknelė labiausiai tiktų prie ryškiai ružavų-perreinančių į tamsiai ružuvą pamergių suknelių, ir prie jaunosios kurios suknelė bus šampaninė, su ružavom ir auksinėm detalėm g.gif
Raudoną jau manau per daug to viso raudonumo būtų, žalią, mėlyną ir t.t. labai turbūt iškristų iš konteksto, ar ne? O gal kaip tik nea g.gif
Na gal jus geriau įsivaizduojat šitą vaizdą?

Man gražiai atrodytų bordinė, galbūt dar kokia sidabrinė į pilkumą labiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2007 07 18, 17:17)
nebutinai raudona... juk tam ir yra derinamasi prie pamergiu sukneliu...mano svocia nusiziurejo kazkokia juoda su raudonu...nors ir ne i tema bet ten nepaaiskinsi jai blink.gif  rolleyes.gif
sita nieko...user posted imageuser posted image

Ech kaip grazu, vat ir as kazko panasaus noriu bet niekur nerandu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
O sakykit, kokios spalvos suknelė labiausiai tiktų prie ryškiai ružavų-perreinančių į tamsiai ružuvą pamergių suknelių, ir prie jaunosios kurios suknelė bus šampaninė, su ružavom ir auksinėm detalėm g.gif
Raudoną jau manau per daug to viso raudonumo būtų, žalią, mėlyną ir t.t. labai turbūt iškristų iš konteksto, ar ne? O gal kaip tik nea g.gif

Manau, kad turetu dereti kokia nors slyvos spalvos, sodri violetine ar kazkokio panasaus atspalvio...
Atsakyti

]
As deciausi raudona su aukso dekoru ar auksiniais papuosalais...Kaip mano mirksiukas.gif mirksiukas.gif (nu patariu, kas man grazu) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Kaip smagu, kad yra tokia tema...
Atsakyti
va man visai nieko būtų jei svočia taip pasipuoštų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 10:13)

1 SUPER !!!!
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 10:13)

Cia labai grazios sukneles. bet deja jos labai brangios unsure.gif unsure.gif
ir nuoma nuo 400 lt. Galima siutis...bet manau tai rizika g.gif
Atsakyti
kad brangios tai jo... kaip sakant įdėjau tik šiaip, kad palyginti, bet jokiu būdu neliepiu čia visom pulti jų pirkti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=viktory,2008 06 05, 17:04]
kad brangios tai jo... kaip sakant įdėjau tik šiaip, kad palyginti, bet jokiu būdu neliepiu čia visom pulti jų pirkti biggrin.gif 4u.gif
[/quot

Noreciau suzinoti, ar yra svocios aprangos stereotipas? g.gif g.gif g.gif
Kai ejau i salonus del nuomos, tai darbuotojos neklause ko noriu, o nese suknias ir sake, va kurios tinka pirslienei...tipo turi solidziai atrodyt ir pan. biggrin.gif biggrin.gif .

Tai ka svocia su trumpa sukne negali eit doh.gif doh.gif

Atsakyti
aš jaučiu kad gali, o kodėl gi ne... juk nebūtina šluoti žemes...ilgom sukniom..chi chi.. biggrin.gif
Atsakyti
Bet gera cia mintis(su zemes slavimu)...Tik gal reiketu jaunosios atsiklaus...
visas pulkas su ilgom o pirsliene(ne tokia jau sena 27 m.) su trumpa....
nu leskuciu neversiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tokia klsikine vos zemiau keliu kaip tik man mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
superines sukneles, super, net kvapa ateme biggrin.gif
Atsakyti