Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

cool.gif mano ponulis bus baltais marškinukais, gal tik kaklaraištį paderinsim
prie mano suknelės ir psio...
Atsakyti
Mano bus panasiai tokio modelio, tik surisimas per kakla, korsetas suvarstomas nugaroje, neblizganti ir spalvyte prigesinta nerekianti svelniai raudona. ax.gif Esu is tu didesniu, bet visai greitai issirinkau. ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 08 17, 15:48)
cool.gif mano ponulis bus baltais marškinukais, gal tik kaklaraištį paderinsim
prie mano suknelės ir psio...

4u.gif as irgi taip galvoju, tik siandien ejau nusifotkint suknele, nes spalva tokia idomi...lyg persikas, bet auksinis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 08 17, 10:41)
norejau paklausti,o pirsliai marskinius derina pie jusu sukneliu ar rengiasi baltus. smile.gif nezinom ka daryt g.gif

O mes derinome. Kadangi mano suknele ruzava (3 atspalviu), tai pirslio marskiniai svelniai roziniai, kaklaraistis tip top mano sukneles spalvos (kaip ir gelytes). Pats kostiumas juodas. O ir pats pirslelis tamsus. Zodziu, turetume graziai ziuretis, nes kazkada draugu vestuvese panasu sposa su zalia spalva dareme. Man - labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
mano piršlienė (nes pas mus svočios nebuvo) buvo man labai graži. jos suknelė buvo orginaliir niekur aš tokios nemačius. megzta. dangaus spalvos. labai labai grazi, kaip voratinklis tokia. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif mano piršlienės suknelė.
Atsakyti
pirslienei turiu grazia raudona suknute perduot, gal atsiras norinciu?/:)
Papildyta:
http://www.failas.lt...;folder_id=1390
cia galima paziuret suknute
Atsakyti
nenoreciau vadovauti svociai bet jau tik ne raudona spalva, tiesiog nepakesciau
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 01 31, 09:33)
nenoreciau vadovauti svociai bet jau tik ne raudona spalva, tiesiog nepakesciau

Pati buvau svočia, nors sau sakiau, kad su raudona suknele nebūsiu, vis dėlto buvau su raudona ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu. O šiaip bet kuri jaunoji gali subtiliai užsiminti svočiai, kokią tikisi ją matyti. Kita vertus, jaunosios rūpestis pačiai pasipuošti, ir jeigu ji neturi vizijos kaip atrodys jos svočia ir pamergės (leidžia joms pačioms rinktis sukneles), belieka pasikliauti kito žmogaus skoniu ir pasirinkimu. smile.gif
Atsakyti
O sakykit, kokios spalvos suknelė labiausiai tiktų prie ryškiai ružavų-perreinančių į tamsiai ružuvą pamergių suknelių, ir prie jaunosios kurios suknelė bus šampaninė, su ružavom ir auksinėm detalėm g.gif
Raudoną jau manau per daug to viso raudonumo būtų, žalią, mėlyną ir t.t. labai turbūt iškristų iš konteksto, ar ne? O gal kaip tik nea g.gif
Na gal jus geriau įsivaizduojat šitą vaizdą?
Atsakyti
man nereali balta su juodu, fantastiska thumbup.gif atrodei wub.gif
Atsakyti
Aciu labai smile.gif
Atsakyti