Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

[quote=Daila,2007 07 23, 10:15]
sveikute , tu taip stipriai nepergyvenk.Pabandyk nueiti i keleta nuomos punktu ir visai nebijok, o jei tikrai nieko nerasi tai bandyk bazeje, o juk visada yra iseitis pasisiuti. Tu taip pergyveni, tai koks is tikruju tavo dydis, nes as esu pati stamboka, bet radau issinuomuoti.
Papildyta:

doh.gif man reikia tikrai didelio (54) dydžio.
Abejoju, ar tokias iš viso siuva verysad.gif
Atsakyti
Digute, mano mamos ugis - 1.59, sveria apie 88-90 kg., nezinau, koks tiksliai jos dydis, bet ji rado tikrai grazu kostiumeli - suknute su mazytem rankovytem, suknele iliemenuota, i apacia isplateja ir svarkelis, toks patrumpintom siek tiek platejanciom rankovem. ai, dar ir salis buvo. tikrai atrodo graziai, ne "bobiskai"
, kaip paprastai siuvama stambesnems moterims.
pirko Rietavo turguj, Zemaitijoj. jei ten rado, tai kauno bazese ar Gariunuose tikrai rastum kazka tinkamo.
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 23, 10:56)
Digute, mano mamos ugis - 1.59, sveria apie 88-90 kg., nezinau, koks tiksliai jos dydis, bet ji rado tikrai grazu kostiumeli - suknute su mazytem rankovytem, suknele iliemenuota, i apacia isplateja ir svarkelis, toks patrumpintom siek tiek platejanciom rankovem. ai, dar ir salis buvo. tikrai atrodo graziai, ne "bobiskai"
pirko Rietavo turguj, Zemaitijoj. jei ten rado, tai kauno bazese ar Gariunuose tikrai rastum kazka tinkamo.

Oi, ačiū visoms už padrasinimą notworthy.gif
Nuo rytojaus pradėsiu šturmą, jeigu kam įdomu, raportuosiu apie
suknelės, tinkamos svočiai, paieškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 07 23, 11:17)
Oi, ačiū visoms už padrasinimą notworthy.gif
Nuo rytojaus pradėsiu šturmą, jeigu kam įdomu, raportuosiu apie
suknelės, tinkamos svočiai, paieškas smile.gif

butinai informuok. o as nerandu antrai dienai nieko, jei ka uzmatysi sauk garsiai, mano dydis siek tiek mazesnis, turiu tik juodas kelnes bet jokios bliuskos nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 18, 16:17)
nebutinai raudona... juk tam ir yra derinamasi prie pamergiu sukneliu...mano svocia nusiziurejo kazkokia juoda su raudonu...nors ir ne i tema bet ten nepaaiskinsi jai blink.gif  rolleyes.gif
sita nieko...user posted image

kur galima tokia rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 07 21, 18:12)
Mielosios buvusios ir būsimos svočiutės, SOS!!! frusty.gif  help.gif

Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais  doh.gif Prašo, kad mes "gelbėtume" 4u.gif ...negalim atsakyt...

Viskas būtų gerai, jei ne klausimas, kuo apsirengti g.gif
Esu stambi, jaučiu turėsiu daug bėdų dėl suknelės...o liko tik mėnuo iki šventės...

Būkit geros, gal kuri žinot, matėt, nuomavotės (gal jūsų draugė ir pan.), kuriame salone KAUNE turi didesnių (na gerai, didelių blush2.gif ) dydžių proginių suknelių? Ar šansų jokių? verysad.gif

Gal kurioje parduotuvėje matėte pirkti? Kokia padėtis bazėse?

Nežinau, kur pradėti ieškot, bijau, kad salone tik išsišaipys...gal kuri ieškojot?

Iš anksto dėkoju už bet kokią žinutę 4u.gif

Nepabijok pereiti per Ožeškienės g. suknelių nuomas, tikrai žinau vieną fainą suknią auksiniu ilgu sijonu ir viršum:paliemenuota, su rankovėlėm trumpom aukso +raudonas gipiūras. thumbup.gif Deja, nepamenu, kur..............
Atsakyti
Na ką, mano suknelės paieškos baigėsi clap.gif
Tikrai be reikalo taip jaudinausi. Radau patinkančią ir tinkančią suknelę antrame salone. (Iš aplankytų 2) smile.gif

Ačiū dute A ir visoms palaikusioms clap_1.gif

Pasirinkimas gal ir ne per didžiausias, bet iš pasiūlytų 8 suknelių išsirinkau.
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 23, 11:56)

pagal ideja tai turetu buti 44 -46
Atsakyti
neliudekit svociutes tikrai rasit graziu sukneliu,tik aisku reikia pasistengt ir paieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 30 liepos 2007 - 12:06
Vo , sužinojau, kad tas salonas Kaune - Limarija. Nu 44-48 (nelabai įsivaizduoju iki kokio didžiausias) dydžio tai tikrai turi kelias neblogas ir ne nuo krokosmečio biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti,o pirsliai marskinius derina pie jusu sukneliu ar rengiasi baltus. smile.gif nezinom ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 08 17, 11:41)
norejau paklausti,o pirsliai marskinius derina pie jusu sukneliu ar rengiasi baltus. smile.gif nezinom ka daryt g.gif

schmoll.gif nederinom mes, man balti grazu
Atsakyti