[quote=Daila,2007 07 23, 10:15]
sveikute , tu taip stipriai nepergyvenk.Pabandyk nueiti i keleta nuomos punktu ir visai nebijok, o jei tikrai nieko nerasi tai bandyk bazeje, o juk visada yra iseitis pasisiuti. Tu taip pergyveni, tai koks is tikruju tavo dydis, nes as esu pati stamboka, bet radau issinuomuoti.
Papildyta:
man reikia tikrai didelio (54) dydžio.
Abejoju, ar tokias iš viso siuva
Digute, mano mamos ugis - 1.59, sveria apie 88-90 kg., nezinau, koks tiksliai jos dydis, bet ji rado tikrai grazu kostiumeli - suknute su mazytem rankovytem, suknele iliemenuota, i apacia isplateja ir svarkelis, toks patrumpintom siek tiek platejanciom rankovem. ai, dar ir salis buvo. tikrai atrodo graziai, ne "bobiskai"
, kaip paprastai siuvama stambesnems moterims.
pirko Rietavo turguj, Zemaitijoj. jei ten rado, tai kauno bazese ar Gariunuose tikrai rastum kazka tinkamo.
pirko Rietavo turguj, Zemaitijoj. jei ten rado, tai kauno bazese ar Gariunuose tikrai rastum kazka tinkamo.
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 23, 10:56)
Digute, mano mamos ugis - 1.59, sveria apie 88-90 kg., nezinau, koks tiksliai jos dydis, bet ji rado tikrai grazu kostiumeli - suknute su mazytem rankovytem, suknele iliemenuota, i apacia isplateja ir svarkelis, toks patrumpintom siek tiek platejanciom rankovem. ai, dar ir salis buvo. tikrai atrodo graziai, ne "bobiskai"
Oi, ačiū visoms už padrasinimą
Nuo rytojaus pradėsiu šturmą, jeigu kam įdomu, raportuosiu apie
suknelės, tinkamos svočiai, paieškas
QUOTE(Digutis @ 2007 07 23, 11:17)
Oi, ačiū visoms už padrasinimą
butinai informuok. o as nerandu antrai dienai nieko, jei ka uzmatysi sauk garsiai, mano dydis siek tiek mazesnis, turiu tik juodas kelnes bet jokios bliuskos nerandu
QUOTE(remisita @ 2007 07 18, 16:17)
nebutinai raudona... juk tam ir yra derinamasi prie pamergiu sukneliu...mano svocia nusiziurejo kazkokia juoda su raudonu...nors ir ne i tema bet ten nepaaiskinsi jai
sita nieko...
sita nieko...
kur galima tokia rasti?
QUOTE(Digutis @ 2007 07 21, 18:12)
Mielosios buvusios ir būsimos svočiutės, SOS!!!
Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais Prašo, kad mes "gelbėtume" ...negalim atsakyt...
Viskas būtų gerai, jei ne klausimas, kuo apsirengti
Esu stambi, jaučiu turėsiu daug bėdų dėl suknelės...o liko tik mėnuo iki šventės...
Būkit geros, gal kuri žinot, matėt, nuomavotės (gal jūsų draugė ir pan.), kuriame salone KAUNE turi didesnių (na gerai, didelių ) dydžių proginių suknelių? Ar šansų jokių?
Gal kurioje parduotuvėje matėte pirkti? Kokia padėtis bazėse?
Nežinau, kur pradėti ieškot, bijau, kad salone tik išsišaipys...gal kuri ieškojot?
Iš anksto dėkoju už bet kokią žinutę
Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais Prašo, kad mes "gelbėtume" ...negalim atsakyt...
Viskas būtų gerai, jei ne klausimas, kuo apsirengti
Esu stambi, jaučiu turėsiu daug bėdų dėl suknelės...o liko tik mėnuo iki šventės...
Būkit geros, gal kuri žinot, matėt, nuomavotės (gal jūsų draugė ir pan.), kuriame salone KAUNE turi didesnių (na gerai, didelių ) dydžių proginių suknelių? Ar šansų jokių?
Gal kurioje parduotuvėje matėte pirkti? Kokia padėtis bazėse?
Nežinau, kur pradėti ieškot, bijau, kad salone tik išsišaipys...gal kuri ieškojot?
Iš anksto dėkoju už bet kokią žinutę
Nepabijok pereiti per Ožeškienės g. suknelių nuomas, tikrai žinau vieną fainą suknią auksiniu ilgu sijonu ir viršum:paliemenuota, su rankovėlėm trumpom aukso +raudonas gipiūras. Deja, nepamenu, kur..............
Na ką, mano suknelės paieškos baigėsi
Tikrai be reikalo taip jaudinausi. Radau patinkančią ir tinkančią suknelę antrame salone. (Iš aplankytų 2)
Ačiū dute A ir visoms palaikusioms
Pasirinkimas gal ir ne per didžiausias, bet iš pasiūlytų 8 suknelių išsirinkau.
Tikrai be reikalo taip jaudinausi. Radau patinkančią ir tinkančią suknelę antrame salone. (Iš aplankytų 2)
Ačiū dute A ir visoms palaikusioms
Pasirinkimas gal ir ne per didžiausias, bet iš pasiūlytų 8 suknelių išsirinkau.
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 23, 11:56)
pagal ideja tai turetu buti 44 -46
neliudekit svociutes tikrai rasit graziu sukneliu,tik aisku reikia pasistengt ir paieskot
Vo , sužinojau, kad tas salonas Kaune - Limarija. Nu 44-48 (nelabai įsivaizduoju iki kokio didžiausias) dydžio tai tikrai turi kelias neblogas ir ne nuo krokosmečio
norejau paklausti,o pirsliai marskinius derina pie jusu sukneliu ar rengiasi baltus. nezinom ka daryt
QUOTE(rosvile @ 2007 08 17, 11:41)
norejau paklausti,o pirsliai marskinius derina pie jusu sukneliu ar rengiasi baltus. nezinom ka daryt
nederinom mes, man balti grazu