Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Bitulka @ 2004 08 31, 09:19)
As visiskai su tavimi sutinku del nuomos punktu smile.gif  Teko apsilankyti keliuose, tai patikek...karoliukai, raukinukai, paputimai, suraukimai...brrr fui, niasamone sad.gif
O ta kuria planuoju pirkti, tai klasikine, siek tiek platejanti( nes aptempta man netinka bo nemaza sedyne turiu) ir be jokiu ten pribambasu biggrin.gif  na tik tie suvarstymai sonuose ir tiek. O va del geliu tai gera minti davei visai idomu ir patogu

dabar kai skaitau maždaug įsivaizduoju kad mano svočios bus panaši suknelė, gal net modelis tas pats tik spalva bus pas ją auksinė su žalsvom juostom šonuose ir raišteliais, man šeip ta suknelė tikrai labai graži, bet ta spalva tokia visai neišraiškinga kažkaip svočiai manau turi būtį kažkas ryškaus.
Atsakyti
Teko girdėti, jog svočios turi būti raudonos ar bordavos...Ar čia tiesa?
Atsakyti
smile.gif Svočia kaip nori, taip gali rengtis.Vieną kartą buvau sijonu ir bliuzele auksinės spalvos, kitą kartą - žalios spalvos suknele. o vasaros pabaigoje palnuoju eit su suknele raudonos spalvos ir skrybelaite.Tik va kaip bus su skrybelaite, dar nežinau.T.Y.kokia ji bus, kaip man atrodys, dar nenusprendžiau ir bandysiu tartis su nuomos punkto savininke.Aš pas ją nuolatinė klientė, tai ji žino, kad noriu kažko išskirtinio, jaunatviško, bet dar niekur nematyto smile.gif Tad jai tenka verstis per galvą, bet aš išeinu labai patenkinta ir kitiems dar patariu pas ją nueiti .
Tad , mielos būsimos svočios, renkitės taip, kad Jums tiktų ir patiktų biggrin.gif
Atsakyti
Mane dabar jaudina visai kitas klausimas nei mano drabuziai per vestuves,turejau buti savo sesers vestuvese svocia (nusprendeme netiketai,nes vieni atsisake) neseniai suzinojau kad nestuke.gif ir ka man dabar sesei pasakyti,nes apie tai nenorejau kolkas niekam sakyti,bet sako kad svocia negali buti nescia toks prietaras cry.gif taip liudna ir baisu kad galesiu neistvert visos dienos masinose ir paskui tiek laiko salei,norejau su jos kriksto mama pasikalbet gal jinai sutiktu mane pakeist...nezinau ka daryt,o vestuves ant nosies cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagmara @ 2005 07 07, 13:34)
Mane dabar jaudina visai kitas klausimas nei mano drabuziai per vestuves,turejau buti savo sesers vestuvese svocia (nusprendeme netiketai,nes vieni atsisake) neseniai suzinojau kad  nestuke.gif  ir ka man dabar sesei pasakyti,nes apie tai nenorejau kolkas niekam sakyti,bet sako kad svocia negali buti nescia toks prietaras cry.gif  taip liudna ir baisu kad galesiu neistvert visos dienos masinose ir paskui tiek laiko salei,norejau su jos kriksto mama pasikalbet gal jinai sutiktu mane pakeist...nezinau ka daryt,o vestuves ant nosies cry.gif

Pasakyk sesei. Gal jai visai nė motais tie prietarai smile.gif O jei svarbu - pati galvos, kaip išsisukti iš padėties.

Sveikinu su būsimu kūdikėliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 07 07, 14:28)
Pasakyk sesei. Gal jai visai nė motais tie prietarai smile.gif O jei svarbu - pati galvos, kaip išsisukti iš padėties.

Sveikinu su būsimu kūdikėliu  4u.gif

Aciu 4u.gif turbut vakare ar rytoj is ryto nuvaziuosiu ir su ja pasikalbesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagmara: 07 liepos 2005 - 14:23
Man atrodo, kad svočia geriausiai atrodys tada, kai vilkės kuo geriausiai jaučiasi. Mano vestuvėse svočia rado labai nematytą suknelę salone karmen, tokią elektric spalvos, siuvinėtą karoliukais, karpyta apačią, bet ji pati crazy truputį, o dabar aš pati būsiu svočia, tai rengsiuos iš to paties salono (darbuotojos labai draugiškos, tai ten ir grįžtam vis) su labiau klasikine, bet labai gražia ir pūstesne suknele mėlyna mėlyna suknele. Manau, kad svočiai daug darbo per vestuves, todėl ji turi jaustis savo kailyje:)))))))
Atsakyti
Pas mus tai tokių kaip piršlių nebus, bet visam paradui vadovaus liudininkai. Mano pačios vestuvinė suknelė bus balta su rūžavom rožytėm, tai liudininkė sakė nori truputį derintis prie manęs, sakė bus su tokios pat spalvos suknele kaip mano rožytės biggrin.gif
Atsakyti
man tai gražu, kai derinasi:)
Atsakyti
QUOTE(ririri @ 2005 07 13, 12:51)
man tai gražu, kai derinasi:)

Man irgi patinka, o jei dar atitaikys tą rūžavumą, tai išvis bus super thumbup.gif
Atsakyti
Susitikom mes su jaunaja ir pamergem taip vadinama "paskutiam scenarijaus aptarimui" pasirodo jog visu pamergiu sukneliu splva bus tokio pat atspalvio, ir mano (svocius) irgi (nors nesitarem) tai nusprendem ir puoksteles vienodas tik mano truputi didesne bus, ir kad butu panasios i nuotakos tik gelyciu prikaisiota tokiu kaip sukneliu spalva (melsvu) arba tonu tamsesnes, turetu but thumbup.gif
o pabroliam ir pirsliui gelytes gyvas tik pirsliui didesne, ir jokiu juostu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 19, 09:38)
Teko girdėti, jog svočios turi būti raudonos ar bordavos...Ar čia tiesa?

Ai cia turbut todel, kad anksciau( tarybiniais metais) bordo laikyta labai prabangi spalva biggrin.gif . Prisimenu, kiekvienuose turtingesniuose namuose kabedavo bordines uzuolaidos svetaineje doh.gif biggrin.gif, o jei dar ir baldai is bordinio gobeleno....cha-cha.

Geriau pasakykit, kur suknia normalia, ne tarybine, be '"pacukrinimu" Kaune gauti? Gal yra tema, bet as neaptikau doh.gif , kokie nuomos salonai geriausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 25 vasario 2006 - 20:55