Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

nebutinai raudona... juk tam ir yra derinamasi prie pamergiu sukneliu...mano svocia nusiziurejo kazkokia juoda su raudonu...nors ir ne i tema bet ten nepaaiskinsi jai blink.gif rolleyes.gif
sita nieko...user posted imageuser posted image
Atsakyti
Buvau svocia 4 kartus, nei karto nesirengiau raudonai, nes nemegstu sitos splavos, be to mano reikalas kokia spalva ir sukneles modeli rinktis, taigi buvau juoda, juoda su zaliu, persiko ir zydros spalvos suknelem ir nemanau kad yra koks standartas kaip rengtis. flirt.gif
be to eiti i svocias kainuoja tokius pinigelius, kad ne bet kas sutinka. Jei jau jaunajai kazko nepatinka svocios suknele, tai ka padarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 18 liepos 2007 - 15:26
QUOTE(Kishkute @ 2007 07 18, 13:32)
Sveikutės,
aš taip pat būsima svočia. Kaip tik dabar renkuosi suknelę ir sužinojau tokį dalyką, kad svočios suknelė turėtų būti raudonos spalvos. Niekad į tai neatkreipiau dėmesio, bet dabar kai pavartau savo vestuvių albumą, draugų vestuvių nuotraukas ir šiaip pažiūrinėju, nu tikrai svočios dažnaiusiai raudonom suknelėm. Šita spalva kažką reiškia, ar kaip? Kas čia taip sugalvojo? g.gif

Nesuk galvos, aš ką tik buvau su ryškiai oranžine thumbup.gif ir visi svečiai labai gyrė, ir sakė kad nors kartą svočia ne raudona. Ir močiutė gyrė kad gražu. ax.gif
Atsakyti
Svociutei... ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
O mano bus turkio spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 18, 07:51)

Esu mačiusi jaunąją ilga suknia, o liudininkę - iki kelių balta suknute, daugiau pulko nebuvo. O žiūrėjosi labai gražiai thumbup.gif Nežinom tavo varianto, ten taškuota suknelė?

nu ji Merlin monro stiliaus ir balta su juodais bumbuliukais doh.gif
Atsakyti
ax.gif mano persikine suknute bus. Pamerges ruzavos bus....gal nesusipjaus spalvos g.gif
Papildyta:
smile.gif gal visai nieko puokste butu svociai, tik gelytes parinkt atitinkamai, pagal suknute rolleyes.gif
Atsakyti
Mano suknelė tai irgi ne raudona bus, nes ta spalva man visiškai netinka. Aš tik šiaip paklausiau.
Atsakyti
Mielosios buvusios ir būsimos svočiutės, SOS!!! frusty.gif help.gif

Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais doh.gif Prašo, kad mes "gelbėtume" 4u.gif ...negalim atsakyt...

Viskas būtų gerai, jei ne klausimas, kuo apsirengti g.gif
Esu stambi, jaučiu turėsiu daug bėdų dėl suknelės...o liko tik mėnuo iki šventės...

Būkit geros, gal kuri žinot, matėt, nuomavotės (gal jūsų draugė ir pan.), kuriame salone KAUNE turi didesnių (na gerai, didelių blush2.gif ) dydžių proginių suknelių? Ar šansų jokių? verysad.gif

Gal kurioje parduotuvėje matėte pirkti? Kokia padėtis bazėse?

Nežinau, kur pradėti ieškot, bijau, kad salone tik išsišaipys...gal kuri ieškojot?

Iš anksto dėkoju už bet kokią žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 07 21, 19:12)
Mielosios buvusios ir būsimos svočiutės, SOS!!! frusty.gif  help.gif

Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais  doh.gif Prašo, kad mes "gelbėtume" 4u.gif ...negalim atsakyt...

Esu stambi, jaučiu turėsiu daug bėdų dėl suknelės...o liko tik mėnuo iki šventės...

Būkit geros, gal kuri žinot, matėt, nuomavotės (gal jūsų draugė ir pan.), kuriame salone KAUNE turi didesnių (na gerai, didelių blush2.gif ) dydžių proginių suknelių? Ar šansų jokių? verysad.gif

Nežinau, kur pradėti ieškot, bijau, kad salone tik išsišaipys...gal kuri ieškojot?

na kaune kiek zinau tai berods limarijoj yra didesniu suknuciu nors pati nebuvau tik girdejau, o bazej tai maciau geltonoj ar zalioj galerijoj buvo tikrai graziu ir nemazu dydziu, tiesiog kuria diena pereik, bazej ta parduotuve buvo ne sandelio gilumoje o prie lango ir ten buvo laaaaabai daug proginiu sukneliu, na manau kad kazka rasi, ziurint koks tavo dydis, mano neeeemazas bet as radau
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 22, 00:24)
na kaune kiek zinau tai berods limarijoj yra didesniu suknuciu nors pati nebuvau tik girdejau, o bazej tai maciau geltonoj ar zalioj galerijoj buvo tikrai graziu ir nemazu dydziu, tiesiog kuria diena pereik, bazej ta parduotuve buvo ne sandelio gilumoje o prie lango ir ten buvo laaaaabai daug proginiu sukneliu, na manau kad kazka rasi, ziurint koks tavo dydis, mano neeeemazas bet as radau

Ačiū, dute a 4u.gif Bandysiu ieškot. O reikia 54 dydžio doh.gif

Taip nemėgstu bazių, bet teks ten keliaut smile.gif

Tai Limarija, bazės, kur dar bandyt laimę? Svočiutės, patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 07 21, 20:12)
Mielosios buvusios ir būsimos svočiutės, SOS!!! frusty.gif  help.gif

Rugpjūčio 25 d. tuokiasi vyro brolis. Šiandien paskambino ir pranešė, kad prašyta pora atsisakė būti liudininkais  doh.gif Prašo, kad mes "gelbėtume" 4u.gif ...negalim atsakyt...

sveikute , tu taip stipriai nepergyvenk.Pabandyk nueiti i keleta nuomos punktu ir visai nebijok, o jei tikrai nieko nerasi tai bandyk bazeje, o juk visada yra iseitis pasisiuti. Tu taip pergyveni, tai koks is tikruju tavo dydis, nes as esu pati stamboka, bet radau issinuomuoti.
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 19, 12:09)
ax.gif mano persikine suknute bus. Pamerges ruzavos bus....gal nesusipjaus spalvos g.gif
Papildyta:
smile.gif gal visai nieko puokste butu svociai, tik gelytes parinkt atitinkamai, pagal suknute rolleyes.gif

smile.gif mano suknyte bus sviesiai alyvine ir iki puses blauzdu, o pamerges raudonos ir ilgos suknytes ir man visai nesvarbu ar as derinsiuosi prie pamergiu ar ne, juk svocia turi issikirti is pulko pamergiu, o jei derinsimes prie pamergyciu tai priklausysim pamergiu pulkui, o tada kam reikalinga svocia smile.gif smile.gif
Atsakyti