Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(snickers @ 2007 07 16, 23:29)
O dar kai tuos kumpius/ lašinius ar kaip ten pavadintum  lotuliukas.gif , bando uždangstyti vadinamais šaliais- brrrrrrrrrrrrrr, krenta , smunka jie, taiso taiso, o galiausiai per petnešas perveria. Vaizdelis- tragedija  doh.gif  lotuliukas.gif , tipo dama, o susitvarkyt neina biggrin.gif

labai jau jus cia negraziai, apkalbinejate stambius zmones schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
visi zmones grazus ar jie liesi ar stambus, retkarciais meginos pasiziurekite i save is sono, kaip, ka ir kur jus taisotes ir kaip tai atrodo is sono g.gif . negi pacios esate tobulumo isikunijimas? blink.gif maniau , kad siame forume aptarinejame madas, spalvas & ka ir kur isigijote ar issinuomavote. rolleyes.gif negi jus visai nepagalvojate, kad gal but siame forume dalyvauja ir apkunios merginos, moteriskes, juk gal but jos turi kopleksu, juk tokiais bjauriais izeidinejimai galite dar daugiau ivaryti kopleksu. doh.gif Zinot merginos kartais pasiskaicius tokiu bjaurasciu gali pagalvoti, kad stambiems zmonems nera vietos siam pasaulyje. g.gif merginos bukite koncervatyvios smile.gif juk nezinote kokios patapsite po 3- 5- 10 metu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man jokio skirtumo ar apkunus ar kudas ar vidutiniskas, svarbu sveikas ir laabau linksmas, nes kai buna vestuves ar kiti baliai tai pastebi ir bendrauji su tais zmonemis kurie buna geria nusiteike ir velniskai linksmi ( pastebejimas tokie dazniausiai stambesni zmones ) thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2007 07 17, 22:34)
labai jau jus cia negraziai, apkalbinejate stambius zmones  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
visi zmones grazus ar jie liesi ar stambus, retkarciais meginos pasiziurekite i save is sono, kaip, ka ir kur jus taisotes ir kaip tai atrodo is sono  g.gif . negi pacios esate tobulumo isikunijimas? blink.gif maniau , kad siame forume aptarinejame madas, spalvas & ka ir kur isigijote ar issinuomavote. rolleyes.gif negi jus visai nepagalvojate, kad gal but siame forume dalyvauja ir apkunios merginos, moteriskes, juk gal but jos turi kopleksu, juk tokiais bjauriais izeidinejimai galite dar daugiau ivaryti kopleksu. doh.gif Zinot merginos kartais pasiskaicius tokiu bjaurasciu gali pagalvoti, kad stambiems zmonems nera vietos siam pasaulyje. g.gif merginos bukite koncervatyvios smile.gif juk nezinote kokios patapsite po 3- 5- 10 metu. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tokios kaip as blush2.gif
QUOTE(Rykute @ 2007 07 17, 23:20)
O man jokio skirtumo ar apkunus ar kudas ar vidutiniskas, svarbu sveikas ir laabau linksmas, nes kai buna vestuves ar kiti baliai tai pastebi ir bendrauji su tais zmonemis kurie buna geria nusiteike ir velniskai linksmi ( pastebejimas tokie dazniausiai stambesni zmones )  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 18, 00:26)
tokios kaip as blush2.gif

100% drinks_cheers.gif

nera ko gedytis smile.gif , juk manau esi puiki mergina. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 17, 11:53)
O man jau geriau , kai gera draugė pasako tiesiai į akis,kas man tinka/netinka, nei pusę metų žvengia su kitomis aptarinėdama.

matai as turiu ,,Minkstute" drauge, bet ..........
aplamai nesuprantu as dabartiniu mergu santykiu, zvengia uz nugaros, tai ar jos tada drauges ?
Atsakyti
Merginos,nezinau ar tai gerai ar blogai,bet mano liudinike bus su balat suknute puosta bumbuliukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2007 07 17, 21:34)
labai jau jus cia negraziai, apkalbinejate stambius zmones  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
visi zmones grazus ar jie liesi ar stambus, retkarciais meginos pasiziurekite i save is sono, kaip, ka ir kur jus taisotes ir kaip tai atrodo is sono  g.gif . negi pacios esate tobulumo isikunijimas? blink.gif maniau , kad siame forume aptarinejame madas, spalvas & ka ir kur isigijote ar issinuomavote. rolleyes.gif negi jus visai nepagalvojate, kad gal but siame forume dalyvauja ir apkunios merginos, moteriskes, juk gal but jos turi kopleksu, juk tokiais bjauriais izeidinejimai galite dar daugiau ivaryti kopleksu. doh.gif Zinot merginos kartais pasiskaicius tokiu bjaurasciu gali pagalvoti, kad stambiems zmonems nera vietos siam pasaulyje. g.gif merginos bukite koncervatyvios smile.gif juk nezinote kokios patapsite po 3- 5- 10 metu. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

OOOOO, toooooooli gražu iki tobulumų................nesuprantu ko čia tai nervintis? g.gif .........ir jokių įžeidinėjimų nebuvo. Šitas skyrelis ir vadinasi "Gražios vestuvių dieną", todėl visos reiškiame savo nuomones, kas kuriai gražu.............na man gražu/negražu tai ką aš pasakiau, kitai gal priešingai drinks_cheers.gif
Žinai nesunku nuėjus į nuomos saloną įsisprausti į korsetą, po to pažiūrėti, kad gal biški per apvalu ir apsidangstyt (tipo pasislėpt) po šilkiniais šaliais (kaip nuomoj pataria darbuotoja- manot jai labai rūpit? g.gif ) . Kodėl čia neaptart galimų variantų, kad išvengt klaidų ir nuėjus į saloną prašyt tai kas tinka ir gražu pagal figūrą, o ne šiaip ne taip įsispraust ir verkt apie kompleksų varymą.
Užtai man labai patiko keletas suknučių variantų iš čia neseniai įdėtų Remisitos apkūnesnėms, be to yra ir viena temelė Vestuvių skyrelyje apkūnesnėms nuotakoms, galima pasirinkt modeliuką.
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2007 07 18, 06:38)
Merginos,nezinau ar tai gerai ar blogai,bet mano liudinike bus su balat suknute puosta bumbuliukais verysad.gif

Esu mačiusi jaunąją ilga suknia, o liudininkę - iki kelių balta suknute, daugiau pulko nebuvo. O žiūrėjosi labai gražiai thumbup.gif Nežinom tavo varianto, ten taškuota suknelė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 18 liepos 2007 - 07:58
o mano suknele bus su saliu bet tam kad pridengtu rankas nes normalios sukneles su rankovemis rasti nepavyko, jei yra rankoves tuomet doh.gif
mano suknele panasi i sia tik raudona, labai tikiuosi kad graziai atrodys o po sventes imesiu fotke,tikrai labai sunku kanors surasti, o ypac sunku kad atrodytu graziai, jei vienoi vietoj grazu, kitoi vietoj jau reikia slepti, svarbiausia kad as zinau kad as esu sau grazi linksma, o ka kiti mano ar sneka man uz nugaros irnesakyk.gif tegu sneka
user posted image
Atsakyti
Labukas sorri kad isiterpiu bet kas gal galietu padieti 1karta einu i vestuves svocia ir nezinau ka daryti, ka apsirengti ir t.t.....
padekite blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
aciu..... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš taip pat būsima svočia. Kaip tik dabar renkuosi suknelę ir sužinojau tokį dalyką, kad svočios suknelė turėtų būti raudonos spalvos. Niekad į tai neatkreipiau dėmesio, bet dabar kai pavartau savo vestuvių albumą, draugų vestuvių nuotraukas ir šiaip pažiūrinėju, nu tikrai svočios dažnaiusiai raudonom suknelėm. Šita spalva kažką reiškia, ar kaip? Kas čia taip sugalvojo? g.gif
Atsakyti
tai jau teisybe, beveik visos svocios su bordo spalvos suknelem... Ir plius geltonai nudazyta plauku sruoga biggrin.gif Pilnas svocios komplektas lotuliukas.gif Tikra uniforma gun_bandana.gif Geras, net jau kyla klausimu kai kuriom, kad tai galetu ka nors reiksti doh.gif
Atsakyti
Man netinka raudonaa unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

user posted image

[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Arial][B][I]
Atsakyti