Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(Mitta @ 2007 07 16, 10:38)
Aptempta suknele isryskino jos kiekviena lasini o nuogi peciai taip vulgariai atrode, kad nesmagu buvo ir ziureti.

O dar kai tuos kumpius/ lašinius ar kaip ten pavadintum lotuliukas.gif , bando uždangstyti vadinamais šaliais- brrrrrrrrrrrrrr, krenta , smunka jie, taiso taiso, o galiausiai per petnešas perveria. Vaizdelis- tragedija doh.gif lotuliukas.gif , tipo dama, o susitvarkyt neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 16, 22:29)
O dar kai tuos kumpius/ lašinius ar kaip ten pavadintum  lotuliukas.gif , bando uždangstyti vadinamais šaliais- brrrrrrrrrrrrrr, krenta , smunka jie, taiso taiso, o galiausiai per petnešas perveria. Vaizdelis- tragedija  doh.gif  lotuliukas.gif , tipo dama, o susitvarkyt neina biggrin.gif

bepigu sneket kai figura gera, o vat ka daryt kai ji ne ideali?tikrai labai sunku kazka surasti
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 17, 00:45)
bepigu sneket kai figura gera, o vat ka daryt kai ji ne ideali?tikrai labai sunku kazka surasti

viskas suprantama, zinau kad tikrai sunku...MB mamai kai ieskojom sukeneles ar kostiumelio(jos krutine didoka) tikrai nebuvo lengva, todel nusprende siutis...nes parduotuvese nieko padoraus neradome nors apvaiksciojome visa Londona verysad.gif taciau mes kalbam apie moteris kurios nejaucia savo apkunumo ir rengiasi taip lyg butu perkarusios manekenes...kaip pvz cia nesusipratimas blink.gif blink.gif blink.gif user posted image
zodziu puolama i krastutinumus...as pasiulyciau kazka tokios stambesnioms tiek pamergems tiek svociutems mirksiukas.gif user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 17, 02:24)
: user posted image

blink.gif blink.gif mega_shok.gif tai jau tikrai truksta zodziu doh.gif doh.gif
tik va idomu kaip pats zmogus jaucias taip apsirenges g.gif na negi nemato saves g.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 17, 08:36)
blink.gif  blink.gif  mega_shok.gif tai jau tikrai truksta zodziu  doh.gif  doh.gif
tik va idomu kaip pats zmogus jaucias taip apsirenges g.gif  na  negi nemato saves g.gif

mmm, gal truputi kritika per ziauri..........
as manau jai ji gerai jauciasi, kodel turi mums maisyti.............
kartais ,,Storuliu" buna ne is apsileidimo, o del kokiu nelabai geru priezasciu, o mes dar jas skaudinam savo kritika ir varom dar didesnius kompleksus
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2007 07 16, 14:28)
deja labai klysti jie originalai ir nejokios kopijos, tavo akis labai nepatyrus.deja labai gaila, ruduo/ziema bus rugsejo viduryje ir tai bus tiri originalai.  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jei cia orginalas as tada balerina, nepyk uz tokius zodzius bet tokiu suknuciu pilni gariunai. Tegul buna kazkam tai orginalas, nes man cia simtaprocentine kopija. patirties turiu daugiau nei 13 metu sioje srityje, nemanau kad akis si karta apgautu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 17, 07:39)
mmm, gal truputi kritika per ziauri..........
as manau jai ji gerai jauciasi, kodel turi mums maisyti.............
kartais ,,Storuliu" buna ne is apsileidimo, o del kokiu nelabai geru priezasciu, o mes dar jas skaudinam savo kritika ir varom dar didesnius kompleksus

visiskai sutinku su tavo nuomone
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 17, 08:19)
visiskai sutinku su tavo nuomone

O man jau geriau , kai gera draugė pasako tiesiai į akis,kas man tinka/netinka, nei pusę metų žvengia su kitomis aptarinėdama.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 17, 10:53)
O man jau geriau , kai gera draugė pasako tiesiai į akis,kas man tinka/netinka, nei pusę metų žvengia su kitomis aptarinėdama.

aisku geriau kaip pasako, bet pasakymas pasakymui nelygus, juk galima pasakyt graziai neizeidzianciai o galima ir tiesiog pasityciot
Atsakyti
as tai nesuprantu apie kokius jus cia pasakymus ivsi kalbat...mes paprasciausiai aptarinejam kas stambiam zmogui netiktu ir nederetu rengtis. Ir cia nebuvo nei vieno izeidimo tame. Tai ne, visos tylim, drauge apsirengs kaip arbuzas tylim arba viniojam viska i vata ir uzmerkiam akis..nzn, as manau tas zmogus turetu kaip tik apsidziaugti, kad yra sakoma kaip graziau atrodys, kad to ar to vertetu nesideti..
Atsakyti
Reikia reikia pasakyti, o kaip pasakyti tai jau cia priklauso nuo zmogaus jautrumo ir ar artimai bendraujama. As pvz. savo mamai tiesiai sviewsiai drebiu "atrodai kaip backa" " kaip bobute" ji iskart supranta kad nei per kur netinka ir daugiau nebando nei manes itikinti nei saves kad gal bus gerai. O visokioms figuroms galima priderinti ivairiausiu graziai atrodanciu rubu. Dabar brolio vestuvems mamai isrinkom superine suknele thumbup.gif atrodo ji su ja ir uz mane geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 07 17, 20:41)
Reikia reikia pasakyti, o kaip pasakyti tai jau cia priklauso nuo zmogaus jautrumo ir ar artimai bendraujama. As pvz. savo mamai tiesiai sviewsiai drebiu "atrodai kaip backa" " kaip bobute" ji iskart supranta kad nei per kur netinka ir daugiau nebando nei manes itikinti nei saves kad gal bus gerai. O visokioms figuroms galima priderinti ivairiausiu graziai atrodanciu rubu. Dabar brolio vestuvems mamai isrinkom superine suknele  thumbup.gif  atrodo ji su ja ir uz mane geriau  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif mes su mama irgi kartais taip pastumiam viena ant kitos..ji siaip kudute, bet kartais kai issirinks kanors tai kabinoje tiek zvengiam iki asaru kad net pardavejos ateina paziureti kas atsitiko... biggrin.gif
Atsakyti