Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

pasiknisau po Lt salonu psl...zodziu tai sumeciau cia tik tai ka noreciau kad mano pirsliene detusi...nes pasirinkimas tai labai nekoks Lt su suknelemis proginemis... verysad.gif beje,dedu visas siaip grazias ir is bedos,nes man net ne visos derintusi pagal vestuvine tema is pamergiu spalvas...
Salonas "Santa"
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Salonas "Freja"
user posted imageuser posted imageuser posted image
Salonas "Dea Martina"
user posted image
visos pobaises tokios... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 13, 01:44)
visos pobaises tokios... blush2.gif

Niu, nelabai nelabai kokios suknytes... unsure.gif
Atsakyti
zodziu jei reiketu man buti pirsliene vaziuociau as i salona "Pas Marija" nes matau kad ten sukneliu daugiausia kurios man dar visai patinka...nu bet taaaip jau visur nera is ko rinktis...nzn net...tas salonas yra Panevezy kaip matau,ai jauciu mano pirsliene tikrai nevaziuos...imetu keleta pavyzdeliu ka jie turi...
user posted imageuser posted image
user posted image(kai butu ciotkai mano pirslienei sita,kaip tiktu prie pamergiu,nes pamergiu tokio atspalvio zalios, tokio pat silko...ilgos..mmm...)
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
]
QUOTE(Europiete @ 2007 07 13, 04:50)
Niu, nelabai nelabai kokios suknytes...  unsure.gif

[IMG]http://www.pasmarija.lt/maggiesottero/flirtprom/P1111.jpg[/IMGo draugas naktibalda kaip ir as atejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau ant kiek nera ka rinktis tuose salonuose tai kazkokie nesamone... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 13, 04:53)
zodziu jei reiketu man buti pirsliene vaziuociau as i salona "Pas Marija" nes matau kad ten sukneliu daugiausia kurios man dar visai patinka...nu bet taaaip jau visur nera is ko rinktis...nzn net...tas salonas yra Panevezy kaip matau,ai jauciu mano pirsliene tikrai nevaziuos...imetu keleta pavyzdeliu ka jie turi...
]

[IMG]http://www.pasmarija.lt/maggiesottero/flirtprom/P1111.jpg[/IMGo draugas naktibalda kaip ir as atejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sakau ant kiek nera ka rinktis tuose salonuose tai kazkokie nesamone... doh.gif

ta zalia gerai atrodo , manoji matavosi thumbup.gif
Atsakyti
Oi, dar pasakysiu, kad internetinės katalogo nuotraukos yra viena, o kai pamatai gyvai kažkaip kitaip atrodo. Juk pripažinkim, retas salonas turi bent po vieną originalią kolekcinę suknelę, visos siūtos Lietuvėlėj, o deda į savo puslapius tai nusikopijavę iš užsienio puslapių nuotraukas.
Kopijuok tu kaip nori, vis tiek gausi tik panašią, o ne tą pačią: tai medžiagos storis, tai spalva, tai blizgumas ne tas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 13, 15:28)
Oi, dar pasakysiu, kad internetinės katalogo nuotraukos yra viena, o kai pamatai gyvai kažkaip kitaip atrodo. Juk pripažinkim, retas salonas turi bent po vieną originalią kolekcinę suknelę, visos siūtos Lietuvėlėj, o deda į savo puslapius tai nusikopijavę iš užsienio puslapių nuotraukas.
Kopijuok tu kaip nori, vis tiek gausi tik panašią, o ne tą pačią: tai medžiagos storis, tai spalva, tai blizgumas ne tas. verysad.gif

teisybe, visos cia yra kopijos, orginalu tikrai neturi beveik niekas. o jei ir turi tai kaina ju tikrai ne tokia kaip siu siutu sukneliu.
dar ne viskas kad sako is paryziaus ar is italijos sukneles. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 07 13, 03:50)
Niu, nelabai nelabai kokios suknytes...  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is tiesu... nelabai pas mum pasirinkimas yra Svociai pasipuosti unsure.gif unsure.gif

na tikiusoisi rasiu iseiti.laiko dar 2 menesiukus turiu unsure.gif ax.gif
Atsakyti
nu tai cia simtas metu aisku kad nera tu originalu Lt, tai ka daryt...vistiek reik toms svocioms kazka nuomuotis arba siutis-tas pats neorginalas juk...nzn...sh man tuose salonuose...kiek praverciau tai baisu ir kiek praejau...dziaugiuosi kad nupirkau pamergems sukeneles...dabar pergyvenu del svocios...ka ji gero atras... doh.gif vargse
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 13, 16:28)

cia tu kalbi tikrai netiesa protest.gif , gal daugelis salonu taip daro , bet deja yra ir salonu kurie tikrai turi kolekciniu rubeliu ax.gif , reikia tik paieskoti manau tikrai rasi. pirmiausiai jei nori susirasti kolekcine suknyte tai pagal gamintoja gali internete rasti distributoriu, jei negaila pinigeliu skambuciui i uzsieni ir puikiai kalbi angliskai, tau jie nurodys kurie salonai ar parduotuves turi buten to distributoriaus kolekciniu rubeliu. smile.gif ir net jei tu noresi pateiks tau pilnus adresus ir telefono numerius su kontaktinio zmogaus vardu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daila @ 2007 07 13, 18:08)
cia tu kalbi tikrai netiesa  protest.gif , gal daugelis salonu  taip daro , bet deja yra ir salonu kurie tikrai turi kolekciniu rubeliu ax.gif , reikia tik paieskoti manau tikrai rasi. pirmiausiai jei nori susirasti kolekcine suknyte tai pagal gamintoja gali internete rasti distributoriu, jei negaila pinigeliu skambuciui i uzsieni ir puikiai kalbi angliskai, tau jie nurodys kurie salonai ar parduotuves turi buten to distributoriaus kolekciniu rubeliu. smile.gif  ir net jei tu noresi pateiks tau pilnus adresus ir telefono numerius su kontaktinio zmogaus vardu. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daila @ 2007 07 13, 18:20)
cia tu kalbi tikrai netiesa  protest.gif , gal daugelis salonu  taip daro , bet deja yra ir salonu kurie tikrai turi kolekciniu rubeliu ax.gif , reikia tik paieskoti manau tikrai rasi. pirmiausiai jei nori susirasti kolekcine suknyte tai pagal gamintoja gali internete rasti distributoriu, jei negaila pinigeliu skambuciui i uzsieni ir puikiai kalbi angliskai, tau jie nurodys kurie salonai ar parduotuves turi buten to distributoriaus kolekciniu rubeliu. smile.gif  ir net jei tu noresi pateiks tau pilnus adresus ir telefono numerius su kontaktinio zmogaus vardu. smile.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Daila @ 2007 07 13, 18:33)
Papildyta:

Papildyta:

bandau ikelti 4 nuotraukytes niekaip nesiseka blush2.gif
Atsakyti
Daila, man atrodo tau neleis ikelti dr nes reik 100 zinuciu buti surinkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 13, 18:41)
Daila, man atrodo tau neleis ikelti dr nes reik 100 zinuciu buti surinkus blush2.gif

turiu superiniu nuotraukyciu galiu jei kas nori atsiusti i e-maila, nes man niekaip nesiseka arba neleidzia. smile.gif
Atsakyti